Wczoraj był Sold Out. To pierwszy w historii polskiego Mayday?

Ja nie pamiętam, żeby kiedykolwiek ogłaszali, że się sprzedały wszystkie bilety, zawsze można było kupić w kasach do późnych godzin
. W tym roku były tłumy to było widać, udana edycja na pewno. Dla mnie Sept, Chris, Sven Top, a nieporozumienie Zonneweld i Trym. Tylko dwóch zatrzymanych za posiadanie komedia:D
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Wizard :
... Tylko dwóch zatrzymanych za posiadanie komedia:D
'
może wakatów mają sporo:)

chris85 :
Wczoraj był Sold Out. To pierwszy w historii polskiego Mayday?
Sold out to wymysł marketingowy. 20 lat temu wchodziło tyle ile fabryka dała

Było grubo
Powrót po kilku latach.
Może zabrzmi to banalnie ale fajnie było wrócić przed moimi 20 lecie mayday które będzie w przyszłym roku ahahha. Jakkolwiek to brzmi ale Chris i sven pozamiatali
A potem do domu. Była taka bomba bez bomby że szok. Naprawdę jak jest sven czy Chris i ktoś ma z kim dzieci zostawić to się nie zastanawiać. To je dobry sentyment.
A ludzi przez połowę tego co 2007-2010
Sold out chwyt marketingowy I ściema i 23.30 jeszcze w kasie kupowałem. Spodem 3x tyle by pomieścili ale to już nie wróci chyba że wrzuca tiesto jak audio
Xddd

Timetable niemieckiej edycji bardzo mi się podoba,nawet minuty bym sie nie szlajał bez celu 

10 listopada katowicki Spodek ponownie zamieni się w świątynię muzyki elektronicznej. Na dwóch scenach pojawią się światowe legendy techno, wyjątkowe live-acty i świeża krew, która już kształtuje przyszłość sceny.
? 10.11.2025 | Katowice, Spodek
??
Bilety dostÄ™pne sÄ… na Biletomat.pl - bilety online:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
MAYDAY Poland
? ARENA:
Anfisa Letyago
Anna Kotlarska / Anhedash
Anna Reusch
Collabs 3000 (Chris Liebing x Speedy J )
Friends of Mayday
Giorgia Angiuli
Klaudia Gawlas
Mha iri
Michał Lazar
PETDuo
PETER PAHN
Richie Hawtin
? SHOWROOM:
A.N.I.
Alignment
Carla Roca
Fatima Hajji
Fernanda Martins & DJ LUKAS (4 decks)
Mislaw
Shl?mo
Ueberrest
'

Kiedy PLAN LEKCJI KTOÅš COÅš ???

W poniedziałek ale pewności nie mam ?
zidar :
W poniedziałek ale pewności nie mam ?
Na pewno w poniedziałek

Pięknie widzimy się Carla Roca lewy głośnik ekipa z OLSZTYN 40+ reszata świata ?
Znaki szczególne czapeczki Mercedes, biała czarna Pantera flaga MAYDAY
Tańczymy do PETDUO
Na pet duo to można nawet wstac rano, zjeść sniadaine, przyjsc potupac i do domu.
Btw myślałem, że to forum juz ostatecznie umarło bo nikomu sie nawet nie chcialo zalozyc wątku na edycje 2025 ale jak widac jakieś niedobitki się tu pałętają na autopilocie.
Jeszcze tylko rytualne pytanie o sety z lodowiska, info o zatrzymanaych za dragi i możemy skadać do 2026.

A sety z lodowiska będą?

Mój top 3 to: Collabs 3000, Richie Hawtin, Mha Iri. Muzycznie Arena konkret! Lodowisko w tym roku mnie nie porwało, za dużo hardstylu, chociaż Ueberrest fajnie mocno, technicznie zagrał w drugiej części. Mniej ludzi było to na pewno, ale optymalnie dla komfortu zabawy. Nagłośnienie dla mnie ok byłem w różnych miejscach i nie było "martwych stref" basu nie żałowali
. Wizualizacje, oświetlenie, lasery tutaj było widać oszczędności było wszystkiego mniej, ale nie można powiedzieć, że ubogo. Impreza zaliczona, niech się spina finansowo organizatorom, żeby ta historia MD trwała jak najdłużej!
Ja bym dał najpierw ryśka a potem collabs ale oba sety były turbozajebiste. Po wielu latach doszło do sytuacji że ludzie, którzy chacą isc na solidne, bezkompromisowe techno powinni celować raczej w główną scene. Showroom to dziś głownie jakieś tiktokowe techno i hardstyle niebezpiecznie blisko vixy.

HellHax :
Ja bym dał najpierw ryśka a potem collabs ale oba sety były turbozajebiste. Po wielu latach doszło do sytuacji że ludzie, którzy chacą isc na solidne, bezkompromisowe techno powinni celować raczej w główną scene. Showroom to dziś głownie jakieś tiktokowe techno i hardstyle niebezpiecznie blisko vixy.
Zgadza się lodowisko w tym roku nie dość, ze pomniejszone bo scena wysunięta bardziej do przodu i jak nigdy wcześniej klimat blisko dyskoteki natomiast ARENA to Pure Techno i można było zostać do końca ogień, a i trzeba zauważyć, że to była edycja z rekordową ilością kobiet za deckami.

Arena zjadÅ‚a Showroom, Collabs 3000 to byÅ‚ sztos! Muzycznie powrót do korzeni. Fajnie, że ludzie wciąż dbajÄ… o klimat strojami linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników