MAYDAY Poland to jedna z największych i najbardziej prestiżowych imprez muzyki elektronicznej w Polsce. Dzięki swojemu dziedzictwu, od ponad 20 lat znajduje się w ścisłej czołówce najpopularniejszych i najchętniej odwiedzanych imprez a rzeszę fanów można liczyć w dziesiątkach tysięcy! Żadna inna impreza nie utworzyła takiego zasięgu i nie zachwycała tak bardzo całych pokoleń bo MAYDAY to nie tylko impreza - to styl życia.
Przed nami 24 edycja kultowej imprezy MAYDAY Poland w katowickim Spodku! Na dwóch scenach ponownie zagości prawdziwe, soczyste i ponadczasowe Techno a instalacje świetlne, laserowe i ledowe wyzwolą prawdziwą eksplozję w waszych umysłach!

To co zrobił KlangKuenstler w Porcelanie jest nie do zapomnienia. Jadę na sto procent.

BOCian7 :
Lineup kozak, obecny
W zeszłym roku pisałem, że to ostatni Mayday, myliłem się hehe, 22 Mayday japierdole kiedy to jebło
Alien,dawaj do Gdańska po mayday

Bilecik już jakiś czas temu zakupiony. Życzę dobrej a zarazem ciężkiej imprezy w spodku. ![]()

Nowy Tresher, dobry kawałek.
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Jeszcze zahaczÄ™ o KlaudiÄ™ i tylko showroom. Od Klanga nie wychodzÄ™ z lodowiska. ![]()
Ostatnio edytowany przez hardsoul (2023-11-09 17:14:35)

Wpisujcie miasta

W necie jest gdzies transmisja?

Dobry Wał
hardsoul :
Jeszcze zahaczÄ™ o KlaudiÄ™ i tylko showroom. Od Klanga nie wychodzÄ™ z lodowiska.
hardsoul :
Jeszcze zahaczÄ™ o KlaudiÄ™ i tylko showroom. Od Klanga nie wychodzÄ™ z lodowiska.
nagrywaj sety

dawno tu nie bylem ale widze ze mordy te same ![]()
go home bitch... zna ktos tajne drzwi do tego zamku?

kiedys bywali tu tacy co mieli klucze i pomogli wejsc na parkiet ![]()

Ogólnie dobrze było!. Chciałem Adama Beyera na żywo posłuchać i nie zawiódł kozak. Do tego Lilly Palmer ładnie pozamiatała piękny set. Nagłośnienie na arenie początkowo słabe, nie wiem może Tresher bał się użyć gaina
. Trzeba przyznać, że było sporo weteranów i to cieszy bo człowiek nie czuł się osamotniony
. Fajnie było znowu to przeżyć historia bez końca...

No właśnje nie wiem o co chodziło z tym nagłośnieniem. Na Palmer wyrywało z butów
Ogólni bardzo dobra edycja.

Oni na serio Klanga ulokowali na lodowisku? Jedno z najgorętszych nazwisk tego roku, a ci wyjebali go na lodowisko zamiast na Main xD

Setów nie ma i nie będzie ? Ale bida. Chociaż z lodowiska wrzućcie ????

chris85 :
Oni na serio Klanga ulokowali na lodowisku? Jedno z najgorętszych nazwisk tego roku, a ci wyjebali go na lodowisko zamiast na Main xD
Racja ale i tak full ludzi było na nim. ![]()

Przykra sprawa, że nie każdy wrócił cały i zdrowy do domu:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
R.I.P.
Ostatnio edytowany przez Wizard (2023-11-15 12:37:02)

Wizard :
Przykra sprawa, że nie każdy wrócił cały i zdrowy do domu
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
R.I.P.
CoÅ› nie halo,popraw linka albo wklej screena

Klaudia bardzo na plus. Pojawił się track z jej seta z Rave The Planet 2023 (od piątej minuty). Afryko podobny z dziećmi. Uwielbiam ten kawałek.

Klaudia Gawlas & Gary Beck - Treasure ???

Pet Duo nagrywali swój set.