eeee.... tam sold out dzień przed imprezą to żadna rewelacja. Miesiąc przed imprezą to by było coś. A tak człek wyczuwa chwycik marketingowy.
nosmile :
eeee.... tam sold out dzień przed imprezą to żadna rewelacja. Miesiąc przed imprezą to by było coś. A tak człek wyczuwa chwycik marketingowy.
Bardzo dużo przynajmniej moich znajomych niestety ale mimo ,że jeżdzi rok do roku to zamiast kupić najtańszą pulę i mieć spokój bo zawsze sprzeda...to kupuje na ostatnią chwilę a później płacz..

winetu :
nosmile :
Bardzo dużo przynajmniej moich znajomych niestety ale mimo ,że jeżdzi rok do roku to zamiast kupić najtańszą pulę i mieć spokój bo zawsze sprzeda...to kupuje na ostatnią chwilę a później płacz..
Też ostatnio tak robię. Ale to wynika z założenia początkowego "W tym roku nie jadę", a później coraz bliżej coraz bliżej i ciśnienie wzrasta. I tak oto 9 rok jadę do Płocka. Może kiedyś się nauczę....
Ostatnie wezwanie starego gsz!! Mam nadzieje ze zjednoczymy majndy i wszyscy spotkamy sie na secie solomuna na tarło zesmażu i insze vudażu hhehehehhe ![]()

oprócz Electronic Beats jest jakaś relacja live ?
lubelskie19 :
oprócz Electronic Beats jest jakaś relacja live ?
Ma ktos jakis docelowy link bo nie moge znaleźć?

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
Ostatnio edytowany przez patrique (2017-07-28 22:12:15)

Pany i jak tam pierwszy dzień? jak Solomun ?

lubelskie19 :
Pany i jak tam pierwszy dzień? jak Solomun ?
Solomun -set poprawny, carl craig- mistrzostwo swiata, robert hood- techno rozpierdol, tale of us bardzo energetyczny secik z pieknym zakończeniem.
Strefa absoluta (wielki namiot) kurwa ma swoich grajków i nagłośnienie, gryzie się z t-mobile stage, kto to wymyślił to ja nie wiem.

Bilet na niedziele za 60 zł mam do sprzedania ![]()
edit.
Już nieaktualne
Ostatnio edytowany przez kamil.kas (2017-07-29 14:07:28)

Koti :
Kurwa słyszałem Tiesto na Audioriver. Ja pierdole.
no Voorn ostatnio pogrywa Adagio w remixie Corsterna...
piątek słaby, sobota petarda.
Ben w formie
'
Robert Hood live' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

tekknotek :
epicki secior!
zgadza sie. Dla mnie najlepszy podczas calego AR ![]()