VOLTT LOVES SUMMER FESTIVAL 2017
On August 26. 2017 the NDSM Shipyards will be ours again for the next edition of VOLTT Loves Summer Festival! Get ready for a full day of techno, see you soon!
ALL FESTIVAL INFO:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
TIMETABLE
Y-HELLING
12:00 - 13:30 BART SKILS
13:30 - 15:00 DEADBEAT
15:00 - 16:30 MOSCOMAN
16:30 - 18:00 KONSTANTIN SIBOLD
18:00 - 20:00 LEVON VINCENT
20:00 - 21:00 RECONDITE * live
21:00 - 23:00 ALAN FITZPATRICK
Z-STAGE
12:00 - 13:30 DENIRO
13:30 - 15:00 ANTIGONE
15:00 - 16:30 MARCEL DETTMANN
16:30 - 18:15 CHARLOTTE DE WITTE
18:15 - 20:00 SHDW & OBSCURE SHAPE
20:00 - 21:30 REGIS
21:30 - 23:00 OSCAR MULERO
X-TENT
12:00 - 13:30 MALBETRIEB
13:30 - 15:00 MATTHEIS
15:00 - 16:00 ION LUDWIG * live
16:00 - 17:30 YOTAM AVNI
17:30 - 18:30 MAREK HEMMANN * live
18:30 - 20:15 MAGDA
20:15 - 21:45 MATHEW JONSON * live
21:45 - 23:00 AGENTS OF TIME * live
W-STAGE
12:00 - 15:00 DAZION
15:00 - 16:00 LAKE PEOPLE * live
16:00 - 18:00 OSKAR OFFERMANN
18:00 - 20:00 OCEANIC
20:00 - 21:00 LOVE OVER ENTROPY * live
21:00 - 23:00 ACID ARAB
TICKETS [18+]
Early bird EUR 29,50 (sold out)
Regular EUR 42,50
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Pomoże mi się ktoś zorientować jakie są ceny na fescie Awakenigs w czerwcu? Alko, jedzenie ?
huno :
Pomoże mi się ktoś zorientować jakie są ceny na fescie Awakenigs w czerwcu? Alko, jedzenie ?
Kiedy jest Awakenings dokladnie w czerwcu ? Da sie jakaos bilety ogarnac ?
maydayboy :
huno :
Kiedy jest Awakenings dokladnie w czerwcu ? Da sie jakaos bilety ogarnac ?
Ktos sie z gsza wybiera na ten balet ?
huno :
Nikt?
huno :
huno :
Nikt?
Dane sprzed 3 lat mniej więcej tak jak pamiętam. Alko piwo miedzy 4-5 euro jakoś, 0,5 z kija. Drinki jakos powyzej 8 euro. Jedzenie od 10 euro jakoś. Raczej podobnie jak wszędzie na festiwalach się to kształtuje.
Jedzie jakas grupka ludzi z forum ??
True_ExtasY :
huno :
huno :
Nikt?
Dane sprzed 3 lat mniej więcej tak jak pamiętam. Alko piwo miedzy 4-5 euro jakoś, 0,5 z kija. Drinki jakos powyzej 8 euro. Jedzenie od 10 euro jakoś. Raczej podobnie jak wszędzie na festiwalach się to kształtuje.
A można wychodzić z imprezy? Albo np przejść na parking samochodowy ten na czas trwania imprezy opłacony?
huno :
True_ExtasY :
huno :
Nikt?Dane sprzed 3 lat mniej więcej tak jak pamiętam. Alko piwo miedzy 4-5 euro jakoś, 0,5 z kija. Drinki jakos powyzej 8 euro. Jedzenie od 10 euro jakoś. Raczej podobnie jak wszędzie na festiwalach się to kształtuje.
A można wychodzić z imprezy? Albo np przejść na parking samochodowy ten na czas trwania imprezy opłacony?
Nie.
Ktos planuje wybrac sie na Awakenings z gsza ?? Jakis moze zorganizowany wyjazd ??
Witam Was W pierwsze dwa tygodnie prawdopodobnie odwiedzę Holandię, czy jest jakaś strona, forum itp gdzie dostanę informację o jakiś plenerowych mniejszych imprezkach nie licząc RA ?? Lub może sami coś polecacie gdzie najlepiej uderzyć w tym okresie ??
Camiloz :
Witam Was
W pierwsze dwa tygodnie prawdopodobnie odwiedzę Holandię, czy jest
jakaś strona, forum itp gdzie dostanę informację o jakiś plenerowych mniejszych imprezkach nie licząc RA ?? Lub może sami coś polecacie gdzie najlepiej uderzyć w tym okresie ??
partyflock.nl -> google tłumacz i jedziesz
Czy tylko ja mam wkurwa, że mnie nie ma teraz na Awakenings???
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Tego lata Amsterdam zaprasza na wydarzenie, które przejdzie do historii ? dosłownie i w przenośni. Z okazji 750-lecia miasta, 21 czerwca, czyli w najdłuższy dzień roku, legendarna ekipa Audio Obscura zorganizuje wyjątkowy rave? na autostradzie! ?
Na dziewięć godzin część południowego odcinka amsterdamskiej obwodnicy A10 (wjazd S109) zamieni się w pełnoprawny parkiet pod gołym niebem. W ramach festiwalu ?Op de Ring? miasto zamknie aż 15 kilometrów autostrady dla ruchu samochodowego, oddając przestrzeń pieszym, rowerzystom i miłośnikom muzyki. Wśród wielu stref muzycznych i aktywności to właśnie Audio Obscura będzie reprezentować scenę muzyki elektronicznej, przejmując jedną z głównych lokalizacji. ?
Choć udział w Highway Rave jest darmowy, liczba miejsc jest ograniczona ? obowiązują wejściówki, które można zdobyć od środy, 21 maja, poprzez stronę internetową Audio Obscura. Organizatorzy zapowiadają pełen line-up już wkrótce.
Audio Obscura znana jest z organizowania wydarzeń w niezwykłych przestrzeniach Amsterdamu ? od dworca głównego, przez przeszkloną De Loft w wieży A?DAM, aż po słynny tunel rowerowy Rijksmuseum. Tym razem poprzeczka idzie jeszcze wyżej ? czy raczej dalej ? bo rave na zamkniętej autostradzie to coś, czego nie doświadczycie nigdzie indziej.
'
'