Hellmut w formie ... dla mnie ciut słabszy set niż w poznaniu rok temu. Miejscowka B90 zawsze oddaje klimat londynskiej fabryki
Za dużo Jagera ale dalismy rade do końca
Pozdro dla pierwszego rzędu
... ps szkoda mi goscia którego poniosło i wywinął orła przez barierki w kierunku sceny
........ Chciałbym podziękować wszystkim pięknym kobietom na balecie!!! Oko sie samo cieszyło ![]()
Hellmut szacunek jak zwykłe normalny gośc podszedł porozmawial na koniec seciwa to sie cenii bo na jego występie czuje sie jak zajarana nastolatka na koncercie BB w 90tych latach ![]()

Susanna :
Gonzoooo :
Żaba :
co za BIBA aaaaaaaaa
Hell wiadomo, ale to co przed nim zrobił REBUS to było mistrzostwo świata!!!potwierdzam!
potwierdzam! najlepiej
zatwierdzam ![]()
Filmiki z biby:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

O jezu? Co to za wał!? Dajcie mi tu szybko to jeszcze dzisiaj sąsiadów pokatuję ![]()
'
Ragi :
spoko numery Prezy
dawno nie słysząłem
'

Gonzoooo :
O jezu? Co to za wał!? Dajcie mi tu szybko to jeszcze dzisiaj sąsiadów pokatuję
'
no jest sztos jak stad do Kolonii ![]()
Maceo Plex - Mirror Me Feat. C.A.R (Dark Dub)'

Dzięki, chyba muszę nadrobić zaległości z Plex'em. Masz u mnie sok marvita!
_PrEzY_ zajebista robota! Numerki klasyki z poprzednich lat jak dla mnie piekna sprawa! PoskakaliÅ›my konkretnie na koÅ„cóweczce przy Acid i Legowelt. Wrzuć tu jakiÅ› seciwo tego typu bo przyjemnie sie sÅ‚ucha.... WeszliÅ›my do B90 przy tym' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników i od razu mordy sie cieszyÅ‚y same ![]()
peyoo :
_PrEzY_ zajebista robota! Numerki klasyki z poprzednich lat jak dla mnie piekna sprawa! PoskakaliÅ›my konkretnie na koÅ„cóweczce przy Acid i Legowelt. Wrzuć tu jakiÅ› seciwo tego typu bo przyjemnie sie sÅ‚ucha.... WeszliÅ›my do B90 przy tym' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników i od razu mordy sie cieszyÅ‚y same
Mix Machine - Bikini
Jeden z nieśmiertelnych dla mnie wałków
Secik słychać inspirowany DJ Hellem. Można powiedzieć swego rodzaju pomnik twórczości DJskiej ![]()

Gonzoooo :
Dzięki, chyba muszę nadrobić zaległości z Plex'em. Masz u mnie sok marvita!
cymesik jablkowy wole;)
BoxSter :
peyoo :
_PrEzY_ zajebista robota! Numerki klasyki z poprzednich lat jak dla mnie piekna sprawa! PoskakaliÅ›my konkretnie na koÅ„cóweczce przy Acid i Legowelt. Wrzuć tu jakiÅ› seciwo tego typu bo przyjemnie sie sÅ‚ucha.... WeszliÅ›my do B90 przy tym' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników i od razu mordy sie cieszyÅ‚y same
Mix Machine - Bikini
Jeden z nieśmiertelnych dla mnie wałków![]()
Secik słychać inspirowany DJ Hellem. Można powiedzieć swego rodzaju pomnik twórczości DJskiej
I właśnie Git ! Pieknie sie przy tym skakało ... taka podróż przez sety z poszczegolnych lat Hella ![]()
BoxSter :
Ragi :
spoko numery Prezy
dawno nie słysząłem
'
![]()
peyoo :
Tak też pomyślałem, że poczęstuję Was takimi szlagierami, ale i też nowszymi wałkami z tego gatunku
dzięki za dobry klimat na parkiecie ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - mój SoundCloud, zapraszam ![]()
ostatni mix:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Są też inne, starsze seciory, vinylowe wszystkie, smacznego ![]()
BoxSter :
peyoo :
Mix Machine - Bikini
Jeden z nieśmiertelnych dla mnie wałków![]()
Secik słychać inspirowany DJ Hellem. Można powiedzieć swego rodzaju pomnik twórczości DJskiej
.
To prawda, moje początki z muzyką elektroniczną to sety DJ Hell'a ale i innych artystów z tego gatunku, do dzisiaj kupuję placki z tego nieco zapomnianego nurtu ![]()
Ostatnie 15 min mojego seta ![]()
'
Wspomnienia z imprezy Electric City presents DJ Hell @ B90, Gdańsk 24.10.2015, na której to miałem zaszczyt i przyjemność supportować legendę sceny electrotechno - DJ Hell
Przed chwilą dodałem jeszcze jeden filmik - Part 19 ![]()
'
Playlista do wszystkich filmików z tej biby ode mnie:
'
Enjoy !