Z tego co widzialam wszystkich tak wpuszczali na tej bramce
Byłem znwou po dłuższej przerwie. Circus genialny rozpierdol (nie licząc tale of us i solomuna bo po takim rozpierdolu jaki urządził Rodhad to szybko mnie znudzili kolejni), oczywiście można marudzić, że nie było żadnego ze starych murzynów i klasycznego grania.
W dalszym ciągu festiwal mega z tymże zmienił sie (a konkretnie przesunął) środek cieżkości jesli chodzi o treść festiwalu. Ogromnie rozrósł się "Audio OFF" ilość opcji dodatkowych (Audiopole, statek, rynek oraz niezliczona ilość miejsc gdzie grano sety - w centrum Płocka). Jestem pozytywnie zaskoczony tą otoczką jaką obrasta Audioriver.
Muzycznie to Roisin do dupy. Muzycznie wspaniale ubawili mnie Rodhad, Joy Orbison, Ben Klock & Marcel Dettman, Audion, Tiga.
Trzeciego dnia Lazarus zagrał kosmicznie (zawsze go ceniłem za poprzednie lata ale teraz wczuł się fest grając w tym parku). Sneiderowa także nieźle nas ubawiła.
maro :
Rodhad:
+ Maxime Dangles - Rough (tego nie jestem pewien)
+ Reeko - To The Sun
Maxime na bank nie, za słabe jak na Rudego
Byc23k :
didabomba :
Byc23k :
Aua moja wÄ…troba i nery :v
zacznij już jeść normalnie teraz
dosyć serków
dwa jogurty pitne przez 3 dni nie serki a no i z dwa litry wódy dziennie
+ Lech Shandy
Lazarus na pewno zagraÅ‚ coÅ› z tym wokalem:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników , pewnie jakiÅ› remix albo acapella, kojarzy ktoÅ›?
discodancer :
Solomun zagrał :
Solomun - Zora (Original Mix)
Foals - Late Night (Solomun Remix)
Editors - Our Love (Solomun Remix)
Loco & Jam - A Pinch Of Spice
Daft Punk - Aerodynamite
CELEDA - Music Is The Answer (Dancin' And Prancin') (Danny Tenaglia RMX)
Solomun - Something We All Adore (Solomun Love Song Mix)
Pig&Dan - Sandstorm (Elevate)
Sasha Carassi - Echoes (Original Mix) [Phobiq]
Musumeci - VI
Lazarus to grał w niedziele
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
An On Bast - Zagrała w sumie średnio, bardziej mi się podbał jej wystep na manie kilka lat temu.
Icicle - bardzo dobry live, z dobrym MC i te jego "jeeaaa" . Pozytywnie.
Roisin Murphy - dla mnie numer jeden jeśli chodzi o audioriver. Jak najwięcej takiej muzyki na audioriver, jestem za. Zagrała kilka coverów moloko, było "dear miami". Szkoda że tak dużo negatywnych komentarzy pojawiło się na temat jej występu, ale wielu z nich to pewnie wierni fani "występów Kalkbrenerea".
Noisia - Było mocno, było przyzwoicie, ale widac że to już nie są stare dobre dramy. Duzo w tym electro- stepów. Noisia dobra raz na 10 lat Remixy Prodigy zniszczyły
Ben klock b2b Marcel Dettmann - posłuchałem sobie 1h. Fajnie plumpali, ale moja moc była tylko do 6. Powinni grać wcześniej.
CW/A - najlepsi jeśli chodzi o cyrk i drugi najlepszy występ na audioriver. Po prostu rozjebali system. Później wszedł Beyer i widać było że kilka klas niżej kolo gra. Trzeba było wręcz spieprzać, tak zamulał.
John Talabot - weszłem na niego kiedy jeszcze Tiga grał(dobra końcówka). Ustawiłem się pod lewym głośnikiem i czekałem z 10 min cierpliwie. Swoją drogą myślałem że już nie zagra, że coś odwołane tak mało ludzi było na Hybrydzie. Nagle wyszedł i zaczął grać. I co? Słysze jakies mega zniekształcenia. 10 minut wytrzymałem i wyszedłem. Później ktos z gsz napisał mi że coś nie tak z lewym było, tam gdzie właśnie stałem. W sumie dobrze że ktoś powtierdził moje obawy bo już myślałem że se coś wkręciłem
Underworld - oldschool pełną gębą. Było czuć że wykonawca z poprzedniej epoki i to mi się podobało. Trzeci najlepszy występ.
Tale of us - zagrali sowim stylem, znakomita selekcja, ale za technikę dał bym 4-/5. 4.30 niestety musiałem się zmywać.
Kolega w drodze powrotnej zaczął puszczać Damiana lazarusa i żałuje że nie widziałem . Znajomi byli też na spor i mówili że najlepsze dramy jeśli chodzi o AR2015. Chwalili tez Nervy, no ale wszystkiego nie można mieć...
Piwo niestety tragedia, więcej kupowałem wody niż piwa
Fajnie by było jakby powrócili do koncepcji piwo w puszce(lech zielony). TAk, czy siak nie moge się doczekać następnej edycji.. Audioriver obowiązkowo co roku.
Ostatnio edytowany przez nosmile (2015-07-27 21:33:44)
hardsoul :
Ok szybko i na temat.
AUDION!!!
Klock i Marcel
Solomun
Ogółem, najlepsza biba na jakiej byłem.
To chyba mało byłeś ...
maro :
1:10 co to za numer wycisnął ze mnie resztki serotoniny:) ? Zagrali go też Panowie Klock i Dettmann
SPOR feat. SP:MC - Audioriver - Płock - 26.07.2015
'
Lato :
discodancer :
Solomun zagrał :
Daft Punk - Aerodynamite
Sasha Carassi - Echoes (Original Mix) [Phobiq]Musumeci - VI
+
Zoot Woman - Gem (Paper Faces Remix) '
ARVE :
Byc23k :
pierdzące nagłośnienie na Sporze to absurd.
Grało dobrze,grało głośno.Napewo głośniej niz wczesniej na Underworld
Underwold jesli chodzi o nagłosnienie to jakas pomyłka....jakim cudem na SIZE'ie siedząc na wzgórzu 3ba bylo do siebie krzyczec a na Underworld podobny efekt dopiero w polowie plazy pod scena.... nie wiem jakim cudem dzwiekowcy nie mogli tego ogarnac...
kilka filmików ode mnie, solomun part 3 track id?
ARVE :
Byc23k :
pierdzące nagłośnienie na Sporze to absurd.
Grało dobrze,grało głośno.Napewo głośniej niz wczesniej na Underworld
Grało bardzo mocno ale prawa strona po pewnym czasie zaczęła się pocić dobrze to było słychać z bliska :F
peyoo :
Lato :
discodancer :
Solomun zagrał :
Daft Punk - Aerodynamite
Sasha Carassi - Echoes (Original Mix) [Phobiq]Musumeci - VI
+
+Ray Kajioka - Never Ending
John Talabot
---------------------
Felkon - Trippin
'
Rok temu tą Epkę Felkon- Sunset Stories - kupiłem na winylu ... cała kosa w chuj <3
Jamie XX - Loud Places (John Talabot Remix)
'
Ostatnio edytowany przez winetu (2015-07-28 09:28:29)
Siasia - Live at Audioriver Festival 2015 (24.07.2015 Plock/Poland)
'
'
'
napster12 :
peyoo :
Lato :
Musumeci - VI
+
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników+Ray Kajioka - Never Ending
+ Kaiserdisco - Jet Stream
+ Solomun - Something We All Adore ( Solomun Love Song Mix)
Klock b2b Dettmann
Pastaboys Feat. Osunlade - Deep Musique (Trus'Me Spritz Mix)
Planetary Assault Systems - Arc
Ostatnio edytowany przez mlody89 (2015-07-28 10:52:29)
dechomenon :
maro :
1:10 co to za numer wycisnął ze mnie resztki serotoniny:) ? Zagrali go też Panowie Klock i Dettmann
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników chyba z 10 razy go sÅ‚yszaÅ‚em przez caÅ‚y weekend
Byc23k :
dechomenon :
maro :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników chyba z 10 razy go sÅ‚yszaÅ‚em przez caÅ‚y weekend
nooo chyba najbardziej katowany numer podczas całego AR
ania :
Byc23k :
dechomenon :
1:10 co to za numer wycisnął ze mnie resztki serotoniny:) ? Zagrali go też Panowie Klock i Dettmann'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników chyba z 10 razy go sÅ‚yszaÅ‚em przez caÅ‚y weekendnooo chyba najbardziej katowany numer podczas caÅ‚ego AR
Niezła kaszanka.
BTW jak tam na hybrydowej?