Schranzkurva :
Byc23k :
jedzie ktoś samochodem/pociągiem/rowerem jutro a w ostateczności pojutrze z trójmiasta i ma miejsce?
Siema dojedz jakos do Grudziądza na 16:00 w Piątek a Cię zabiorę
dzięki bardzo za propozycje ale o tej godzinie to ja już planuje być napierdolony jak dzwon we wcześniaku, no trudno najwyżej komunikacją publiczną się wybiorę :F
Byc23k :
Schranzkurva :
Byc23k :
jedzie ktoś samochodem/pociągiem/rowerem jutro a w ostateczności pojutrze z trójmiasta i ma miejsce?
dzięki bardzo za propozycje ale o tej godzinie to ja już planuje być napierdolony jak dzwon we wcześniaku, no trudno najwyżej komunikacją publiczną się wybiorę :F
Tak właśnie myślałem Ja niestety jeszcze do roboty muszę i dlatego taka godzina ... W takim razie do zoba
Kupię dwa karnety.
gutek81 :
Planuje być w płockim wcześniaku w piątek około 13-14. Zalogujemy się w apartamencie i można zaczynać loic.
Także jak ktoś już będzie to możemy połączyć siły.
Pozdro!
Ja z ekipą będę plus minus we Wcześniaku w czwartek późnym popołudniem. Więc w piątek mogę na Was czekać :-)
monter :
Czego można spodziewać się po Simian Mobile Disco w stosunku do 2010? Proszę odpowiedź uzasadnić.
Kupię bilet 2dniowy bądź 3dniowy na terenie Warszawy albo Płocka!!
Ostatnio edytowany przez Marlensa (2015-07-23 09:12:54)
wilczy ogon :
*** Ja w pracy w Szwecji na delegacje mnie wyjebało ;((((
lipa
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw i tego sie 3majmy
Najpewniejsza prognoza zawsze tutaj:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
otm :
'
Ciekawe który namiot zaleje.
otm :
'
Wczoraj wieczorem sprawdzalem to pokazywala noce bez opadow i temp max do 20...
te wszystkie prognozy to są chuja warte przy takich temperaturach, a jeśli już to max 12h do przodu
olo2oo1 :
te wszystkie prognozy to są chuja warte przy takich temperaturach, a jeśli już to max 12h do przodu
Tak dlatego prognoza powyżej 24 godzin nie jest pewnikiem. Niemniej pokazuje pewne tendencje, zapowiadany jest opad konwekcyjny czyli natrudniejszy do przewidzenia. Niemniej wygląda to optymistycznie na ten moment.
Byc23k :
Schranzkurva :
Byc23k :
Wieczorem będę wiedział czy jadę autem
Jeżeli tak to start w piątek ok. 10-11
Byc23k :
mam jeden pokój wolny we wcześniaku, tylko dla znajomych z gęby i wątroby
masz PW
Jesteśmy już we wcxwśniaku. 40 zł za dobę od łba. Chcąc zaparkować pod akademikien trzeba wjechać w zakaz. Kto juz jest i ma ochotę popić to pisać do mnie albo Doroty
Ja jutro we wczesniaku od 12
Cho do altanki przed akadem
Jedzie ktoś jutro po 12 z wolnym miejscem z Łodzi do Płocka? 798 998 728. PILNE !
zwolniło się 1 miejsce jedziemy z Kartuz ale jak ktoś z 3city to jakoś można by zachaczyć, jutro rano okolo 9-10 wyjazd, powrót w niedziele wieczorem, jakby się znalazł jakiś chętny to piszcie na pw