Dobra, podawać wydarzenia towarzyszące.
//Bassriver powered by Sii // 24-26.07.2015 // La Petite(ul.Grodzka 16, Płock)//'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Audiopole, wiadomo.
1923 :
//Bassriver powered by Sii // 24-26.07.2015 // La Petite(ul.Grodzka 16, Płock)//'
Audiopole, wiadomo.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
On BOAT .
Opcja na kino odpada. Nie po to pizga się wódę i koks, by pójść do kina na seans
lol :
odsprzedam pokój we wcześniaku 23-27 oraz 2 karnety, nieoczekiwana zmiana planów, najlepiej w pakiecie pokój z karnetami
/info na pw
Jestem zainteresowany, szukam właśnie 2 biletów dla pary znajomych, tylko nie da się do Ciebie napisać pw, bo masz skrzynkę przepełnioną
bede mial bilet na 3 dzien imprezy(kolega wraca szybciej)
Dwojka Znajomych sie wysypala. Sprzedam dwa karnety 3 dniowe kolekcjonerskie info PW
Cichy86 PW
cichy86 :
bede mial bilet na 3 dzien imprezy(kolega wraca szybciej)
*** Ja w pracy w Szwecji na delegacje mnie wyjebało ;((((
Ostatnio edytowany przez wilczy ogon (2015-07-21 23:17:25)
UWAGA OSZUÅšCI!!!
Oszustka próbująca wynająć kilkakrotnie to samo mieszkanie na Audiorivier i Reggaeland w Płocku. Po przyłapaniu kontakt i zaliczka znika. Podaje się za Anne Zukowską i próbuje wynająć mieszkanie na ulicy Miodowej 25A. - jej numer konta 80102039740000500202810018 Sprawa na policji - jeżeli ktoś miał z nią do czynienia zachęcam do odwiedzin najbliższego komisariatu.
Maglite :
gutek81 :
wy mnie lepiej powdzcie jak dojechać do wczesniaka, bo z informacji zarzadu dróg i po fotkach na ich stronach widac, ze tam kanalize klada i cala ulica rozkopana doszczetnie.
Dobrzyńska do ronda, zjazd na ulicę " na skarpie" potem do końca i w lewo na ulicę "polną" i do końca. Wejdziesz na trawnik i po prawej będzie brama na ten parking pod wcześniakiem co go z okien widać. Ten przy boisku do kosza. Jak byłem tam we wtorek to ochrona zamyka te bramę o 21 wiec trzeba będzie poprosic ochronę jeśli będzie się chciało wyjechać lub wyjechać
bardzo dziękuję!
pacman00 :
UWAGA OSZUÅšCI!!!
Oszustka próbująca wynająć kilkakrotnie to samo mieszkanie na Audiorivier i Reggaeland w Płocku. Po przyłapaniu kontakt i zaliczka znika. Podaje się za Anne Zukowską i próbuje wynająć mieszkanie na ulicy Miodowej 25A. - jej numer konta 80102039740000500202810018 Sprawa na policji - jeżeli ktoś miał z nią do czynienia zachęcam do odwiedzin najbliższego komisariatu.
Bardzo duzo w tym roku tych sytuacji ....
gutek81 :
Maglite :
gutek81 :
wy mnie lepiej powdzcie jak dojechać do wczesniaka, bo z informacji zarzadu dróg i po fotkach na ich stronach widac, ze tam kanalize klada i cala ulica rozkopana doszczetnie.
Dobrzyńska do ronda, zjazd na ulicę " na skarpie" potem do końca i w lewo na ulicę "polną" i do końca. Wejdziesz na trawnik i po prawej będzie brama na ten parking pod wcześniakiem co go z okien widać. Ten przy boisku do kosza. Jak byłem tam we wtorek to ochrona zamyka te bramę o 21 wiec trzeba będzie poprosic ochronę jeśli będzie się chciało wyjechać lub wyjechać
bardzo dziękuję!
swoją drogą niezła możliwość wyboru
To niedobra wiadomość.
Szanowni Państwo, jedzie ktoś z 3-miasta w Piątek miałby 1-2 miejsc?
2 bilety na sobote kupie...preferowany odbior Szczecin. Ktos cos?
winetu :
1923 :
Audiopole, wiadomo.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówOn BOAT .
Opcja na kino odpada. Nie po to pizga się wódę i koks, by pójść do kina na seans
AUDIOBAR 23-25.07.15r. Płock, Zachęta Bar, Dom Muzyki'
kupię jeden bilet jednodniowy, bądź karnet.
jedzie ktoś samochodem/pociągiem/rowerem jutro a w ostateczności pojutrze z trójmiasta i ma miejsce?
Ostatnio edytowany przez Byc23k (2015-07-22 15:54:21)
Planuje być w płockim wcześniaku w piątek około 13-14. Zalogujemy się w apartamencie i można zaczynać loic.
Także jak ktoś już będzie to możemy połączyć siły.
Pozdro!
xavery :
Helmut Geier / Ascet :
xavery :
Helmut mało po Europie śmiga i mało wie.
mimo wszystko solomun na koniec to strzał w dyche
Tale Of Us to strzał w milion
rozwiewa watpliwosci '
nie przepadam za Solomunem ale licze na zaskoczenie!
Kupię karnet 2-dniowy z odbiorem w piątek w Płocku oraz szukam noclegu dla jednej osoby (nie sprawiam problemów). PW.
Byc23k :
jedzie ktoś samochodem/pociągiem/rowerem jutro a w ostateczności pojutrze z trójmiasta i ma miejsce?
Siema dojedz jakos do GrudziÄ…dza na 16:00 w PiÄ…tek a CiÄ™ zabiorÄ™
tasieks :
xavery :
Helmut Geier / Ascet :
mimo wszystko solomun na koniec to strzał w dycheTale Of Us to strzał w milion
rozwiewa watpliwosci '
nie przepadam za Solomunem ale licze na zaskoczenie!
No ten set to granie dla ludzi Circoloco, pod DC10
Oni potrafią wyczuć, dostosować się do miejsca i publiki.