Z dziÅ› u Akme:

ale bieda te namioty, co roku to samo xD

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników wejÅ›ciówki na rejsy! On Boat!
gutek81 :
wy mnie lepiej powdzcie jak dojechać do wczesniaka, bo z informacji zarzadu dróg i po fotkach na ich stronach widac, ze tam kanalize klada i cala ulica rozkopana doszczetnie.
Dobrzyńska do ronda, zjazd na ulicę " na skarpie" potem do końca i w lewo na ulicę "polną" i do końca. Wejdziesz na trawnik i po prawej będzie brama na ten parking pod wcześniakiem co go z okien widać. Ten przy boisku do kosza. Jak byłem tam we wtorek to ochrona zamyka te bramę o 21 wiec trzeba będzie poprosic ochronę jeśli będzie się chciało wyjechać lub wyjechać

Poszukuje 2 osób, podróż do płocka z Tarnowskich Gór ( okolice )w piątek rano , powrót niedziela ( do uzgodnienia )

niech tylko będzie w końcu porządne pierdolnięcie dB w tym roku na Wide!

Dwa wolne miejsca w aucie z Tarnowskich Gór/Bytomia do Płocka. Wyjazd czwartek wieczorem, powrót w niedziele. Kontakt priv.

Dwa karnety dwudniowe do sprzedania. Cena 200zł od sztuki.

ciekawe kto w tym roku nie doleci
[będzie mieć wyjebane na logistykę...itd ]

xavery :
W ubiegłym roku chciałem posłuchać Hot Since 82, więc w tym roku obstawiam, że wypadnie Solomun.

xseba :
xavery :
W ubiegłym roku chciałem posłuchać Hot Since 82, więc w tym roku obstawiam, że wypadnie Solomun.
!!

w oczekiwaniu na TT
Damian Lazarus - BBC Radio 1 Essential Mix (16/05/2015)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

xavery :
nie denerwuj mnie ![]()

U mnie nachodzi się tylko Underworld z Rodhadem. Reszta perfekcyjna w sobocie, zwłaszcza Wide Stage od 3:00.
A piÄ…tek uratowany przez wiadome 4h.

Solomun mógłby jednak nie dojechać ![]()

otm :
Solomun mógłby jednak nie dojechać
Na drugi dzień ma Ibizę, więc... ![]()

Godzinowy program 10. edycji Audioriver
Na pięć dni przed rozpoczęciem 10 edycji Audioriver, ujawniamy szczegółowy program wydarzenia. Podajemy do wiadomości również fakt, że prawdopodobnie już po raz trzeci z rzędu, wszystkie bilety na festiwal wyprzedadzą się jeszcze przed otwarciem bram.
W ostatnim tygodniu przed Audioriver, karnety dwudniowe dostępne są w cenie 250 zł, a wejściówki jednodniowe kosztują 140 zł. Znaleźć je można w salonach Empik w całej Polsce oraz w naszym sklepie. Wyjątkowo, udostępniamy także dodatkowe bilety na niedzielę. Zdobędzie je pierwsze sto osób, które pojawi się na bramce. Przypomnijmy, że karnety trzydniowe obejmujące Sun/Day skończyły się już kilka tygodni temu.
A oto informacje, na które od dawna czekają tysiące fanów elektroniki, czyli Audioriver godzina po godzinie.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

w sumie elegancko.

chuja elegancko ![]()
talabot, underworld, rodhad
wiedzielam kurwa, ze tak bedzie
mitchel :
chuja elegancko
talabot, underworld, rodhad
wiedzielam kurwa, ze tak bedzie
Na Dekmantel jedź albo Awakenings . Tam nic ci sie nie skoliduje :v