LSDj :
winetu :
Kurwa nie wiem czy to dziś Gwiazdka czy Nie ale przecieram oczy ze zdumienia bo w tym temacie stara atmosfera tego forum wróciła
Spierdalaj geju
![]()
kędzior zluzuj majty - nic na siłe ![]()
Kędzior S_c :
Manyac :
Vinyl jest w chuj spoko , ale nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ... są ludzie co graja z vinyla i bedą grać , a innym po prostu nie wystarczylo granie z vinyla i np taki Ableton daje im w chuj wiecej frajdy z grania i możliwosci . Deki są mało elastyczne , juz nie wspominając ze jest duze ograniczenie w wyborze tracków.
to jesteś ograniczony umysłowo, na discogs jest 1 400 000 winyli do grania elektroniki albo lepiej
a jak ta Twoja elastyczność sprowadza się do fast cliclack zwarpowania sobie kawałków albo nawrzucanie wtyczek
takie brednie to możesz wmawiać babci kazi albo uli z podwórka
a nie mi który zjadł zęby na imprezowaniu , poznał osobiście mega przejebanych dj i zna osobiście ekipy z Wrocka , Wawy czy ze Śląska, znam się bardzo dobrze na sprzęcie i sofcie dla dj ogarniam i deki i abletona i traktory i winyle z kodami czasowymi , miałem to wszystko, zostały mi deki,
chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,
dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie
pozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz ÅšlÄ…ska !

bo jest trolem.

LSDj :
winetu :
Kurwa nie wiem czy to dziś Gwiazdka czy Nie ale przecieram oczy ze zdumienia bo w tym temacie stara atmosfera tego forum wróciła
Spierdalaj geju
![]()
o tym samym pomyślałem dzisiaj ![]()

Manyac :
Kędzior S_c :
Manyac :
Vinyl jest w chuj spoko , ale nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ... są ludzie co graja z vinyla i bedą grać , a innym po prostu nie wystarczylo granie z vinyla i np taki Ableton daje im w chuj wiecej frajdy z grania i możliwosci . Deki są mało elastyczne , juz nie wspominając ze jest duze ograniczenie w wyborze tracków.
to jesteś ograniczony umysłowo, na discogs jest 1 400 000 winyli do grania elektroniki albo lepiej
a jak ta Twoja elastyczność sprowadza się do fast cliclack zwarpowania sobie kawałków albo nawrzucanie wtyczek
a nie mi który zjadł zęby na imprezowaniu , poznał osobiście mega przejebanych dj i zna osobiście ekipy z Wrocka , Wawy czy ze Śląska, znam się bardzo dobrze na sprzęcie i sofcie dla dj ogarniam i deki i abletona i traktory i winyle z kodami czasowymi , miałem to wszystko, zostały mi deki,
chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie
co ty chłopie czy ja muszę gdzieś grać?
mam deki gram sobie w domu dla znajomków jaram przy tym trawe i mam gdzieś granie po klubach, zajmuję się wizualami na bibach acidowych , w tamtym roku robiłem wizuale dla liberatora, dsp, amadeusa, jeff23 ze spiral tribe pierwszy raz w pl, we wrocku tez na fajnych bibach świecę, ja się świeceniem na bibach zajmuję nie graniem, a grał będę w młotkowni jak w pl będę w lutym, oczywiście u nas też świecę na techno bibach , a co to musze grać gdzieś w ogóle na bibach?
deki mam już nie wiem pare lat a i tak się uczę , cały czas człowiek się uczy , i czerpię z tego ogromną satysfakcję, nawet nie wiesz jaką,
a kto tu się w temacie wypowiada, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
Wojtek
a znam ich bo świecę po bibach, a jeżdżę po bibach i się poznaje, i rozmawiam, a gada się z ludźmi nie na forum tylko na imprezie, a mowa jest o tym żeby młody kupił sobie deki bo obsługiwałem to tamto sramto, i pisałem tylko o tym co daje przyjemność człowiekowi, a denerwujące jest to , że wypowiada się ktoś kto np. nie miał gramofonów w ręce, szczerze? nie ma co pierdolić,
to chodzi o mentalność człowieka,
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofony
Kędzior S_c :
, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
A po co mam kupować gówno jak mogę zrobić je sobie samemu ??
Odstaw już te kwasy Kędzior bo ryją ci beret . Ja nigdy nic z z allegro nie kupiłem za taką kwotę ale widocznie znasz mnie na wylot lepiej.
. Tak mam na chacie jakiś kontroler leży i się kurzy ale granie z takich rzeczy nie uważam za złą rzecz. Są kontrolery i kontrolery...mimo miłości i szacunku do winylowej płyty nie można być obojętneym wobec cyfryzacji świata w każdzej dziedzinie życia. Tak jak ja nie przekonam Ciebie tak ty nie przekonasz mnie. Każdy gra i lubi z tego co mu się podoba. ..... Nie można nikogo dzielić na lepszych i gorszych. Muzyka jest dobra w rękach artysty/geniuszu obojętnie z jakiego żródła dźwięku gra mimo ciepła analogwego brzmienia i osobistej sympatii do Winyla.
BTW Niech sobie kupi młody te gramki,od razu techy uzywane, dokupi traktor scratcha i będzie gitarka bo nie będzie zgrywał synciem tempa i się nauczy paru rzeczy.. Bo każdy placek to już przedział używka za 20 pln a nówka za ponad 40 złoty więc jak już będzie jadł do końca roku chleb z cebulą to mu dwa timecody starczą..... Tak na starcie niech wyjebie od razu 6 kafluta by później stwierdzić ,że to jednak była chwilowa zajawka i to jednak nie dla niego
A może nie będzie jarał tyle zielska co ty i w ciągu pół roku osiągnie to czego ty nie możesz przez tyle lat bo nie masz talentu. ![]()
p.s
Pokaż mi ziom albo podaj na PriV swojego Discogsa to zobaczymy co tam masz na czarnuli.....bo ja też mam swoje zbiory ale nie będę o tym pisał na Pedałowni.
Ostatnio edytowany przez winetu (2014-11-06 17:48:55)
winetu :
Kędzior S_c :
, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
A po co mam kupować gówno jak mogę zrobić je sobie samemu ??
Odstaw już te kwasy Kędzior bo ryją ci beret . Ja nigdy nic z z allegro nie kupiłem za taką kwotę ale widocznie znasz mnie na wylot lepiej.. Tak mam na chacie jakiś kontroler leży i się kurzy ale granie z takich rzeczy nie uważam za złą rzecz. Są kontrolery i kontrolery...mimo miłości i szacunku do winylowej płyty nie można być obojętneym wobec cyfryzacji świata w każdzej dziedzinie życia. Tak jak ja nie przekonam Ciebie tak ty nie przekonasz mnie. Każdy gra i lubi z tego co mu się podoba. ..... Nie można nikogo dzielić na lepszych i gorszych. Muzyka jest dobra w rękach artysty/geniuszu obojętnie z jakiego żródła dźwięku gra mimo ciepła analogwego brzmienia i osobistej sympatii.
BTW Niech sobie kupi młody te gramki,od razu techy uzywane, dokupi traktor scratcha i będzie gitarka bo nie będzie zgrywał synciem tempa i się nauczy paru rzeczy.. Bo każdy placek to już przedział używka za 20 pln a nówka za ponad 40 złoty więc jak już będzie jadł do końca roku chleb z cebulą to mu dwa timecody starczą..... Tak na starcie niech wyjebie od razu 6 kafluta by później stwierdzić ,że to jednak była chwilowa zajawka i to jednak nie dla niego
p.s
Pokaż mi ziom albo podaj na PriV swojego Discogsa to zobaczymy co tam masz na czarnuli.....bo ja też mam swoje zbiory ale nie będę o tym pisał na Pedałowni.
No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum ![]()
LSDj :
No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum
Dlatego do dziś nie wiem co gra słynny GSZ-owy Dj bez Skarpet.
Wieść w Sosnowieckim półświatku djskim niesie ,że Tobie płyty dostarcają jednak....cyganie z Maszkowic ,a że wisiałeś im trochę kapusty bo przez te ćpanie z kędziorem popadłeś w długi to w obawie o swoje życie musiałeś spierdolić za wielką wodę do Rejklawiku ![]()
winetu :
LSDj :
No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum
Dlatego do dziś nie wiem co gra słynny GSZ-owy Dj bez Skarpet.
Wieść w Sosnowieckim półświatku djskim niesie ,że Tobie płyty dostarcają jednak....cyganie z Maszkowic ,a że wisiałeś im trochę kapusty bo przez te ćpanie z kędziorem popadłeś w długi to w obawie o swoje życie musiałeś spierdolić za wielką wodę do Rejklawiku
O Ty chuju,wracam za 3 tyg Ci najebać , też bez skarpetek... ![]()
Kędzior S_c :
Manyac :
Kędzior S_c :
chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie
mam deki gram sobie w domu dla znajomków jaram przy tym trawe i mam gdzieś granie po klubach, zajmuję się wizualami na bibach acidowych , w tamtym roku robiłem wizuale dla liberatora, dsp, amadeusa, jeff23 ze spiral tribe pierwszy raz w pl, we wrocku tez na fajnych bibach świecę, ja się świeceniem na bibach zajmuję nie graniem, a grał będę w młotkowni jak w pl będę w lutym, oczywiście u nas też świecę na techno bibach , a co to musze grać gdzieś w ogóle na bibach?
deki mam już nie wiem pare lat a i tak się uczę , cały czas człowiek się uczy , i czerpię z tego ogromną satysfakcję, nawet nie wiesz jaką,
a kto tu się w temacie wypowiada, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
Wojtek
a znam ich bo świecę po bibach, a jeżdżę po bibach i się poznaje, i rozmawiam, a gada się z ludźmi nie na forum tylko na imprezie, a mowa jest o tym żeby młody kupił sobie deki bo obsługiwałem to tamto sramto, i pisałem tylko o tym co daje przyjemność człowiekowi, a denerwujące jest to , że wypowiada się ktoś kto np. nie miał gramofonów w ręce, szczerze? nie ma co pierdolić,
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofony
kurwa to świeć dalej sobie na imprezach z ekipą ile chcesz . ... ale nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz zielonego pojęcia ... chuj mnie obchodzi ze ktoś jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj ze jedyną i absolutną drogą są deki i vinyl, bo w dupie byles i gówno słyszales ...
dla twojej wiadomości nie mam zadnego kontrolera i innych zabawek .. ale za to mam 2 technicsy Technics SL-1210 mk2 i zbiór ok 200 placków których nigdy nie sprzedam .
Manyac :
Kędzior S_c :
Manyac :
dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie
Wojtek
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofonykurwa to świeć dalej sobie na imprezach z ekipą ile chcesz . ... ale nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz zielonego pojęcia ... chuj mnie obchodzi ze ktoś jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj ze jedyną i absolutną drogą są deki i vinyl, bo w dupie byles i gówno słyszales ...
dla twojej wiadomości nie mam zadnego kontrolera i innych zabawek .. ale za to mam 2 technicsy Technics SL-1210 mk2 i zbiór ok 200 placków których nigdy nie sprzedam .
a odsłuchałeś już wszystkie ?
czy czekasz ,aż na Bógdał przyjadę i wykarczujemy las ![]()

Manyac :
Kędzior S_c :
Manyac :
dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundziepozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz Śląska !
Wojtek
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofonykurwa to świeć dalej sobie na imprezach z ekipą ile chcesz . ... ale nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz zielonego pojęcia ... chuj mnie obchodzi ze ktoś jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj ze jedyną i absolutną drogą są deki i vinyl, bo w dupie byles i gówno słyszales ...
to weź winyle wpadnij do mnie i pogramy ;-)

Czy miał ktoś z Was przyjemność czochrać na gramofonach firmy AUDIO-TECHNICA ?

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników mam takiego mini kejsika na sprzedaz, funkiel nowka bez ryseczki nawet
info na priv ![]()

Wojtek :
xone k2 czy x1 do grania z traktora co polecacie ?
Bierz X1
To produkt od (NI) Czyli jest typowo dedykowany pod Traktor'a
( Mam i jestem zadowolony )Oczywiscie można mapować według uznania.
z K2 nie miałem doczynienia więc nie mogę się wypowiedzieć ![]()
ktos obczaja co za sprzet ma stepahna bodzyn na awakenings i nie chodzi mi o mooga ??'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

mathew :
ktos obczaja co za sprzet ma stepahna bodzyn na awakenings i nie chodzi mi o mooga ??'
'
'

Sprzedam kontroler Denon MC6000 MK2, jeszcze na gwarancji 6 miesięcy - 1500zł
Aka MPK MINI - 200zł
Sprzedam 2 x cdplayer Denon DN-S500 - 1400PLN bardzo dobry stan , w komplecie pudla etc
Słuchawki Ultrasone DJ1 Pro - komplet jak nowy - 460PLN
Priv