Little Dragon
Swietnie!

Oxide :
budi22 :
Lucy'ego bym jednak bardziej widział w circusie
Lucy w tym roku promuje swoj album ktory za chuj nie pasuje do cyrku - tylko Wide!
Przy takich mocnych nazwiskach na Wide może w końcu przestaną traktować tą scenę po macoszemu

I do tego jeszcze Skalpel
Podobno szykują nowy album.

Oxide :
budi22 :
Lucy w tym roku promuje swoj album ktory za chuj nie pasuje do cyrku - tylko Wide!
po pobieżnym przesłuchaniu nie sposób się nie zgodzić. może mały showcase stroboscopic artefacts zrobią na wide w tym roku.
ja bym sobie jeszcze życzył Perc'a i Dehnerta.

Avery na największych festivalach w tym roku,odkrycie roku się szykuję

nie pamiętam rzutu na AR żebym przy żadnym z podanych graczy nie pomyślał "a po chuj on/oni?"
podoba mi się i oby tak dalej

Koze i Avery byli na mojej liście życzeń, więc muszę już jechać
i tak bym jechał ! mega dobrze i jeszcze Littel Dragon - nice, resztę obadam

Ale sie zajarałam! Pięknie \o/

kenny :
Koze o/
nie wkurwiaj ![]()

Daniel Avery mistrz.

Nightmare :
Little Dragon
Swietnie!
Mega
o/ Może się w końcu wybierzesz ![]()

budi22 :
Oxide :
budi22 :
po pobieżnym przesłuchaniu nie sposób się nie zgodzić. może mały showcase stroboscopic artefacts zrobią na wide w tym roku.
ja bym sobie jeszcze życzył Perc'a i Dehnerta.
![]()

poza digweedem nie znam

konop :
the_mystery :
poza digweedem nie znam
Gratuluję
Ja też gratuluję -
Szczerość!!!

Ale to co napisał the_mystery to może być zaczepka do przemyśleń. Bo kiedy można powiedzieć, że danego artystę się zna? Czy wtedy gdy słyszało się jego nazwę? utwór? Czy może wtedy gdy potrafię wymienić z jaką wytwórnią działa, albo tytuł piosenki, albumu, fragment bio ? I każdy to "znam" może rozumieć inaczej...chyba, bo ja się nie znam.
dechomenon :
Ale to co napisał the_mystery to może być zaczepka do przemyśleń.
Może to ten jeden z wielu Sanrajsowiczów zajaranych Kalkbrennerem w ubiegłym roku a teraz zdzwienie ,że żadnego nazwiska nie zna.....
Jedyne moje przemyślenia,że to może festiwal nie dla niego bo zupełnie inny target muzyczny.
(jak można z tylu nazwisk kogoś nie znać....żadnego utworu,remixu, setu...nigdy nie słyszeć o Loco Dice albo Booka Shade, Dj Koze etc ???)
Seriously ?? ![]()

Ale Konop tak napisał bo sam też nikogo nie zna...nie licząc pani ze spożywczaka 'AS' na rogu Kazimierza Wielkiego i Okrzei.![]()

winetu :
dechomenon :
Ale to co napisał the_mystery to może być zaczepka do przemyśleń.
Może to ten jeden z wielu Sanrajsowiczów zajaranych Kalkbrennerem w ubiegłym roku a teraz zdzwienie ,że żadnego nazwiska nie zna.....
Jedyne moje przemyślenia,że to może festiwal nie dla niego bo zupełnie inny target muzyczny.
(jak można z tylu nazwisk kogoś nie znać....żadnego utworu,remixu, setu...nigdy nie słyszeć o Loco Dice albo Booka Shade, Dj Koze etc ???)
Seriously ??
no dobra the mystery pocisnął lamą, szukałem jakiejś głębszej przesłanki rozbiłem mordę o krawężnik
...
K_mill :
Ale Konop tak napisał bo sam też nikogo nie zna...nie licząc pani ze spożywczaka 'AS' na rogu Kazimierza Wielkiego i Okrzei.
on nie zna tej pani, on zna jej kapcie ![]()