MAYDAY 2013, na żywo w RMF MAXXX! Do rana na antenie:
Arena
20.00 – 21.00 Stefan Dabruck
21.00 – 22.30 Miss Nine
22.30 – 00.00 Danny Avila
Showroom
00.00 – 00.30 Torsten Kanzler & Sven Wittekind
00.30 – 01.30 Rush
Arena
01.30 – 03.10 Tocadisco
03.10 – 03.30 Members of Mayday
03.30 – 04.00 Westbam
Ale wybrali niech ich h...
Dokładnie zgadzam się z przedmówcą jak to słyszę to nie żałuje że mnie tam nie ma.Tylko czekać na tego idiotę Danny Avilla to będzie dopełnienie wielkiej kupy.Co do relacji jedynie można posłuchać jak wejdą na Showroom
00.00 – 00.30 Torsten Kanzler & Sven Wittekind
00.30 – 01.30 Rush
Yaroslaw :
To co teraz gra w radio to chyba zły sen... Powiedzcie, że to nie jest prawdziwe...
Poczekaj na gwiazdę wieczoru Aville
ostra Wixa!
Byc23k :
chociaż ta imprezka wieje chujem i jest rozczarowaniem dla mnie od 4 lat to i tak jakoś dziwnie tak nie jechać w tym okresie na Ślunsk
przejdzie Ci jak sobie znajdziesz na ten czas alternatywe...ale generalnie podbijam
bo też Grzeje mnie Mayday od ładnych kilku lat. Mimo ,że od tego się zaczęło i się czekało cały rok i Przeżyłem najlepsze lata tej imprezy w PL i mi to wystarczy. Czasy się zmieniły.Teraz lineup od kilku lat mocno wieje chujem i jak patrzę na tegoroczny skład to wstyd się przyznać, że się kiedyś tam śmigało. Teraz Nie mój świat nie moje kredki. Mayday się skończył..... a imprezy w PL rozwinęły. Za dużo kotletów.
winetu :
Byc23k :
chociaż ta imprezka wieje chujem i jest rozczarowaniem dla mnie od 4 lat to i tak jakoś dziwnie tak nie jechać w tym okresie na Ślunsk
przejdzie Ci jak sobie znajdziesz na ten czas alternatywe...ale generalnie podbijam
bo też Grzeje mnie Mayday od ładnych kilku lat. Mimo ,że od tego się zaczęło i się czekało cały rok i Przeżyłem najlepsze lata tej imprezy w PL i mi to wystarczy. Czasy się zmieniły.Teraz lineup od kilku lat mocno wieje chujem i jak patrzę na tegoroczny skład to wstyd się przyznać, że się kiedyś tam śmigało. Teraz Nie mój świat nie moje kredki. Mayday się skończył..... a imprezy w PL rozwinęły. Za dużo kotletów.
piwa mu nalać
cmochu :
winetu :
Byc23k :
bo też Grzeje mnie Mayday od ładnych kilku lat. Mimo ,że od tego się zaczęło i się czekało cały rok i Przeżyłem najlepsze lata tej imprezy w PL i mi to wystarczy. Czasy się zmieniły.Teraz lineup od kilku lat mocno wieje chujem i jak patrzę na tegoroczny skład to wstyd się przyznać, że się kiedyś tam śmigało. Teraz Nie mój świat nie moje kredki. Mayday się skończył..... a imprezy w PL rozwinęły. Za dużo kotletów.piwa mu nalać
wutki
.
Ostatnio edytowany przez nigelfrost (2013-11-09 23:26:43)
Maglite :
cmochu :
winetu :
bo też Grzeje mnie Mayday od ładnych kilku lat. Mimo ,że od tego się zaczęło i się czekało cały rok i Przeżyłem najlepsze lata tej imprezy w PL i mi to wystarczy. Czasy się zmieniły.Teraz lineup od kilku lat mocno wieje chujem i jak patrzę na tegoroczny skład to wstyd się przyznać, że się kiedyś tam śmigało. Teraz Nie mój świat nie moje kredki. Mayday się skończył..... a imprezy w PL rozwinęły. Za dużo kotletów.piwa mu nalać
wutki
wina i co ina
teraz graja w porzo jest ok tylko Showroom !!!!
Ferdi :
teraz graja w porzo jest ok tylko Showroom !!!!
No to se LINUS pocisnął hahaha :F
Ludzie słuchając radia się wystraszyli., Więc kurwa jaka publika taka muza :F
btw. DA HOOL i AT NIGHT nie było złe mmmmm?
Narazie nie klikaj wieje chujem chyba że chcesz to poczuć to klikaj' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
juz ogarnałem. ale thx
i za chiny ludowe bym nie zgadł ze mam klikac w jakąś natalie szreder chcąc posłuchac relacji z mayday ;/
Ja pierdole, ciesze się że zostałem w domu.