są plusy tego, że era imprez masowych traci na wartości.. znowu ludzie przywiązują większą uwagę do imprez klubowych.. to są znaki czasu, zwrot w historii , tak samo jak muzyka zrobiła zwrot, w klubach gra się fenomenalą muzykę, wychodzą mega produkcje , jest bardzo dużo dobrej muzy którą po prostu trzeba szukać kupować i grać i słuchać, era "lajfaktów granych z traktora na jedno kopyto z jednym bitem", przejadła się , w klubach znowu liczy się winyl, za kilka lat 5 może 10 znowu będzie jakiś nowy zwrot w muzyce, i znowu coś nowego,
Kędzior S_c :
są plusy tego, że era imprez masowych traci na wartości.. znowu ludzie przywiązują większą uwagę do imprez klubowych.. to są znaki czasu, zwrot w historii , tak samo jak muzyka zrobiła zwrot, w klubach gra się fenomenalą muzykę, wychodzą mega produkcje , jest bardzo dużo dobrej muzy którą po prostu trzeba szukać kupować i grać i słuchać, era "lajfaktów granych z traktora na jedno kopyto z jednym bitem", przejadła się , w klubach znowu liczy się winyl, za kilka lat 5 może 10 znowu będzie jakiś nowy zwrot w muzyce, i znowu coś nowego,
poniosła Cię fantazja
AMERICAN GRIZZLY :
Kędzior S_c :
poniosła Cię fantazja
Przynajmniej ciekawie opowiada
znacie jakies dobre metody wnoszenia wódki do środka?
hahaha też się nad tym zastanawiam
frykusny :
Nalej sobie do kondona... i wsadz w odbyt. Pozniej na miejscu kupujesz jakas Cole i przelewasz......
winetu :
frykusny :
Nalej sobie do kondona... i wsadz w odbyt. Pozniej na miejscu kupujesz jakas Cole i przelewasz......
zlałem się ze śmiechy, dosłownieee
Transmisja na rmf maxx w sobote od 20 do 4
LSDj :
Z lewej strony spodka bedzie sprzedawany krokodyl
a z prawej koczkodan
frykusny :
Ja wnosze w butach 2x po 100ml spirytusu. Sprawdzony sposób od kilku lat.
TAC :
frykusny :
To już nie przejdzie. Właśnie leci donos do Ochrony.
winetu :
TAC :
frykusny :
To już nie przejdzie. Właśnie leci donos do Ochrony.
już widzę jak wszyscy buty ściągają
ja co roku wnosiłem 200 ml spirytu w plaskiej butelce ala piersiówka z tym ze szklana. z tyłu na wysokosci pasa. nigdy nikt nic nie znalazł. jako ze nie jade w tym roku to mozna donosic do ochrony
ta butelka zwiedziła ze mna wiele dobrych imprez
mam wygrane 2 bilety, jest to wejście z listy, rok temu też to przerabiałem ale nie pamiętam już czy dostawaliśmy po okazaniu dowodu bilet czy wchodziło się innym wejściem, w każdym razie jak byłaby szansa to obejść to chętnie oddam wejściówki bo z uwagi na wyjazd wieczorem nie ma opcji abym skorzystał
Spóźniliście się.....sorry, ale nie pojedziecie na Westbama
sMolU :
hejka. pytanie do starych znajomych
wiem ze wiekszosc z was juz dawno popierdolila ta tanzbude, mimo to jade tam z czystego sentymentu. jezeli ktos sie wybiera to moze jakies piwko przed impreza na miescie? byloby calkiem spoko usiasc i pogadac, a jezeli nie to jade z kumplem z pracy prosto na impreze.. Ktos reflektuje? pozdr
P.s. mejdej srejdej- pedałownia!!!! :F
Smolu dzwonimy sie jak cos, napisz mi numer na priv
kiedys na Coxie w spodku zrobilem tak:
worek na krew 1,5l kupilem w sklepie medycznym- obciąłem ranty zeby nie kuło. wlałem sprzęt i wpierdoliłem w bokserki między kule- nie ma huja zeby ktos to wymacał ...
K_mill :
Spóźniliście się.....sorry, ale nie pojedziecie na Westbama
dobre żarty sobie stroisz ! byłem przecież pierwszy ! teraz czekam tylko aż poprosi o moje dane (aby wpisać na listę) !