Maglite :
LSDj :
w tym roku oplaca sie ogarnac tylko Classic ...
takie moje zdanie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ten pan na pewno przywróci wielu osobÄ… piÄ™kne lata... sam bym poskakaÅ‚ przy tym ale dla mnie jednak to za maÅ‚o zeby tam jechac.niestety ten pan gra w teraz takÄ… szmirÄ™ ze wolaÅ‚bym aby nie graÅ‚ wcale i raczej nie zanosi sie na to aby zagraÅ‚ tak jak w latach 2000/2005
wystarczy ,ze zagra jak na w/w filmiku
Zero ciśnienia na Mayday, ale, że natrafiła się okazja i można zrobić tripa ze znajomymi to czemu nie.
I tu pytanie - ma ktoÅ› namiar na tani nocleg w Katowicach? (najlepiej blisko centrum)
Nie wiem jak z wolnymi miejscami, ale te są najbliżej spodka i cena też ok:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
misica_d :
Nie wiem jak z wolnymi miejscami, ale te są najbliżej spodka i cena też ok:
'
dzięki, zaraz podzwonie
Naked Lunch PODCAST #072 - THE ADVENT
'
Sprzedam 2 bilety na Mayday - cena 180zł, odbiór w Poznaniu lub wysyłka w środę rano priorytetem, mogę wystawić na portalu aukcyjnym.
Kontakt na priv
prawdopodobnie dosiadam się z Arve +1 i możliwe, że jeszcze z dwoma świeżakami...
lipix :
Sprzedam 2 bilety na Mayday - cena 180zł, odbiór w Poznaniu lub wysyłka w środę rano priorytetem, mogę wystawić na portalu aukcyjnym.
Kontakt na priv
Aktualne jeszcze te bilety? mogę się odezwać na PW, ale dopiero koło 17.
gutek81 :
co ciekawe, w tym roku najwięcej wypowiadają się Ci ....którzy nie jadą.
over.
a znając życie zobacze ich mordy w spodku będe po raz DZIESIĄTY
Trancemann :
lipix :
Kontakt na privAktualne jeszcze te bilety? mogę się odezwać na PW, ale dopiero koło 17.
Tak aktualne zapraszam na mail lub PW
'
edit:
Juz nieaktualne...
Ostatnio edytowany przez lipix (2013-11-05 12:21:53)
Tom :
Witajcie:)
MAYDAY to legendarna, jedyna w swoim rodzaju impreza, która posiada specyficzny klimat. Niezależnie od składu można poczuć się tam wyjątkowo, a w tym roku jest tam mimo wszystko paru ciekawych artystów, więc myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie w tym roku przyciągają szczególnie kobiety, ściślej Marusha, którą ostatnio słyszałem live w 2004 i Miss Nine, którą usłyszę i zobaczę po raz pierwszy. Zatem będę się bawił dobrze, szczególnie na classic i arena. Dla mnie osobiście jest jeszcze jeden argument, aby tam być, gdyż byłem na wszystkich Mayday w Polsce, więc ciężko mi odpuścić choćby z tego powodu:).
JakieÅ› oficjalne spotkanie G.Sz. planujecie jak co roku?
obiektywna odpowiedz.Ja tam widze nazwiska takie jak Mulero,Perc,Beyer,Wittekind,Drastic,Marusha,do której mam szczególny sentyment za 20lecie Mayday,przepi8ekny set i chwile wzruszeń,oraz Jaca za programy Club rotation i profesjonalne relacje z MD.Tocadisco z ciekawości bo nigdy nie byłem na kimś takim,jak bedzie eskowy szit,to zawijka i na showroom.Nie wspomniałem o Advent live,szkoda ze bez industrializera,ale i tak klasa,Samhaji z CLR,wiec jest w czym wybierac...do zobaczeniu w środku,mam nadzieje,ze spotkam wszystkich co sie poumawialem w srodku
DJ DAG to jest dopiero klasyk,pozamiata po Maryśce
Ostatnio edytowany przez keypaul (2013-11-05 12:27:12)
Na Bryana trza zawitać, to będzie dobryyyyy shit.
Mam bilet do sprzedania, jedna osoba nam odpadła. Odbiór Jastrzebie/Rybnik, okolice itp. Cena do uzgodnienia.
po uju fest te tt! ale damy rade
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników obczajcie to.co za czasy Marusha
cisza wyborcza
...przed burzÄ…
keypaul :
http://www.youtube.com/watch?v=_ca4qTOs48c obczajcie to.co za czasy Marusha
track z 9min ?!
Audio :
keypaul :
track z 9min ?!
Audio :
keypaul :
track z 9min ?!
trackliste przeciez podana masz
K_mill :
Audio :
keypaul :
track z 9min ?!
thx
Klepka :
Audio :
keypaul :
track z 9min ?!
trackliste przeciez podana masz
wiem ze jest ale po uju napisana.
keypaul :
Marusha,do której mam szczególny sentyment za 20lecie Mayday,przepi8ekny set i chwile wzruszeń,oraz Jaca za programy Club rotation i profesjonalne relacje z MD.
Tez sie nie moge jej doczekac i to samo czuje co ty a po secie w De mialam ciarki
A tak wogole to jade nie tylko z powodu muzy i tego czym jest czy "byl" jak niektorzy mowia Mayday ale tez ze wzg na znajomych ktorych mialam okazje poznac dzieki takim eventom i znow bede miec okazje ich zobaczyc
In the beginning, was music.
House and Techno.
And they ignore it.
But when it became bigger,
and people of all nations came together in order to dance,
They called it a "hype" and said it was over,
but it still developed and it grew into a movement.
Now they're trying to forbid it, but they can't stop it!
Forward ever, backward never. Mayday!!
We'll never stop raving!!
hejka. pytanie do starych znajomych wiem ze wiekszosc z was juz dawno popierdolila ta tanzbude, mimo to jade tam z czystego sentymentu. jezeli ktos sie wybiera to moze jakies piwko przed impreza na miescie? byloby calkiem spoko usiasc i pogadac, a jezeli nie to jade z kumplem z pracy prosto na impreze.. Ktos reflektuje? pozdr
P.s. mejdej srejdej- pedałownia!!!! :F