chris85 :
gutek81 :
No to zadaj sobie pytanie i sam odpowiedz:
Czy salon VW sprzedający auta i reklamujący się plakatem ze zdjęciem tego samego modelu VW ale zrobionym w Niemczech wprowadza kogoś w błąd?Nie. Gdybyś na plakacie zobaczył VW Golfa VII w atrakcyjnej cenie , a po zapłaceniu w kasie dostał kluczyki do IV w dieslu. Odjechałbyś zadowolony? Przecież to i to golf
czy Ty przed zakupem czegokolwiek sugerujesz się tylko ładnym zdjęciem?
nigdy nie czytasz specyfikacji produktu?
Muszę Cię zmartwić, bo to wciaż te same Golfy ![]()
W tej sytaucji na zdjęciach masz imprezę Mayday, dokładnie tą samą edycję, na tej samej licencji I-motion.
To tak samo jak z Golfem, ogladasz na plakacie inny, ale kupujesz u siebie wciąż ten sam, z tej samej firmy, na tej samej licencji VW.
Różnią się tylko tłem, scenerią, tak jak Golf na plakacie i ten który kupujesz w salonie.
Oczywiście, że nikt mu nie mówi, że tamtem plakat zrobiony był w Niemczech, bo i po co.
To nadal ten sam Golf, ale jak ktoś już zauważył - obie wersje się różnią.
Wiadomo, ktoś bystry przed zakupem spojrzy w kartę produktu, charakterystykę i zobaczy lub doczyta różnice. Specyfikacje, dokładne fotki wersji którą chcę zakupić.
Więc tutaj też, na stronie masz wyszczegółowione co kupujesz, za co płacisz.
Masz udostępnione i możesz poczytać gdzie mieści się impreza, jacy wystąpią artyści oraz masz REVIEW z poprzednich lat, szczegółowe zdjęcia, tylko ze Spodka.
Tak więc nikt nie robi Cię w *uja, bo nie kupujesz Golfa VII w wersji HIGHLINE z plakatu, tak jak nie kupujesz biletu wstępu na Mayday Dortmund za 230zł, tylko kupujesz Golfa VII w wersji COMFORTLINE za 119zł.
Jakież to proste i oczywiste...
A jeśli naprawdę masz z tym taki problem, to zapraszam do Rzecznika Praw Konsumenta, bo za szkalowanie i pomówienia typu "to jest jawne wprowadzanie klienta w błąd" czy "to pierdolony wał i szukanie frajerów" można spotkać się gdzie indziej ![]()
Koniec tematu.

didabomba :
smieszna historyjka, pierwsze słyszę...
Prawdziwa. Felix K., długo dochodził do siebie po tym zdarzeniu.

Stosując analogie - większość biur podróży w swych folderach przedstawia zafałszowany obraz sprzedawanych wakacji, każda reklama suplementów i odżywek dla sportowców - ma opis oraz fotografie napakowanych osobników - co nie znaczy że kupując dany produkt staniemy się tacy sami.
Tylko idioci wierzą w reklamy, nie potrafiąc filtrować przekazu.
PS - jeżeli ktoś nie jedzie na Mayday - to dopierdoli się do wszystkiego. Część ludzi z Gsz nie jeździła na Sunrise czy do Protektorów, ale wyrosła z wyśmiewania, miejsc gdzie nie bywa.

gutek81 :
Dokładnie. Zdjęcia w gazetce (bo o niej cały czas mowa) z podpisami scen w halach jak i grafiką samego Spodka sugerują że tak to wszystko właśnie wygląda, co nie jest prawdą. I tu proponuje zakończyć dyskusję, bo zaraz trzeba będzie się przenieść do topicu 'Motoryzacja' ![]()
Dobrej bibki! ![]()
miałem tu nic nie pisać lecz mogę pożyczyć
więc również życzę udanej imprezy chociaż wiem że to tylko pobożne życzenia oraz może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z pierwszym dj z tej listy' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ? ale bez przywoływania ustaw itp.
@gutek
nie no, co za żarty : )

ziew..

gutek81 :
chris85 :
gutek81 :
No to zadaj sobie pytanie i sam odpowiedz:
Czy salon VW sprzedający auta i reklamujący się plakatem ze zdjęciem tego samego modelu VW ale zrobionym w Niemczech wprowadza kogoś w błąd?Nie. Gdybyś na plakacie zobaczył VW Golfa VII w atrakcyjnej cenie , a po zapłaceniu w kasie dostał kluczyki do IV w dieslu. Odjechałbyś zadowolony? Przecież to i to golf
czy Ty przed zakupem czegokolwiek sugerujesz się tylko ładnym zdjęciem?
Muszę Cię zmartwić, bo to wciaż te same Golfy
W tej sytaucji na zdjęciach masz imprezę Mayday, dokładnie tą samą edycję, na tej samej licencji I-motion.
To tak samo jak z Golfem, ogladasz na plakacie inny, ale kupujesz u siebie wciąż ten sam, z tej samej firmy, na tej samej licencji VW.
Różnią się tylko tłem, scenerią, tak jak Golf na plakacie i ten który kupujesz w salonie.
Oczywiście, że nikt mu nie mówi, że tamtem plakat zrobiony był w Niemczech, bo i po co.
Wiadomo, ktoś bystry przed zakupem spojrzy w kartę produktu, charakterystykę i zobaczy lub doczyta różnice. Specyfikacje, dokładne fotki wersji którą chcę zakupić.
Masz udostępnione i możesz poczytać gdzie mieści się impreza, jacy wystąpią artyści oraz masz REVIEW z poprzednich lat, szczegółowe zdjęcia, tylko ze Spodka.
Tak więc nikt nie robi Cię w *uja, bo nie kupujesz Golfa VII w wersji HIGHLINE z plakatu, tak jak nie kupujesz biletu wstępu na Mayday Dortmund za 230zł, tylko kupujesz Golfa VII w wersji COMFORTLINE za 119zł.
A jeśli naprawdę masz z tym taki problem, to zapraszam do Rzecznika Praw Konsumenta, bo za szkalowanie i pomówienia typu "to jest jawne wprowadzanie klienta w błąd" czy "to pierdolony wał i szukanie frajerów" można spotkać się gdzie indziej
Koniec tematu.
Ale ty mieszasz Gutek. Każdy wie, że co roku w spodku są ludzie, którzy są tam pierwszy i ostatni raz. Nie kusi ich line up, bo kojarzą tylko DJa Westa i MoM które jest live actem (
). Wpis na fejsie przed imprezą, w trakcie a potem kilka zdjęć i to wszystko. Ja sam kilka lat temu spotykałem się z dziewczyną,która pojechała ze mną na Mayday wyłącznie dla oprawy, nie muzyki. Wiadomo, że to kusi niedzielnych klubowiczów. Dla mnie ta ulotka i strona www to jest zwykła podpucha i oszustwo
Zaganianie tego sanrajsowego bydła czym się da, bo line up w tym roku JEST SŁABY.

xavery :
didabomba :
ja pierdole!
didabomba :
xavery :
didabomba :
ja pierdole!
TAAAAAAAAAAAAA??? FEST .takie rzeczy tylko u Nas .swoją drogą FOSA tez nie raz "daje rady ".chodzi o zachowanie firmy ochraniającej spodek podczas MD.
Ostatnio edytowany przez Ksiądz (2013-10-07 03:31:24)
chris85 :
gutek81 :
chris85 :
Nie. Gdybyś na plakacie zobaczył VW Golfa VII w atrakcyjnej cenie , a po zapłaceniu w kasie dostał kluczyki do IV w dieslu. Odjechałbyś zadowolony? Przecież to i to golfczy Ty przed zakupem czegokolwiek sugerujesz się tylko ładnym zdjęciem?
Muszę Cię zmartwić, bo to wciaż te same Golfy
A jeśli naprawdę masz z tym taki problem, to zapraszam do Rzecznika Praw Konsumenta, bo za szkalowanie i pomówienia typu "to jest jawne wprowadzanie klienta w błąd" czy "to pierdolony wał i szukanie frajerów" można spotkać się gdzie indziej
Koniec tematu.Ale ty mieszasz Gutek. Każdy wie, że co roku w spodku są ludzie, którzy są tam pierwszy i ostatni raz. Nie kusi ich line up, bo kojarzą tylko DJa Westa i MoM które jest live actem (
). Wpis na fejsie przed imprezą, w trakcie a potem kilka zdjęć i to wszystko. Ja sam kilka lat temu spotykałem się z dziewczyną,która pojechała ze mną na Mayday wyłącznie dla oprawy, nie muzyki. Wiadomo, że to kusi niedzielnych klubowiczów. Dla mnie ta ulotka i strona www to jest zwykła podpucha i oszustwo
Zaganianie tego sanrajsowego bydła czym się da, bo line up w tym roku JEST SŁABY.
na tym polega marketing . poza tym to nie jest tylko polski event,a raczej w wiekszej części niemiecki wiec i niejednokrotnie warunki również
a oszczedzac na 15 lecie trzeba!!! bo musi czyms zaskoczyć .![]()
![]()
![]()
xavery :
didabomba :
hmmm dziwne, ja sobie nie przypominam żeby chodź na chwile zniknął ze sceny , i na pewno to nie trwało 10 min.

generalnie pamietam ta akcję jak mu sprzet siadł i trwało to dosyc długo...
didabomba :
xavery :
didabomba :
ja pierdole!
beka z typa ![]()

didabomba :
generalnie pamietam ta akcję jak mu sprzet siadł i trwało to dosyc długo...
dokładnie była taka akcja...

K_mill :
Ale to będzie ciągle ten sam model auta, a spodek nigdy nie będzie halą Westfalską
co masz do spodka, hala jest super, jak na tamte czasy budowaną , ma fenomenalną akustykę,
tu nie chodzi o halę, piwo zaczęli sprzedawać , syf się zrobił, i tyle, chodzą do góry i szczą, aż mocz cieknie między krzesełkami, zastanawiam się czy nie pojechać w tym roku, miałem 2 lata przerwy, zastanawiam się ile mord znajomych zobaczę, o ile pojadę, tak z nudy, fajnie i tak , że jest taka biba niż miało by nic nie być, a tak to coś się dzieje, tylko przez tyle lat impreza się odbywa i zamiast wyciągać wnioski, nie powtarzać błędów organizator nie wyciąga wniosków , nie słucha opinii, albo ma do dupy sztab ludzi odpowiedzialnych za imprezę , i tak dużo błędów już nadrobił, wejścia ,wyjścia z lodowiska, itp. itd.
ale puszczanie reklam weselnych na takiej imprezie wydarzeniu kulturalnym zamiast wizuali, trochę żenujące... i przykre, te niuanse się zbierają ,

Mayday - The Complete Rave Generation (Official Minimix)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Wyjazdy zorganizowane z biletami w promocyjnej cenie.
Z Radomia przez Kielce - 511 891 869
Z Warszawy - 788 550 332
'

Sven_84 :
Mayday - The Complete Rave Generation (Official Minimix)
'
pominięte utwory na 4tym krążku: "Respect Yourself","New Euphoria","World Cup"?

ale tu spokój..jakby Mayday mial byc za pół roku

Rekord frekwencji się szykuje ![]()

Krzysztof Bury
Mało powiedziane Było kosmicznie ALE w tym roku będzie najlepsza inpra nie zapomniana pobije wszystkie poprzednie edycje będzie tłumu ludzi jakiego jeszcze spodek nie widział nuta mega jak zawsze WESTBAM da czadu i wielu innych i laser show wprawi nas w osłupienie jak zawsze Dla mnie jest to najlepsza inpreza na świecie naj ale to najlepsza!!! I czystość dźwięku Mógł bym tak pisać bez końca byłem tam nie raz i teraz jadę sam Bo MAYDAY to moja pasja hoby i uzależnienie MAYDAY to jest to!!!!!!!!!!