ARVE :
Gutek Ty juz chyba jestes stary ze narzekasz co :F ?
Doskonale rozumiem Gutka
Zacznij jeździć z kobietą ,żoną....to zawsze jest problem.... chyba ,że jest w mega klimacie...ale przewaznie jest marudzenie ,że warunki ,że wygoda ,że zmęczona,że spać się chce... księżniczki kurwa ![]()
dlatego byłem 2-3 razy pokazać Żonie ,że "jestem grzeczny" i nigdy już drzewa do lasu nie zabrałem ![]()
Nie ma balastu , można się zajebać na spokojnie. nie trzeba nikogo niańczyć...jescze o 22 telefon wyłączyć by nie czytać smsów na piździe,że się nudzi kobieta bez ciebie i tęskni, na chu mnie to wiedzieć..jak mi tu faza wjeżdza
..w końcu na evencie jest cżłowiek by się maksymalnie zresetować i od Żony / dziewczyny też odpocząć ![]()
Ostatnio edytowany przez winetu (2013-10-04 11:42:56)
winetu :
ARVE :
Doskonale rozumiem Gutka
Zacznij jeździć z kobietą ,żoną....to zawsze jest problem.... chyba ,że jest w mega klimacie...ale przewaznie jest marudzenie ,że warunki ,że wygoda ,że zmęczona,że spać się chce... księżniczki kurwa
staaaary, trafiłes w sedno sprawy.
ile ja się nasłuchałem, jak jechaliśmy raz do Katowic na Silesie bez hotelu i moja musiała sie przebierać/malować w kiblu w pociągu bo od razu z marszu był atak na imprezę. ma-sa-kra!!
nie wspominając że o 20 juz chciala wracac do domu ![]()
mi luksusy nie potrzebne, moge wszedzie atakować z partyzanta, ale nie jestem już sam i nie moge myslec wyłacznie o sobie ![]()
ARVE- gdybyś przestał kurzyć non stop ćmiki i odstawił w końcu wóde - to byś wiedział! ![]()
gutek81 :
winetu :
ARVE :
Doskonale rozumiem Gutka
Zacznij jeździć z kobietą ,żoną....to zawsze jest problem.... chyba ,że jest w mega klimacie...ale przewaznie jest marudzenie ,że warunki ,że wygoda ,że zmęczona,że spać się chce... księżniczki kurwastaaaary, trafiłes w sedno sprawy.
ile ja się nasłuchałem, jak jechaliśmy raz do Katowic na Silesie bez hotelu i moja musiała sie przebierać/malować w kiblu w pociągu bo od razu z marszu był atak na imprezę. ma-sa-kra!!
nie wspominając że o 20 juz chciala wracac do domu
mi luksusy nie potrzebne, moge wszedzie atakować z partyzanta, ale nie jestem już sam i nie moge myslec wyłacznie o sobie
ARVE- gdybyś przestał kurzyć non stop ćmiki i odstawił w końcu wóde - to byś wiedział!
Tey wyślij swoja dziewuchę do mamy (swieta sa niech pomieszka) a Ty w drugą strone ![]()
Woda ? Cmiki ? Nie widze bez nich życia niestety,ale nie narzekają :F
winetu :
ARVE :
Doskonale rozumiem Gutka
Zacznij jeździć z kobietą ,żoną....to zawsze jest problem.... chyba ,że jest w mega klimacie...ale przewaznie jest marudzenie ,że warunki ,że wygoda ,że zmęczona,że spać się chce... księżniczki kurwa
dlatego byłem 2-3 razy pokazać Żonie ,że "jestem grzeczny" i nigdy już drzewa do lasu nie zabrałem
Nie ma balastu , można się zajebać na spokojnie. nie trzeba nikogo niańczyć...jescze o 22 telefon wyłączyć by nie czytać smsów na piździe,że się nudzi kobieta bez ciebie i tęskni, na chu mnie to wiedzieć..jak mi tu faza wjeżdza..w końcu na evencie jest cżłowiek by się maksymalnie zresetować i od Żony / dziewczyny też odpocząć
TY zajebisty jesteÅ›!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zyciowy chlop

LSDj :
dostałem gazetke mejdej i zastnawiam sie czy jej nie odeslac..
A ciekawe ile osob pojedzie z myślą, że foty w tej gazetce przedstawiają Mayday @ spodek ![]()
gutek81 :
dobra, dziÅ› pogadam ze "starÄ…" tongue
w The One juz nie ma miejsc na tą noc w dwójce.
ale możę warto liczyć na jakiegos dobrego samarytanina, który nas przygarnie chytry
ja bym Cie przyjął, ale bedzie taki zapierdol przy bibie, ze pewnie chaty nawet nie powącham... natomiast pozostaje sporo innych ludków. Inna rzecz - w tym terminie spokojnie znajdziesz nocleg dla 2 os za 100-120 pln, blisko biby. Chetnie dam namiary!
winetu :
Doskonale rozumiem Gutka
Zacznij jeździć z kobietą ,żoną....to zawsze jest problem.... chyba ,że jest w mega klimacie...ale przewaznie jest marudzenie ,że warunki ,że wygoda ,że zmęczona,że spać się chce... księżniczki kurwa big_smile
dlatego byłem 2-3 razy pokazać Żonie ,że "jestem grzeczny" i nigdy już drzewa do lasu nie zabrałem tongue
Nie ma balastu , można się zajebać na spokojnie. nie trzeba nikogo niańczyć...jescze o 22 telefon wyłączyć by nie czytać smsów na piździe,że się nudzi kobieta bez ciebie i tęskni, na chu mnie to wiedzieć..jak mi tu faza wjeżdza hihi ..w końcu na evencie jest cżłowiek by się maksymalnie zresetować i od Żony / dziewczyny też odpocząć tongue
oficjalnie - kocham CiÄ™ i twoje posty <3
chris85 :
A ciekawe ile osob pojedzie z myślą, że foty w tej gazetce przedstawiają Mayday @ spodek hihi
kiedys (2003) dalismy jednemu kumplowi ulotke z Mayday, mowiac mu, ze to bilet na impreze - nie sadzilismy, ze to lyknal (no kurwa!)... Niestety 10 listopada okolo 23.00 dostalismy od niego sms, ze jestesmy pierdolonymi skurwysynami, ze on przyjechal do katowic i nie moze wejsc, a nie ma kasy na bilet ![]()
chris85 :
LSDj :
A ciekawe ile osob pojedzie z myślą, że foty w tej gazetce przedstawiają Mayday @ spodek
hehe tak samo powiedziałem do mojej kobiety jak rozpakowałem gazetkę i zobaczyłem te kolorowe oczojebne zdjęcia... ![]()

chris85 :
LSDj :
A ciekawe ile osob pojedzie z myślą, że foty w tej gazetce przedstawiają Mayday @ spodek
Dziwie się że też jeszcze ludzie takie rzeczy łykają...i te teksty jakby przełożone przez google translator ![]()
Na 15-lecie Pan Kuba powinien odpuścić trochę sztywne ramy budowania składu i zaprosić kilku grajków którzy odcisnęli piętno swoimi setami we wcześniejszych edycjach....np Angelo Mike
(tak wiem, że miał już nigdy nie zagrać)

teraz zauważyłem że na stronie mayday.pl też są zdjęcia z Niemców. A co by było gdybym pojechał i po imprezie chciał zwrotu kasy za bilet, ponieważ ulotka jak i strona internetowa wprowadziła mnie w błąd ? ![]()
Panie Hubercie, zapraszam do byle sklepu ze zjedzonym bananem, z teksetm że produkt ten (przed zjedzeniem) w gazetce wyglądał inaczej niż ten na sklepowej półce i że został Pan wprowadzony w błąd... Życzę powodzenia.
A co do przesyłki reklamowej - gazetki to jest to sprawa niezwykle jasna:
ZamawiajÄ…c towar na stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników klient wyraża zgodÄ™ na przetwarzanie jego danych osobowych w celu realizacji zamówienia (dane te bÄ™dÄ… przekazywane firmom kurierskim lub Poczcie w celu realizacji przesyÅ‚ki) oraz celów marketingowych- zgodnie z:
*Ustawią z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz.926, z późn. zm.)
*Ustawią z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
*Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29.04.2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024)
Każdy klient ma prawo do wglądu i usunięcia swoich danych z naszego systemu. W tym celu należy napisać maila na Aneta@mayday.pl z prośbą o ich zmianę lub trwałe usunięcie.

gutek81 :
Panie Hubercie, zapraszam do byle sklepu ze zjedzonym jabłkiem, z teksetm że produkt ten (przed zjedzeniem) w gazetce wyglądał inaczej niż ten na sklepowej półce i że został Pan wprowadzony w błąd... Życzę powodzenia.
ZamawiajÄ…c towar na stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników klient wyraża zgodÄ™ na przetwarzanie jego danych osobowych w celu realizacji zamówienia (dane te bÄ™dÄ… przekazywane firmom kurierskim lub Poczcie w celu realizacji przesyÅ‚ki) oraz celów marketingowych- zgodnie z:
*Ustawią z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz.926, z późn. zm.)
*Ustawią z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
*Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29.04.2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024)
Każdy klient ma prawo do wglądu i usunięcia swoich danych z naszego systemu. W tym celu należy napisać maila na Aneta@mayday.pl z prośbą o ich zmianę lub trwałe usunięcie.
Ale Panie Gutku, to jest jawne wprowadzanie klienta w błąd. Załóżmy, że nigdy nie byłem na mayday. Idę sobie wypożyczyć film do Video World a przy okazji zawijam ulotkę z lady. Podczas 3 minut robienia popcornu w mikrofalówce przeglądam ulotkę i pod wpływem impulsu wracam i kupuję bilet. Nigdzie nie ma napisane, że to są zdjęcia z Dortmund za to jak byk pisze Spodek Katowice. Ja rozumiem, że reklamy są lekko podkolorowane ale kurwa to tak jakbym chciał wynająć sobie nocleg po mayday w tym hotelu Silesia a na ich stronie i ulotce było takie zdjęcie
![]()

smutne pierdy ![]()
No to zadaj sobie pytanie i sam odpowiedz:
Czy salon VW sprzedający auta i reklamujący się plakatem ze zdjęciem tego samego modelu VW ale zrobionym w Niemczech wprowadza kogoś w błąd?

Ale to będzie ciągle ten sam model auta, a spodek nigdy nie będzie halą Westfalską ![]()
K_mill :
Ale to będzie ciągle ten sam model auta, a spodek nigdy nie będzie halą Westfalską
ale nikt tu nie reklamuje/sprzedaje Spodka, tylko wstęp na imprezę Mayday
no ale to jest dla mnie typowo chińskie oszustwo
pokazuja co innego a co innego dostajesz w opakowaniu tak jak z tym twardym dyskiem pendrive'owym
chuj ,dziala , dziala...

chris85 :
gutek81 :
Panie Hubercie, zapraszam do byle sklepu ze zjedzonym jabłkiem, z teksetm że produkt ten (przed zjedzeniem) w gazetce wyglądał inaczej niż ten na sklepowej półce i że został Pan wprowadzony w błąd... Życzę powodzenia.
Każdy klient ma prawo do wglÄ…du i usuniÄ™cia swoich danych z naszego systemu. W tym celu należy napisać maila na Aneta@mayday.pl z proÅ›bÄ… o ich zmianÄ™ lub trwaÅ‚e usuniÄ™cie.Ale Panie Gutku, to jest jawne wprowadzanie klienta w błąd. Załóżmy, że nigdy nie byÅ‚em na mayday. IdÄ™ sobie wypożyczyć film do Video World a przy okazji zawijam ulotkÄ™ z lady. Podczas 3 minut robienia popcornu w mikrofalówce przeglÄ…dam ulotkÄ™ i pod wpÅ‚ywem impulsu wracam i kupujÄ™ bilet. Nigdzie nie ma napisane, że to sÄ… zdjÄ™cia z Dortmund za to jak byk pisze Spodek Katowice. Ja rozumiem, że reklamy sÄ… lekko podkolorowane ale kurwa to tak jakbym chciaÅ‚ wynająć sobie nocleg po mayday w tym hotelu Silesia a na ich stronie i ulotce byÅ‚o takie zdjÄ™cie linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
po zjedzeniu winterfresh nie zamarzniesz w windzie. zaskarżysz firmę za wprowadzanie ludzi w błąd?

gutek81 :
K_mill :
Ale to będzie ciągle ten sam model auta, a spodek nigdy nie będzie halą Westfalską
ale nikt tu nie reklamuje/sprzedaje Spodka, tylko wstęp na imprezę Mayday
A miałem Cię za pojętnego gościa ![]()
W ogóle to jesteś raczej mało obiektywny w tej sprawie i dłuższe się spieranie nie ma sensu ![]()
dostałem dzis książeczkę x3. pojebało ich
w zeszłym roku w sumie dostałem ich chyba 6.
a zwłoki barana co dopuścił do druku tekst z takimi podstawowymi błędami jak dzielenie wyrazu, to kozice powinny po górach ciągać.
god-
ziny
odmi-
ennych
pamiętajcie - NIE IMPREZUJESZ
NIE ŻYJESZ!![]()

gutek81 :
No to zadaj sobie pytanie i sam odpowiedz:
Czy salon VW sprzedający auta i reklamujący się plakatem ze zdjęciem tego samego modelu VW ale zrobionym w Niemczech wprowadza kogoś w błąd?
Nie. Gdybyś na plakacie zobaczył VW Golfa VII w atrakcyjnej cenie , a po zapłaceniu w kasie dostał kluczyki do IV w dieslu. Odjechałbyś zadowolony? Przecież to i to golf ![]()
Dla mnie jest to pierdolony wał i szukanie frajerów. Czy po 14 latach ktoś tam w MPT wstydzi się swojego dziecka? Zwłaszcza, że również na oficjalnej stronie atakują nas wyłącznie przepiękne zdjęcia z Niemiec ![]()

O kogo chodzi?
historia z przed 2 lat. MAYDAY, noc, Showroom. Zabawa na maxa, Showroom wypełniony po brzegi. Nastąpiła krótka awaria nagłośnienia. DJ, który właśnie grał postanowił wykorzystać to szybko na toaletę. Do toalety było ok 100 m. Ale z tyłu za sceną było wyjście ewakuacyjne, przy którym stał ochroniarz. Niestety, ochroniarz nie znał obcych języków ale na migi dogadali się, że wyjdzie na zewnątrz pod drzewko. No i zaczęło się! Stojącego pod drzewkiem DJ-a zauważył przejeżdżający patrol Policji. Zatrzymali samochód i poprosili o dokumenty. Niestety, patrol nie znał także języków obcych a DJ języka polskiego i natychmiast doszło do problemu w temacie komunikacja. Poprosili DJ-a o dokumenty, których on po prostu nie miał przy sobie. W zaistniałej sytuacji został zatrzymany i zabrany do radiowozu. DJ rozpaczliwie próbował wytłumaczyć co i jak, że on właśnie gra, że jest DJ-em, że chciał się tylko załatwić, że wyszedł tylko na chwile, że brama którą wyszedł jest 5 metrów od radiowozu. Nie wiem jak się dogadali ale w końcu któryś z policjantów zaskoczył i wysiedli z radiowozu do bramy aby ochroniarz w końcu, który go wypuścił potwierdził jego tożsamość. Uśmiechnięci podchodzą do ochroniarza i pytają, czy ten pan jest DJ-em i czy wypuszczał go przed chwilą na zewnątrz. Na to pytanie ochroniarz stwierdził, że stoi tu od kilku 2 min bo była zmiana i nikogo nie wypuszczał a tego pana pierwszy raz na oczy widzi. Miarka się przebrała, DJ-a zapakowali do radiowozu i na komisariat z nim. Po kilkuset metrach jazdy, DJ na kolanach, ze łzami w oczach ubłagał patrol aby go wypuścili. Po wypuszczeniu musiał jeszcze przebiec kilkaset metrów do hali lodowiska i bramy, którą wyszedł. Na szczęście już tam czekały osoby, które go szukały. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że awarie usunięto po kilkudziesięciu sekundach i nikt nie wiedział, co się stało z DJ-em. DJ był i zniknął J. Cała ta sytuacja trwała ok 8-10 minut.

smieszna historyjka, pierwsze słyszę...