Ale jaja 30 sekund dzieli mnie od tego miejsca z domu:F
Mnie zastanawia lokalizacja. to się znajduje w samym środku osiedla. pijackie krzyki i hałasy przed klubem po nocach na pewno wywołają zadowolenie wśród starszych mieszkańców okolicznych budynków. ks jankowski z zaświatów będzie nawiedzał to miejsce bo jego parafia też tuż obok
Pet Shop Boys wystąpią 4 września w Ergo Arenie.
RomeY :
Jak nie dadzą tu techno, to już nie ma nadzieji dla Gdańska.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
piekna miejscowka!
mam nadzieje ze klub bedzie sie toczyl dluuugo (w sensie sie utrzyma
i pójdzie w kierunku dark'side
albo założyli nowe nagłośnienie w scenie albo ja nie wiem bo nakurwiało aż miło
Panacea po swojemu, złote zęby, trochę drammu, trochę crossbreadu, no i też trochę hardcoru , dobrze ale za krótko
ogólnie żadnych przypadkowych osób, wszyscy wiedzieli na co przyszli
po jednym głośniku niech dostawią i będzie idealnie, fajna miejscówka jak dla mnie
Byc23k :
albo założyli nowe nagłośnienie w scenie albo ja nie wiem bo nakurwiało aż miło
Panacea po swojemu, złote zęby, trochę drammu, trochę crossbreadu, no i też trochę hardcoru , dobrze ale za krótko
ogólnie żadnych przypadkowych osób, wszyscy wiedzieli na co przyszli
po jednym głośniku niech dostawią i będzie idealnie, fajna miejscówka jak dla mnie
viva zawsze będzie vivą
Byłem wczoraj na oficjalnym otwarciu Bunku. 3 roomy, w jednym komercyjne radiowki, w drugim jakies electro, dni komercyjne, same gowna z beznadziejnym naglosnieniem. Przeżyłem kolejne rozczarowanie z powodu otwarcia nowej miejscowki z muzyka elektroniczna. Padaka, nie wierze juz w żadne zapowiedzi menagerow o poprawie imprez. Kolejna dyskoteka w 3 city
Wojtazz :
Byłem wczoraj na oficjalnym otwarciu Bunku. 3 roomy, w jednym komercyjne radiowki, w drugim jakies electro, dni komercyjne, same gowna z beznadziejnym naglosnieniem. Przeżyłem kolejne rozczarowanie z powodu otwarcia nowej miejscowki z muzyka elektroniczna. Padaka, nie wierze juz w żadne zapowiedzi menagerow o poprawie imprez. Kolejna dyskoteka w 3 city
po twoich slowach lekka zalamka z mojej strony wyczytalem ze bedzie mozna tam robic imprezy tematyczen, moze ktos ruszy ta miejscowke i nastawi odpowiednio
no ale czy ktos bedzie chcial dokladac swoje naglosnienie dodatkowo hmmm ...
Wojtazz :
Nigdy nie chodź na otwarcia, daj sprawdzić innym i poczekaj, aż miejscówa się rozwinie.
Pytanie czy klub bedzie chcial zainwestowac w porzadne naglosnienie, z drugiej strony nie ma co psioczyc na hipsterow, oni jednak wspieraja dobre projekty z dobra muza, ewidetnie brakuje mi takich tam ludzi by drgneli w dzialanie imprez w Bunkrze
Prawie rok czekaliśmy by ponownie napisać te słowa:
AHOJ SZCZURY LĄDOWE, BAŁTYK WZYWA!
Po długiej „zimowej” przerwie, stęsknieni za Wielkim Falowaniem w stylu Popłyń w pełnym słońcu, po raz czwarty już powracamy na wody Bałtyku, by dać się unieść falom, muzyce i klimatowi naszego pływającego parkietu.
Wspólnie z Finlandia Vodka zapraszamy na FROST BIG BOAT PARTY 2013!
Załoga WIELKIEGO FALOWANIA liczyć będzie 350 śmiałków. Muzyczne współprzędne tego jedynego w swoim rodzaju rejsu wyznaczą nasi doświadczeni i wykwalifikowani "nawigatorzy" w składzie:
GLASSE, RICARDO, TENESSEE, EASY, SIMON MATTSON, JUNIORE, CONRADQ, CREAMER, WILL ART, ADAM BEKETT, FRESH, DECOY oraz JACOB A (vocal)
Rejs TYLKO NA ZAPROSZENIA!!!
Zaproszenia do zdobycia w Trójmieście, Warszawie i Poznaniu (więcej informacji już wkrótce) oraz w konkursie na profilu Finlandia Vodka Polska.
Szczegóły imprezy:
Wypływamy w niedzielę, 14 lipca o godzinie 13:30 z Gdyni (Skwer Kościuszki).
Impreza na pokładzie potrwa do godziny 20:30.
!!! Zbiórka & boarding godz. 12:00 !!!
Na statku dostępny będzie bar serwujący doskonałe drinki na Finlandia Vodka i Finlandia Frost.
Nie wnosimy własnego alkoholu!
Dress code standardowo: bikini, szorty i oksy;)
Do zobaczenia na wodzie!
BIG BOAT CREW
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw / TECHNO w Sopocie!
Własnie obczaiłam na trójmiescie. Ktos cos?
marcin_r4 :
https://www.facebook.com/events/670135443013405 / TECHNO w Sopocie!
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
chyba się przejdę z flaszko
a nawet na pewno, niech wpadnie dużo bydła, techno tego potrzebuje
Ostatnio edytowany przez Byc23k (2013-06-24 22:34:22)
Byc23k :
marcin_r4 :
https://www.facebook.com/events/670135443013405 / TECHNO w Sopocie!
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwchyba się przejdę z flaszko
a nawet na pewno, niech wpadnie dużo bydła, techno tego potrzebuje
co do tego 'bydla' to bym sie kłócił kasa musi sie zgadzac, wiadomo
wystarczy 10 kumatych osob, techno z klasa i mamy oddzial zamkniety