winetu :
5 osób przynajmniej ode mnie byłoby. Kto się dokłada? ^ ^

Ja dorzucam czterech jak by miało już dojść do ustawki ![]()

Rok temu zapisy były dopiero 3 tygodnie przed.
mospin :
Rav kiedy moze być cos wiadomo więcej o rejsach? Chodzi mi o start rezerwacji...
Bo miało być tam jakoś pod koniec maja z tego co pisało a tu nadal cisza
pewnie nie bedzie przez ostatni incydent ![]()
mospin :
Rav kiedy moze być cos wiadomo więcej o rejsach? Chodzi mi o start rezerwacji...
Jaka cisza ?
Info z Wtorku ( Przedwczoraj)
UWAGA! W przyszłym tygodniu ogłosimy line-up poszczególnych rejsów, a także uruchomimy przedsprzedaż biletów. Bilety będziecie mogli zakupić:
- poprzez internet, korzystając z serwisu eBilet.pl Sp.zo.o.,
- we wszystkich salonach sieci empik.com.
Więcej informacji wkrótce!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
BTW : Jako ,że duże zainteresowanie będzie w tym roku bo Audioriver impreza duża ,ludzi w cholerę a rok temu coniektórzy kręcili nosem ,marudzili a po co jeszcze na statek mam iść,,a później sikali po majtach oglądając YT i żałowali to podejrzewam ,że SOLD-OUT będzie jeszcze tego samego dnia co ogłoszą sprzedaż.

Chyba jeszcze nikt nie wrzucał ,a więc...
Lekcja muzyki elektronicznej - Audioriver 2013'

winetu :
mospin :
Bo miało być tam jakoś pod koniec maja z tego co pisało a tu nadal ciszaJaka cisza ?
UWAGA! W przyszłym tygodniu ogłosimy line-up poszczególnych rejsów, a także uruchomimy przedsprzedaż biletów. Bilety będziecie mogli zakupić:
'
BTW : Jako ,że duże zainteresowanie będzie w tym roku bo Audioriver impreza duża ,ludzi w cholerę a rok temu coniektórzy kręcili nosem ,marudzili a po co jeszcze na statek mam iść,,a później sikali po majtach oglądając YT i żałowali to podejrzewam ,że SOLD-OUT będzie jeszcze tego samego dnia co ogłoszą sprzedaż.
Są ludzie, którzy mają w dupie fejsa.
RomeY :
winetu :
mospin :
Bo miało być tam jakoś pod koniec maja z tego co pisało a tu nadal ciszaJaka cisza ?
'
BTW : Jako ,że duże zainteresowanie będzie w tym roku bo Audioriver impreza duża ,ludzi w cholerę a rok temu coniektórzy kręcili nosem ,marudzili a po co jeszcze na statek mam iść,,a później sikali po majtach oglądając YT i żałowali to podejrzewam ,że SOLD-OUT będzie jeszcze tego samego dnia co ogłoszą sprzedaż.Są ludzie, którzy mają w dupie fejsa.
Jak dla mnie możesz mieć go w dupie ale takie są czasy ,że nie można o niego przejsć obojętnie - newsy ,nowości , marketing pełną gębą..... wszystko pojawia się tam praktycznie teraz w pierwszej kolejności.....

W Pt. 26 Xhin sie rozdwoi , czy ma dobre połączenia lotnicze , czy gdzieś jest jakiś fake ?
'

RabinJakub :
W Pt. 26 Xhin sie rozdwoi , czy ma dobre połączenia lotnicze , czy gdzieś jest jakiś fake ?
'
Na xhin.com jest napisane, że na AR gra 27... Ciekawe ![]()

K_mill :
RabinJakub :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwNa xhin.com jest napisane, że na AR gra 27... Ciekawe
i pewnie tak będzie ... ciekawe jak się ustosunkuje do tego organizator ?
RabinJakub :
K_mill :
RabinJakub :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwNa xhin.com jest napisane, że na AR gra 27... Ciekawe
i pewnie tak będzie ... ciekawe jak się ustosunkuje do tego organizator ?
no żeby grał w sobotę i to w cyrku

![]()

winetu :
RomeY :
winetu :
Jaka cisza ?
'
BTW : Jako ,że duże zainteresowanie będzie w tym roku bo Audioriver impreza duża ,ludzi w cholerę a rok temu coniektórzy kręcili nosem ,marudzili a po co jeszcze na statek mam iść,,a później sikali po majtach oglądając YT i żałowali to podejrzewam ,że SOLD-OUT będzie jeszcze tego samego dnia co ogłoszą sprzedaż.Są ludzie, którzy mają w dupie fejsa.
Jak dla mnie możesz mieć go w dupie ale takie są czasy ,że nie można o niego przejsć obojętnie - newsy ,nowości , marketing pełną gębą..... wszystko pojawia się tam praktycznie teraz w pierwszej kolejności.....
To usuń konto, na chuj Ci gsz wtedy. Pojebane czasy.
pojebani to są ludzie którzy robią z siebie andergrandowców i antypejsbukowców, płaczą na niego i bojkotują, nie chcesz mieć konta nie miej, ale nie musisz marudzić po każdym info z nitką do fb, że nie masz fb i że masz go głęboko w dupie. to jest portal na którym najłatwiej dotrzeć do jak największej grupy interesantów i tego póki co nic nie zmieni

muszę się zgodzić :F

Byc23k :
pojebani to są ludzie którzy robią z siebie andergrandowców i antypejsbukowców, płaczą na niego i bojkotują, nie chcesz mieć konta nie miej, ale nie musisz marudzić po każdym info z nitką do fb, że nie masz fb i że masz go głęboko w dupie. to jest portal na którym najłatwiej dotrzeć do jak największej grupy interesantów i tego póki co nic nie zmieni
zawsze mnie bawią tego typu światopoglądowe spory, fb wymaga zalogowania, z tego powodu zrozumiałe jest krytykowanie podawania info w takiej formie, to nie jest forma otwarta, to tak jak podać komuś z zewnątrz link do "szmatki" której człowiek i tak nie przeczyta problem w tym że użytkownicy fejsa z przyzwyczajenia a może raczej odzwyczajenia nie pamiętają zwyczajnie o tym i tyle :-)
cykoelektryko :
Byc23k :
zawsze mnie bawią tego typu światopoglądowe spory, fb wymaga zalogowania, z tego powodu zrozumiałe jest krytykowanie podawania info w takiej formie, to nie jest forma otwarta, to tak jak podać komuś z zewnątrz link do "szmatki" której człowiek i tak nie przeczyta problem w tym że użytkownicy fejsa z przyzwyczajenia a może raczej odzwyczajenia nie pamiętają zwyczajnie o tym i tyle :-)
![]()
mospin :
Dzis zamknelismy line-up, mysle ze oglosimy go w weekend. Sprzedaz biletow powinna ruszyc w przyszlym tygodniu.
cykoelektryko :
Byc23k :
ale jak kogoś to tak irytuje, że nie może odpalić linka z fb to zakłada w minutę random konto i ma do przeglądania informacji wrzucanych tutaj tylko jako linki, nikt nie każe przecież od razu wrzucać zdjęć z wigilii albo imienin u cioci krysi, wypełniać całego życiorysu itp, lwia część informacji wrzucana jest tylko czy to na fb czy to na twitter przez organizatorów, porównanie ze szmatką z dupy, na nią nie da się samemu zarejestrować z czymś takim jak fb gdzie rejestracja jest ogólnodostępna i zajmuje minutę, większość osób ma po prostu wyjebane na andergrandowców, dla których założenie nawet random konta to złamanie największych życiowych zasad. wszyscy mają chuchać i dmuchać na tych ludzi, ładnie im wysyłać pełne info najlepiej na priv?