Chałup :
co roku serce rosło jak się widziało AR w dyszce lipcowej
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
lineup dupy nie urywa....

transport z 3city max w pt rankiem, ktoś?
winetu :
Chałup :
co roku serce rosło jak się widziało AR w dyszce lipcowej
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwlineup dupy nie urywa....
na pewno lepszy skład niz jakies LFM ... jak i lepsza impreza ..

Z czym do ludzi w tym roku?

askin_btc :
Będę jechał autkiem, jak ktoś mi da miejsce we Wcześniaku.
Mogę zabrać 3 osoby.
kamil.kas :
był ktoś? bo słyszałem że były mega kolejki do wc i prysznicy i jak w ogóle z rzeczami podczas wyjścia na impreze? żeby coś zostało jeszcze jak się wróci.
w tym roku kiepsko z noclegiem to pewnie tu trafi zawitać
byłem i nie polecam.
w moim odczuciu i za sprawą tego co mnie tam spotkało - jest dokładnie tak jak napisałeś.
gutek81 :
kamil.kas :
był ktoś? bo słyszałem że były mega kolejki do wc i prysznicy i jak w ogóle z rzeczami podczas wyjścia na impreze? żeby coś zostało jeszcze jak się wróci.
w tym roku kiepsko z noclegiem to pewnie tu trafi zawitaćbyłem i nie polecam.
w moim odczuciu i za sprawą tego co mnie tam spotkało - jest dokładnie tak jak napisałeś.
Zależy czego się oczekuję od campu. W zeszłym roku byliśmy ze znajomymi, łącznie 6 osób.
Jeśli chcesz "w miarę" bezpiecznie przekimać pod namiotem, nie palisz, nie masz zamiaru afterować ze znajomymi (spożywać alkoholu) na terenie pola namiotowego a jednocześnie priorytetem jest dla Ciebie depozyt, to to miejsce jest dla Ciebie.
W innym przypadku korzystanie z pola namiotowego nie ma kompletnie sensu.
Osobiście dziękuję firmie ToiToi i obiecuje nigdy nie skorzystać z ich usług. Rozumiem że część ograniczeń tłumaczonych jest nad interpretacja przepisów funkcjonujących w kraju. Tak czy inaczej mając porównanie z innymi tego typu rozwiązaniami na zachodzie i nie tylko, ciężko spojrzeć na pole przy AR przychylnym okiem. Nie bez powodu mówi się o nim Rzymski obóz ![]()
ToiCamp to jedna wielka chujnia, było przerabiane i wałkowane przy okazji tematów z poprzednich edycji.
Przedstawiciele tej firmy powinni pojeżdzić po niemieckich festiwalach zobaczyć o co tak naprawdę chodzi w strefach Sanitarnych.
Zastanawiam się tylko po co komu ochrona na Polu jak złodziejstwa w naszym kraju nie da się ominąć przy takim spędzie a wartościowe rzeczy zostawia się w Aucie a tylko Namiot z karimatą stoi.
Jakby był tylko jakiś bardziej dostępny większy prysznic ala Niemieckie Nature ONE z ceną na poziomie 10 pln od wejścia to by taka strefa wystarczyła na wszystkich nocujących tam na Polu na dziko i nie byłoby problemów z sikaniem po krzakach i kąpielami w stawie. Zamiast stać w tej kolejce dupę umyć to lepiej taksówką na basen miejski podjechać.
winetu :
Zastanawiam się tylko po co komu ochrona na Polu jak złodziejstwa w naszym kraju nie da się ominąć przy takim spędzie a wartościowe rzeczy zostawia się w Aucie a tylko Namiot z karimatą stoi.
osobiście doświadczyłem, że i potrafili auto za*bać z parkingu koło Campu ze wszystkimi rzeczami w środku...
gutek81 :
winetu :
osobiście doświadczyłem, że i potrafili auto za*bać z parkingu koło Campu ze wszystkimi rzeczami w środku...
To już jest mega niefart ![]()
Ty to już wogóle powinienieś życ z tantiem z autobiografii albo z pamiętniku o swoim życiu łowcy festiwali ![]()

Liczba :
i jeszcze te ceny, 60 za pole namiotowe to jest kpina
Ale za to wspomnienia bezcenne ![]()

RomeY :
askin_btc :
Mogę zabrać 3 osoby.
miejsc we wrzesniaku nie mam, lecz w Twej furze się znajdzie ![]()

askin_btc :
RomeY :
askin_btc :
Mogę zabrać 3 osoby.miejsc we wrzesniaku nie mam, lecz w Twej furze się znajdzie
To nie będzie dilu ![]()

RomeY :
askin_btc :
RomeY :
Mogę zabrać 3 osoby.miejsc we wrzesniaku nie mam, lecz w Twej furze się znajdzie
To nie będzie dilu
moze z jedno sie znajdzie miejsce
Parasit :
tez macie problemy do typa:)
...po filmiku z ar widze ze ma w dupie totalnie jakies opinie o sobie:)
![]()
Tak jak mówisz... internetowych napinaczy któzy nie mają wiekszych problemów mam totalnie centralnie głęboko... ![]()
Pozdrawiam ich serdecznie środkowym palcem i... do zobaczenia w Płocku ![]()
keypaul :
to ten mospin,gdzie na kazdym portalu che wlotke darmową wygrać
Przytocze Ci definicje jakbyś nie wiedział po co są konkursy ![]()
WIKIPEDIA :
W powszechnym rozumieniu konkurs to postępowanie mające na celu wyłonienie zwycięzcy bądź kilku zwycięzców spośród grupy najlepszych uczestników spełniających określone kryteria. Zasady przeprowadzenia konkursu określa Kodeks cywilny, a warunki ubiegania się o przyrzeczoną nagrodę ustala organizator konkursu. Niektóre szczególne rodzaje konkursów mogą być także regulowane przez prawo.
BTW: To wgl chyba temat o AudioRiver a nie o mospinie... Zaluzcie sobie szydercy moze osobny temat na Wasze wynurzenia ![]()
Ostatnio edytowany przez mospin (2013-06-05 10:48:39)
Pytanie z dupy, ale może ktoś ma odstąpić (bo rezygnuje) 4 miejsca albo zna jakies miejsce gdzie są wolne noclegi?
Głupie babsko nas wystawilo i nie mamy gdzie spać ![]()
Ostatnio edytowany przez Astrix (2013-06-10 11:57:29)

Astrix :
Pytanie z dupy, ale może ktoś ma odstąpić (bo rezygnuje) 4 miejsca albo zna jakies miejsce gdzie są wolne noclegi?
Głupie babsko nas wystawilo i nie mamy gdzie spać
no to masz farta Astrix, ja rezygnuje. posiadam rezerwacje 4 osobowego pokoju w' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pisz na PW

wyslij ktoś linki do konkursów
mam wolne miejsce na przejazd:
Poznań - Płock - Poznań
wyjazd piątek, powrót niedziela popołudniem
duży bagażnik, auto z klimą, jedziemy we 4
90zł/os.