Gorecki :
WojTech :
Oxide :
no no, ciekawe czy FOTIS Sound przywiezie cos nowego w tym roku... szczegolnie na Xhina!
co Ty oni uwazaja ze naglosnienie jest pierwsza klasa
znajdź lepsze od L`Acoustics K1 i V-DOSC
oraz ile można w kółko wałkować przester na Hawtinie, za który osobiście na swoim fb przeprosił?
no wiec albo wstawcie go troche wiecej albo zatrudnijcie lepszych dzwiekowcow... bo nawet gdzie tu ludzie wczesniej chwalili ze na ATOL bylo dobrze jak dla mnie cos tam skwierczalo jak by one juz byly na fula wyciagniete, brakowalo glebi z reszta rozmawialem juz o tym z pewna osoba i kiedy od niej uslyszalem ze moze mnie do Ciebie zaprowadzic zebym sobie o tym porozmawial stwierdzilem ze faktycznie uwazacie ze jest ok.. a jak dla mnie poprostu nie jest ![]()
ps. piszac wstawcie go wiecej nie mialem na mysli zeby bylo glosniej tylko zeby byl jakis zapas tej glosnosci.. przyznam iz nie wiem dokladnie jak to tam wyglada ale jak dla mnie nie bylo pierwszej klasy ![]()
Ostatnio edytowany przez WojTech (2013-04-19 10:13:13)
WojTech :
Gorecki :
WojTech :
co Ty oni uwazaja ze naglosnienie jest pierwsza klasa
znajdź lepsze od L`Acoustics K1 i V-DOSC
oraz ile można w kółko wałkować przester na Hawtinie, za który osobiście na swoim fb przeprosił?no wiec albo wstawcie go troche wiecej albo zatrudnijcie lepszych dzwiekowcow... bo nawet gdzie tu ludzie wczesniej chwalili ze na ATOL bylo dobrze jak dla mnie cos tam skwierczalo jak by one juz byly na fula wyciagniete, brakowalo glebi z reszta rozmawialem juz o tym z pewna osoba i kiedy od niej uslyszalem ze moze mnie do Ciebie zaprowadzic zebym sobie o tym porozmawial stwierdzilem ze faktycznie uwazacie ze jest ok.. a jak dla mnie poprostu nie jest
kolejnym przykladem zlego ustawienia soundsystemu byl ostatni wystep Liebinga na Main gdzie w pewnej chwili bas tak pierdzial, ze polowa sluchaczy zwiala na inne floory!
niestety musicie wiedziec, ze oczekiwania wobec Was rosna, a ludzie placac coraz wieksze sumy za bilety nie beda akceptowac jakichkolwiek niedociagniec zwiazanych z naglosnieniem:)
jak dla mnie czystosc dzwieku jest bardziej istotna niz glosnosc!
Pozdrawiam i chce Levona Vincenta na Wide ![]()
Ostatnio edytowany przez Oxide (2013-04-19 10:27:55)

bo przeciez po to sie jedzie na festiwal muzyki.. zeby sluchac muzyki
i szkoda wtedy jak Ci cos pierdzi szczelo pyrko i tak dalej
niektorzy sa bardziej wymagajacy od innych takie juz to nasze zycie :F

yyy to chyba nie jest festiwal muzyki, to festiwal świata podobno jest ![]()
Oxide :
byl ostatni wystep Liebinga na Main gdzie w pewnej chwili bas tak pierdzial, ze polowa sluchaczy zwiala na inne floory!
No to nie wina basu , że jak Liebing gra ,to u nas w PL ludzie na inne sceny spierdalają ![]()

Oxide :
jak dla mnie czystosc dzwieku jest bardziej istotna niz glosnosc!
to chyba oczywiste

Gorecki :
oraz ile można w kółko wałkować przester na Hawtinie, za który osobiście na swoim fb przeprosił?
właśnie z tego się smieję, nie tylko u nas takie akcje robi...niestety, ale najlepsze lata kariery ma za sobą - Biznesmen Hołtin

Oxide :
Pozdrawiam i chce Levona Vincenta na Wide
o tak! i Redshape LIVE do towarzystwa ![]()
Samuel L Session![]()
btw cos na ucho' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

znów inżynierowie dźwięku, akustycy, czarodzieje i przehuje dają o sobie znać.... ![]()
cykoelektryko :
Liczba :
cykoelektryko :
Hawtin? mam nadzieję że b2b z Demau5 bo inaczej nie jadę
ja pierdole to siedz w domu
Ty akurat zawsze narzekasz chocby nie wiadomo co sie dzialo
kazda impreze obsmarowac :Fw dupę mnie pocałuj
kurwa Hawtin of Windsor of Berlin of Plus 8 of Fax jebane records połącza siły z ....
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw masz se posłuchaj lepiej
a wymagania mam i w dupie Cię mam
choby chuj na chuju gral to i tak cie nic nie zadowoli
zawsze jakis mankament, o to mi chodzi ![]()
tego akurat nie widzialem :F
braki brakami jak sie zapierdala, do tego w tym zjebanym baku gdzie sceny muzycznej nie ma..... tutaj niczego nie uraczysz
Ostatnio edytowany przez Liczba (2013-04-19 18:46:15)

AMERICAN GRIZZLY :
znów inżynierowie dźwięku, akustycy, czarodzieje i przehuje dają o sobie znać....
sorry ale nie trzeba byc nikim z ww zeby slyszec pierdzace glosniki !!
nie znam sie na inż dzwięku, akustyce itd, ale wiem kiedy cos brzmi dobrze, a kiedy chujowo. na pamietnym secie Hawtina pierdziało niesamowicie, ale te pierdy bylo juz slychac na poprzedzającym wystepie Jorisa Voorna takze hmmmm?!
rok temu tez pierdzialo na circus, ale nie moge sobie przypomniec na czyim wystepie, strasznie mnie to irytowalo!

chodzi Ci prawdopodobnie o marco carole...

napster12 :
nie bylem na jego secie

napster12 :
właśnie na caroli to samo było, nie dało się w pewnym momencie słuchać tego bo pierdziało cały czas

no bo chołota tam jezdzi. pierdzi to sie w toi toi a nie w circusie

Blawan w cyrku i po głośnikach

chudy102 :
Blawan w cyrku i po głośnikach
MPIA3 ![]()

Richie Hawtin i Ed Rush <masakra>. Mam nadzieję że się nie pokryją.

nic juz nie ma, ja teraz ostania mi sie zdaje 4 zlapalem ale po drugiej stronie plazy i mam 8km do biby ;/

Kamper i ogien!
Dwa lata temu to byl zajebisty wypad i w tym go powtarzamy ![]()
ja w 2010 byłem tutaj na salonach
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
50 zł / doba , zajebisty standard ... i wraz z 3 kompanami podróży okupowaliśmy samotnie ten oto obiekt ![]()
5 albo 6 km od plaży ... dobry dojazd , przystanek komunikacji miejskiej zaraz przy pensjonacie .
moze przez te 2 lata cos sie zmieniło , ale wątpie ![]()