Witam. Jestem oficjalnym dystrybutoem biletow na Awakenings w Polsce. Dostalismy 50 biletów na Polske. Wiec jakby ktos chciał zakupic to zapraszam na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw zakładka sklep--->bilety. Organizujemy rowniez wyjazd autokarowy na ta impreze.
wiecej informacji na Facebooku:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

dziuma :
patrząc na ceny lotów chyba sie skuszę na pociąg w tym roku. ktoś cos juz rozkminia ??
Czesc ![]()
Ja rozkminam taka opcje aby jechac pociagiem z Wrocka do Poznania a potem Euronight Poznan-Amsterdam. Jechalem juz tak wczesniej 2 razy na Time Warpa, takze mozna cos pomyslec ![]()

jaro85 :
dziuma :
patrząc na ceny lotów chyba sie skuszę na pociąg w tym roku. ktoś cos juz rozkminia ??
Czesc
Ja rozkminam taka opcje aby jechac pociagiem z Wrocka do Poznania a potem Euronight Poznan-Amsterdam. Jechalem juz tak wczesniej 2 razy na Time Warpa, takze mozna cos pomyslec
dokładnie tak chce jechać, tylko w czwartek. piatek rano na miejscu. Nawet byłam już na pkp ale za wcześnie jeszcze na bilety. oczywiście liczę na pierwszą pule za 29 euro ![]()

Bilety 60 dni przed.No dzien wczesniej najlepiej przyjechac a wracać 30 czerwca bo to ostatni dzień kursowania tego pociagu. Podobno idzie do likwidacji przez PKP. A masz na oku jakies noclegi w Amsterdamie?

jaro85 :
Bilety 60 dni przed.No dzien wczesniej najlepiej przyjechac a wracać 30 czerwca bo to ostatni dzień kursowania tego pociagu. Podobno idzie do likwidacji przez PKP. A masz na oku jakies noclegi w Amsterdamie?
jak to do likwidacji?! nic nie wiem na ten temat, pytałam babke na pkp o powrot 1 lipca to nic nie mówiła ze nie będzie tego pociągu. jak to prawda co piszesz to wracam samolotem do wrocka 1 lipca z Eindhoven. jeżeli chodzi o nocleg to na szczęście mam znajomych u których przekimamy ![]()

tez sie bede dowiadywał o te bilety, i też planujemy tak jak Dziuma byc w piatek rano. Co do noclegu, to jeszcze nie rozkminione, ale moze ktos nas przygarnie? ![]()

dziuma :
jak to prawda co piszesz to wracam samolotem do wrocka 1 lipca z Eindhoven. jeżeli chodzi o nocleg to na szczęście mam znajomych u których przekimamy
Pociąg wraca 30 czerwca ok.19 wieczorem, więc masz 2 opcje powrotu.

Colmi :
tez sie bede dowiadywał o te bilety, i też planujemy tak jak Dziuma byc w piatek rano. Co do noclegu, to jeszcze nie rozkminione, ale moze ktos nas przygarnie?
ja tez bede w pt ale chyba popoludniu, co do noclegu nie mam opcji
wiec trzeba cos kminic..
Tak ewentualnie pytam... jaka jest mniej/więcej cena tego powrotnego pociągu do Pozka 30 czerwca?
Lot dzień wcześniej do Eindhoven za 72 zeta ze stolca klepnięty ![]()
167EUR, żeby taniej - trzeba ustrzelić i załapać się na promocję.
najczęściej idzie trafić za 134EUR
najtańsze są nocne od 29 EUR za bilet + opłata za miejsce sypialne / leżące (obowiązkowe, najtańsze od 20 EUR)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
O do huja jak drogo fuu ![]()
A promocje to duże bywają? Orientujesz sie Gutek?
Znajoma jakos na początku roku jechała właśnie pociągiem z Amsterdamu do Kutna (bez żadnych przesiadek) za 29 albo 39 euro... strange ![]()
Ostatnio edytowany przez mospin (2013-04-17 11:48:41)

gutek81 :
najtańsze są nocne od 29 EUR za bilet + opłata za miejsce sypialne / leżące (obowiązkowe, najtańsze od 20 EUR)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Cena przejazdu nocnym pociągiem w promocji "Sparnight" obejmuje cenę biletu i rezerwację miejscówki jednocześnie. Tak więc do ceny biletu nie doliczamy więcej żadnych opłat.
Bilet są po 29,39, 49 euro i są to miejsca siedzące w wagonie z fotelami wypoczynkowymi tzw. spleepperete i decyduje kolejność zakupu( kto pierwszy ten lepszy). Najwcześniej na 60 dni przed odjazdem pociągu.
Droższe miejsca, leżące, są od 49 eu, sypialne od 69 eu w góre. Po wyczerpaniu biletów promocyjnych ceny zaczynają się od ponad 100 eu za miejsca siedzące.

SOLD OUT ![]()

Colmi :
SOLD OUT
pewnie Ty zdążyłeś ? ![]()

RabinJakub :
Colmi :
SOLD OUT
pewnie Ty zdążyłeś ?
no wlasnie, zdazyli????

kurwa 22e na oficjalny after - pojebao? :F

Colmi :
Daj link

Colmi :
jebaj ten after ! w Trouw będzie Baer & Bradley !!! i Trouw o wiele lepszy klub ![]()

Alfons aka Kłapouchy :
Colmi :
jebaj ten after ! w Trouw będzie Baer & Bradley !!! i Trouw o wiele lepszy klub
przekonałeś mnie ![]()

dokladnie bo w tym paradiso to padaka.. na balkonach ubrania suszą ![]()

a Trouw jak dla mnie najlepszy klub w Ams ![]()

Dlaczego to trwa tylko jeden dzień? Przecież to nie ma najmniejszego sensu.