Ganjak :
jak najbliżej plaży i tanio
toi camp ![]()

Helmut Geier / Ascet :
Ganjak :
toi camp
![]()
wilczy ogon :
Helmut Geier / Ascet :
Ganjak :
toi camp
ha ja jeszcze bym dał rade ale kobita nie bardzo ![]()
coś bardziej przyzwoitego macie? może byc akademik jakiś cokolwiek prywatna melina tez moze byc

Zespół Szkół Ekonomiczno-Kupieckich ![]()
Pytanko do tych ktorzy wygrali karnet, w konkurscie wygrywa 1 na 100(ankieta byla krotka szybka), dostaliscie jakies info czy cus kiedy i jak z karnetami bo zbliza sie 13 marca i nie wiem co robic

teem :
Pytanko do tych ktorzy wygrali karnet, w konkurscie wygrywa 1 na 100(ankieta byla krotka szybka), dostaliscie jakies info czy cus kiedy i jak z karnetami bo zbliza sie 13 marca i nie wiem co robic
Też się nad tym zastanawiałam i własnie dostałam maila w tej sprawie ![]()
Nawijka :
teem :
Też się nad tym zastanawiałam i własnie dostałam maila w tej sprawie
To spoko ja tez dostalem jest wszystko ok, maja byc karnety w kwietniu

O, niezły rzut! Penie bilety nie sprzedają się tak jakby chcieli...

Szkoda tylko że póki co line-up jak jakiejś podrzędnej dyskotece na prowincji....:-/

Miejsce ma potencjał, klimat jest zajebisty, pomysł aby artyści byli z różnych odmian muzyki elektronicznej- super. Miejsca też nie brakuje....także dj z najwyższej półki jak najbardziej powinni się znaleźć w line-upie w liczbie min 3-4 na dzień. Przykładów nie będe podawał bo każdy ma inne gusta... Mayday z tym problemu nie ma (choć i tak przeżywa kryzys) A klimatu nie kwestionuje....

winetu :
Żal wogóle odpisywać na takie brednie bo jesteś jakiś podrzędny pionek,
No, w porę żeś się zreflektował, bo już myślałem że na każdy post jakiegoś 'znawcy' będzie zapisywał pół strony ![]()

winetu :
Żal wogóle odpisywać na takie brednie bo jesteś jakiś podrzędny pionek,
wyjÄ™ ![]()

donpazdro86 :
Mayday z tym problemu nie ma (choć i tak przeżywa kryzys) A klimatu nie kwestionuje....
Zawał...proszę Cię nie porównuj mayday z audio...calkiem inna bajka, z resztą jeżeli aż tak bardzo chcesz to porównaj sobie nazwiska z poszczególnych lat z mayday i z audio, inna liga ![]()

donpazdro86 :
Szkoda tylko że póki co line-up jak jakiejś podrzędnej dyskotece na prowincji....:-/
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników masz tu swojÄ… dyskotekÄ™ na prowincji ![]()

cykoelektryko :
donpazdro86 :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników masz tu swojÄ… dyskotekÄ™ na prowincji
![]()
![]()

WieszczÄ™ Justice w tym roku ![]()
Chyba z dj setem.
* oczywiście jeśli dali się przekonać do grania na prowincji.

donpazdro86 :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników podrzÄ™dna dyskoteka.materiaÅ‚ z tego roku

Jeff pod Circusa?

1923 :
Jeff pod Circusa?
oby!

Rudimental live
Dixon b2b Ame
Lusine live
Sibot live
Monoloc
Bobby Tank live
An On Bast & Maciej Fortuna live
Piano Interrupted live