Joseph Capriati, Gaiser ,Marcel Dettmann , John Digweed , Sven Vath Było tez dobrze na Tommy Four Seven ale tylko chwile tam latałem. Fajnie było i było dobrze.. muzycznie mega! ale jestem zdania że Timewarp.de jest jednak lepszy.
Mało znajomych chyba każdy też się pogubił Kamz jak tobie się podobało?

Misiu :
gutek81 :
1923 :
Papa się obciął.
czy ja dobrze widzę, że papa Sven jest ...łysy?
opierdolil sie maszynka podczas grania idiota
![]()
dobra biba ale Mannheim rzadzi jesli chodzi o caloksztalt wg mnie . troche meczyly ciagle wedrowki ludow i wycieranie sie z piwa ale chuj tam, z cukru zech niy jest
Gaiser set biby o/
no Gaiser set imprezy ale Capriati tez był pocisk.Scena Cave robiła wrażenie łącznie z łysa pała svena:DDDDDDD

Robert Hood i dlugo, dlugo nic ! 3 live w tym w roku juz tego pana mialem okazje uslyszec i znowu cos nie powtarzalnego, innego ... The family winz !
pozdrowienia dla wszystkich grzechotnikow :*

Jak dla mnie na poczatku muzycznie było nudno, ale pozniej rewelacja, Sven zrobił robote i to jaka, scena Cave rewelacja, jestem pod mega wrazeniem efektów, niby jakies wiszace przescieradła ale w polaczeniu z oswietleniem.... wrrrr znowu mam ciary ![]()
poczatkowo mialem problem ze zlokalizowaniem poszczególnych sal, ale w koncu wszystko ogarnałem ( nie sadzilem ze Jaarbueurs moze byc takie ogromne).
Ale akoro niemiecka edycja jest tu tak zachwalana to trzeba bedzie trzeba nad nia pomyslec;)

koszal89 :
Jak dla mnie na poczatku muzycznie było nudno, ale pozniej rewelacja, Sven zrobił robote i to jaka, scena Cave rewelacja, jestem pod mega wrazeniem efektów, niby jakies wiszace przescieradła ale w polaczeniu z oswietleniem.... wrrrr znowu mam ciary
poczatkowo mialem problem ze zlokalizowaniem poszczególnych sal, ale w koncu wszystko ogarnałem ( nie sadzilem ze Jaarbueurs moze byc takie ogromne).
Ale akoro niemiecka edycja jest tu tak zachwalana to trzeba bedzie trzeba nad nia pomyslec;)
W Sobote to nie była nawet połowa Jaarbueurs
największa sala była niestety zamknięta ![]()
Ta Hala ma o wiele większe możliwośći
Sala ze zdjęcia mieści 25 000 ![]()

no to gruuubo
Tralien :
koszal89 :
Jak dla mnie na poczatku muzycznie było nudno, ale pozniej rewelacja, Sven zrobił robote i to jaka, scena Cave rewelacja, jestem pod mega wrazeniem efektów, niby jakies wiszace przescieradła ale w polaczeniu z oswietleniem.... wrrrr znowu mam ciary
Ale akoro niemiecka edycja jest tu tak zachwalana to trzeba bedzie trzeba nad nia pomyslec;)W Sobote to nie była nawet połowa Jaarbueurs
największa sala była niestety zamknięta
Ta Hala ma o wiele większe możliwośći![]()
Sala ze zdjęcia mieści 25 000
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

koszal89 :
jestem pod mega wrazeniem efektów, niby jakies wiszace przescieradła ale w polaczeniu z oswietleniem.... wrrrr znowu mam ciary
Heh, to samo było w DE, kozak.

Im bliżej sceny to większy ścisk i na końcujak się stało miałem wrażenie że słyszę to co leci w innych scenach..
Faktycznie jest to ogromne i zrobiło wrażenie.A parking też niczego sobie... piętrowy i na wolnym powietrzu..
Jakoś więcej setów oprócz tych powyżej ktoś posiada?

byłem kiedyś w Jaarbuers na Trance Energy. Wszystkie sceny odpalone plus jeszcze jedna w korytarzu
Brakowało strasznie rowerów do przemieszczania się między scenami. Ludzi tyle, że w sekundę znajomi z widoku ginęli.

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
track z 1h 35 ?
bo mi spać nie daje ![]()
Ostatnio edytowany przez Matush87 (2012-12-11 18:48:29)
rodman :
Marcel Dettmann @ Time Warp Holland 2012 by rodman GSZ
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ID 23 min.???

rodman :
rodman :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwID 23 min.???
Alfons aka Kłapouchy :
rodman :
rodman :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwID 23 min.???
Bóg zapłać dobry człowieku ![]()
bardzo ładna biba! Misiu ty chuju pokaz fote, że tam byles, bo Cie nie widziałem, a aż tak dużo ludzi tam nie było żebym Cie nie widział ![]()
|Marcel Dettmann, T47 i Robert zrobili robote!
drugi TW, pierwszy w Holandii, pięknie!

Takkyu__ :
bardzo ładna biba! Misiu ty chuju pokaz fote, że tam byles, bo Cie nie widziałem, a aż tak dużo ludzi tam nie było żebym Cie nie widział
drugi TW, pierwszy w Holandii, pięknie!
nie mam zadnej foty gamoniu, prawie wszystkich spotkalem tylko nie Ciebie ![]()
rodman :
Bóg zapłać dobry człowieku
Tak mysłem jedna z petard tego seta ![]()

Misiu :
Takkyu__ :
bardzo ładna biba! Misiu ty chuju pokaz fote, że tam byles, bo Cie nie widziałem, a aż tak dużo ludzi tam nie było żebym Cie nie widział
drugi TW, pierwszy w Holandii, pięknie!nie mam zadnej foty gamoniu, prawie wszystkich spotkalem tylko nie Ciebie
Ja tez mało znajomych widziałam, kamza dopiero z rana albo koniec capriattiego albo początek umka

A na afterze w utrechcie to już nikogo ;-)

Ostatnio edytowany przez 1923 (2013-08-27 14:58:22)

Mają wpisaną edycję 2013 -
+ Magda
+ Mathias Kaden

Już wiem gdzie zalokuje pieniądze które zaoszczędze na nieobecności na mejdej
tam mnie skład nie zawiedzie ![]()

+Monika Kruse
+Andhim
+Dominik Eulberg
moze w koncu sie pojawim ![]()