Wrócił
Muzycznie zajebiście (showroom + extrawelt i Bayer), ale... powiedzcie mi czy ja mam coś ze słuchem czy nagłośnienie w tym roku było... CHUJOWE!?

LSDj :
ziomek pisze mi ze Motte 100% techno winyl...
kurwa tego goscia moglem byc pewny) !!!
Motte pojechał po mistrzowsku i z klasą
, Tommy 47 - zajebiście, DJ Rush - Urwało dupę, Pet Duo - Wyrywało włosy z czaszki.
Kevin Saunderson niespodziewanie nie najebany:o i grał również bardzo energetycznie.
Wg mnie bardzo udany Mayday. Dużo lepszy niż w zeszłym roku.
Czuję się dobrze zRushowany ![]()

TAC :
zizu napisał:
vixen napisał:
hanka napisał:
dobra ja tez zawijam smile milego sluchania!!!
moje piwo jest chyba najwieksze big_smile
moje się jeszcze też nie skończyło big_smile
haha widocznie moja cola byla w mniejszej puszce ![]()

PET DUO - odszkodowanie za odmóżdżenie się należy
secik mistrzostwo
Rush też dobrze pocisnął ![]()

butcher :
Wrócił
Muzycznie zajebiście (showroom + extrawelt i Bayer), ale... powiedzcie mi czy ja mam coś ze słuchem czy nagłośnienie w tym roku było... CHUJOWE!?
masz słuch pogorszony od bassu. albo od marichuany.

My tez już w domku. Ogólnie wiele pozytywnych niespodzianek/motywów. Jak dla mnie chyba najlepsze nagłośnienie na lodowisku z ostatnich lat, trybuny otwarte na lodowisku, mydło w toaletach ( normalnie szok ! ). Najlepszy jak dla mnie T47:) Secik poezja! Beyer też dobrze zrył banię
Osobiście ( bez spinki proszę ) Motte trochę mnie zawiódł, ale to tylko moje zdanie ![]()
Największy plus-Wy wszyscy! Co tam się działo o godz.21 na showroomie
Ja Cię nie jebię
Sodomia Gomora
Tekst imprezy:
Chałup w stadium srakowąsa: Biwer, weź mnie na plecy!
Ja: Co kurwa?!
Buhehehe ![]()

Tekst roku to był taki ... namówiłem kolegę zęby jechał pokazałem mu wszystko na początku imprezy w połowie sie zgubił na Adamie
i dzwonie i mowie Arena koło Red bulla a on ,, jak nazywa sie ta arena , gdzie to jest ,, ..... i tak 5 razy mu mowie a ten swoje i mówi ze nie wie gdzie jest ... ![]()
![]()
![]()

To widzę, że każdy miał konkretne rycie bani
I oto chodzi ![]()

biwer byles na spotkaniu ? ![]()

krystianpee :
biwer byles na spotkaniu ?
Si senior
W plecaczku Monegros i białej koszulce, z zaczeską do tyłu ![]()
W sumie to cały czas tam byłem ![]()
biwer :
jak dla mnie chyba najlepsze nagłośnienie na lodowisku z ostatnich lat... :
To chyba ja byłem na innym lodowisku. Niereich jak zaczal to miałem wrażanie że zapomnieli podłączyć większość głośników.cicho i bez mocy, na t47 identycznie dopiero potem coś ruszyło. Na sneo dźwięk się odbijał od końca sali i wracał w postaci "melodii" przypominającej walenie pała w blachę
Na plus nas pewno extrawelty, sneo (mimo pogłosu) i ravers nsture choć i ja mógłbym "puszczać" utwory z kompa i krzyczeć do mikrofonu. Mark oh przez pierwsze 30 min dawał radę z klasykami
Na minus nagłośnienie na show room, mnóstwo jazdowiczy, wszechobecny syf na podlodze (u nas się top nigdy nie poprawi), i ta pseudo restauracja
I miałem wrażenie że bardzo mało ludzi było
podsumowując to oceniam te edycje bardzo średnio i wszystko przemawia za tym że się tam już nie pojawię, chyba że lineup urwie mi dupe razem z cycami to się będę zastanawiał

Właśnie wrzuciłem początek Pet duo ![]()
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

tez tam bylem długo hmm plecaczek jakiś kojarzę musiał by zobaczyć foty to pewnie poznam
z zaczeską do tyłu było dwóch gości ![]()

Maglite :
biwer :
jak dla mnie chyba najlepsze nagłośnienie na lodowisku z ostatnich lat... :
To chyba ja byłem na innym lodowisku. Niereich jak zaczal to miałem wrażanie że zapomnieli podłączyć większość głośników.cicho i bez mocy, na t47 identycznie dopiero potem coś ruszyło. Na sneo dźwięk się odbijał od końca sali i wracał w postaci "melodii" przypominającej walenie pała w blachę
Na plus nas pewno extrawelty, sneo (mimo pogłosu) i ravers nsture choć i ja mógłbym "puszczać" utwory z kompa i krzyczeć do mikrofonu. Mark oh przez pierwsze 30 min dawał radę z klasykami
Na minus nagłośnienie na show room, mnóstwo jazdowiczy, wszechobecny syf na podlodze (u nas się top nigdy nie poprawi), i ta pseudo restauracja
I miałem wrażenie że bardzo mało ludzi było
podsumowując to oceniam te edycje bardzo średnio i wszystko przemawia za tym że się tam już nie pojawię, chyba że lineup urwie mi dupe razem z cycami to się będę zastanawiał
No nie mogę się z Tobą nie zgodzić odnośnie tego, że było za cicho na Niereichu i T47
Normalnie rozmawiałem z Kłapem. Chodziło mi bardziej o to właśnie, że nie było takiego jebanego pogłosu jak co roku-widzę, że Ty to odebrałeś inaczej i masz do tego prawo ![]()

dawac set bayera! ![]()

krystianpee :
tez tam bylem długo hmm plecaczek jakiś kojarzę musiał by zobaczyć foty to pewnie poznam
z zaczeską do tyłu było dwóch gości
Kiedys pewnie będzie okazja się poznać
Jak Ci to coś pomoże, to na koszulce miałem motyw z facetem i kobieta w tatuażach, do tego czerwone vansy ![]()

coraz gorsze to mayday.... nagłosnienie na main jak dla mnie mistrz! natomiast lodowisko było zjebane po całosci.... bayer, tommy, i długo długo nic.... gdzie to mayday??

tylko fotki
za dużo mordek do ograniecia
No pewnie tak imprez dużo
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników !!! ![]()

m4gik :
coraz gorsze to mayday.... nagłosnienie na main jak dla mnie mistrz! natomiast lodowisko było zjebane po całosci.... bayer, tommy, i długo długo nic.... gdzie to mayday??
Tez odnoszę wrażenie, że czegoś zabrakło. Takiej perełki/wisienki. A może się już starzejemy.... ![]()

Manyac :
coi wy pierdolicie ! JESTECIE MEMBERS OF MEJDEJ MADE IN GERMANY !
Mayday 1939 - Made in Deutsche Reich ![]()
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

bo zamiast W&W powinie być Jeff Mills a na miejsce Showteka Liebing czy Papa

kupie bilet