No to do jutra mój maraton się już rozpoczyna !
Ps. obadajcie fotki na fb jakie cuda nam dali od strony technicznej
Na to czekało sie cały rok
Ibiza_Driver :
Może mi ktoś objaśnić jak pieszo dostać się z dworca pks do spodka? Patrzę na mapę i głupieję, na foto satelitarnych brakuje chodników
Dobrze że nie będzie trzeba biegać po żadnych objazdach z tego co sie orientuje to wychodzisz z Dworca pkp pks jest blizej idziesz starymi wielkimi schodami w dół przechodzisz mini starówke/rynek mijajac przejscie po prawej bylo rok temu małe co nie co prosto kolo MACA pózniej kieruj sie na prawo taki ukos prosto po lewej bedzie centrum Handlowe
idziesz w prawo 50 - 100 metrów i już widzisz miejscówki bary mijasz przejscie i spodek
.
PS. POZdrawiam
smok34ever :
Dobrze że nie będzie trzeba biegać po żadnych objazdach z tego co sie orientuje to wychodzisz z Dworca pkp pks jest blizej idziesz starymi wielkimi schodami w dół przechodzisz mini starówke/rynek mijajac przejscie po prawej bylo rok temu małe co nie co prosto kolo MACA pózniej kieruj sie na prawo taki ukos prosto po lewej bedzie centrum Handlowe
chlopie cale zycie mieszkam w kce ale z twojego tlumaczenia to ja bym nawet zabladzil
Klepka :
smok34ever :
chlopie cale zycie mieszkam w kce ale z twojego tlumaczenia to ja bym nawet zabladzil
teraz na trzeźwo niewiele mi to mówi ale jutro na bani może zrozumiem
Klepka :
smok34ever :
A ja nigdy nie mieszkałem i gdybym miał tłumaczyć wyglądało by to b. podobnie - właśnie tą drogą zawsze zmierzałem w strone spodka Jak chyba wiekszość przyjezdnych
smok34ever :
Ibiza_Driver :
Może mi ktoś objaśnić jak pieszo dostać się z dworca pks do spodka? Patrzę na mapę i głupieję, na foto satelitarnych brakuje chodników
idziesz w prawo 50 - 100 metrów i już widzisz miejscówki bary mijasz przejscie i spodek![]()
.
PS. POZdrawiam
Jak się wychodzi z busa zaraz na wprost jest budynek energomontażu, to idziesz w lewo wzdłuż drogi i ciśniesz prosto aż dojdziesz do ul.Korfantego, tam skręczasz w lewo i widzisz Spodek.
Ewentualnie z dworca zamiast w lewo idziesz w prawo, jeszcze raz w prawo i walisz prosto. Obok siedziby ING Banku Śląskiego skręcasz w prawo i widzisz Spodek.
Droga prosta jak but z lewej nogi, trafisz bez problemu
vorny :
Jak się wychodzi z busa zaraz na wprost jest budynek energomontażu, to idziesz w lewo wzdłuż drogi i ciśniesz prosto aż dojdziesz do ul.Korfantego, tam skręczasz w lewo i widzisz Spodek.
Ewentualnie z dworca zamiast w lewo idziesz w prawo, jeszcze raz w prawo i walisz prosto. Obok siedziby ING Banku Śląskiego skręcasz w prawo i widzisz Spodek.
Droga prosta jak but z lewej nogi, trafisz bez problemu
Wszystko się zgadza. Nie mogłem tylko znaleźć wejść podziemnych co by pokonać rondo ale już mam. Dzięki
kenny :
Klepka :
smok34ever :
A ja nigdy nie mieszkałem i gdybym miał tłumaczyć wyglądało by to b. podobnie - właśnie tą drogą zawsze zmierzałem w strone spodka
Jak chyba wiekszość przyjezdnych
dobra tylko ze chlopak sie pyta o droge z dworca pks a tlumaczy mu jak dojsc z pkp...chyba jest roznica
a beda w tym roku sety z lodowiska?
Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale w tym roku stanowiska z piwem będą w środku spodka (w przejściu pomiędzy sceną główną a lodowiskiem), także nikt nie zmarznie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
parasajt +1 obecni
Znajoma ma do sprzedania 1 bilet na MAYDAY w cenie 100zł.Możliwość odbioru w Poznań Główny PKP w godzinach od 14:12 do 15:23 lub w Katowicach od 21:45.Tel 507-711-722
Ostatnio edytowany przez marcosss (2012-11-09 21:08:07)
YonasH :
smolin :
Już są, ale nie mogę jeszcze ich wrzucić.
,) dobrze że humor dopisuje ,))
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw co teraz Novy gra,godny posluchania?,choć zdeczka przyczailbym-a tak w ogole,jak 10 lat temu ludzie sie bawili,"tance kurwa byly",zobaczymy jutro...
Ostatnio edytowany przez nigelfrost (2012-11-09 19:54:44)
Klepka :
kenny :
Klepka :
chlopie cale zycie mieszkam w kce ale z twojego tlumaczenia to ja bym nawet zabladzilA ja nigdy nie mieszkałem i gdybym miał tłumaczyć wyglądało by to b. podobnie - właśnie tą drogą zawsze zmierzałem w strone spodka
dobra tylko ze chlopak sie pyta o droge z dworca pks a tlumaczy mu jak dojsc z pkp...chyba jest roznica
misiek wczytaj się bardziej brak interpunkcji swoją drogą
Klepka :
kenny :
Klepka :
chlopie cale zycie mieszkam w kce ale z twojego tlumaczenia to ja bym nawet zabladzilA ja nigdy nie mieszkałem i gdybym miał tłumaczyć wyglądało by to b. podobnie - właśnie tą drogą zawsze zmierzałem w strone spodka
hehe "idziesz starymi wielkimi schodami w dół" - fajny był stary dworzec
fly :
Klepka :
kenny :
A ja nigdy nie mieszkałem i gdybym miał tłumaczyć wyglądało by to b. podobnie - właśnie tą drogą zawsze zmierzałem w strone spodkaJak chyba wiekszość przyjezdnych
hehe "idziesz starymi wielkimi schodami w dół" - fajny był stary dworzec
Jak to się mówi koniec języka za przewodnika
Wiem że kolokwialne pytanie ale na pewno znajdę przechowalnie bagażowe na dworcu płatna oczywiście ????
I jak tu dziś zasnąć? My czekamy a Oni pracują - za co Im dziękuję.
:-)
sowisz :
YonasH :
smolin :
Już są, ale nie mogę jeszcze ich wrzucić.
,) dobrze że humor dopisuje ,))
tak serio to będą fragmenty ze wszystkich trzech scen. transmisja od 21
wybawcie się za mnie ostatni raz transmisji musiałem słuchać 9 lat temu
sety przeze mnie nagrywane wrzucę gdzieś w poniedziałek rano
xavery :
I jak tu dziś zasnąć? My czekamy a Oni pracują - za co Im dziękuję.
:-)
walnij pół litra będzie łatwiej
ale chwała im za to !!!!!
si ju tumoroł :*
+1
S!CK :
+1
+6 + w-wa +/- 9 + Ostrołęka
jutro o tej porze bede juz niecierpliwie czekać na extrawelt