smok34ever :
Może mi ktoś powiedzieć czy jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie ...
MISZCZ
a nie łatwiej by było w ten sposób ?
czy będzie można na lodowisku usiąść na trybunach np,: odpocząć ???
Dostałem maila od p. Anety, pytałem o fajki i gumy do żucia
Na każdym jednym z tysięcy oryginalnych biletów są nadrukowane ogólne warunki uczestnictwa w imprezie.
Na miejscu imprezy dostępny będzie regulamin w kilkunastu kopiach.
Wiele razy pisaliśmy już, że papierosy można wnosić jedynie w oryginalnie zamkniętym pudełku.
Opakowanie gum do żucia musi być oryginalnie zamknięte.
Na miejscu będzie wydzielona strefa dla palaczy.
Naszym najważniejszym sponsorem od kliku lat jest producent papierosów m.in. Marlboro, L&M.
Od 2000 roku od pierwszej edycji Mayday- na imprezie zawsze były sprzedawane papierosy.
pozdrawiam
Maglite :
smok34ever :
MISZCZ
a nie łatwiej by było w ten sposób ?czy będzie można na lodowisku usiąść na trybunach np,: odpocząć ???
smołforever
jedzie ktoś tym pociągiem o 15:45 z Wro? Albo o 14:15?
czeski :
Maglite :
smok34ever :
MISZCZ
a nie łatwiej by było w ten sposób ?czy będzie można na lodowisku usiąść na trybunach np,: odpocząć ???
![]()
smołforever
smoke for ever lubię palić i już
eeee tam i tak dobrze wiem ze wrotki trzeba dobrze smalcem nasmarować wkurwia mnie tylko to że mam dylemat po extraveltach czy isc na fekixa na 15 min przelotem na bank i potem na Dr Motte pierwszy raz na żywo go zobaczę ciekawe czy zaskoczy lecz nie sądzę póżniej maly pit stop na kevina w drodze na bayera juz myślę że bedzie trzeba odpocząć troche i szykować sie na lodowisko na porządne ponad 3h pranie ...
Po Brazylijskiej Copacabanie mogę już ze spodka wychodzić szurać nóżka po Katowicach do całej godziny 11...
Szukam przewodnika dla bandy hmm +/- lekko 10 osób. Chyba że wcześniej pouciekaja
Pomarańcza już obcykana kolo dworca...
Mozę to wyda się głupie ale co można zwiedzić o tej porze w Katowicach w niedziele i to jeszcze dzień niepodległości ?? Burger kinga i jakies kozackie śniadanie
grany :
Na każdym jednym z tysięcy oryginalnych biletów są nadrukowane ogólne warunki uczestnictwa w imprezie.
Wiele razy pisaliśmy już, że papierosy można wnosić jedynie w oryginalnie zamkniętym pudełku.
Naszym najważniejszym sponsorem od kliku lat jest producent papierosów m.in. Marlboro, L&M.
Od 2000 roku od pierwszej edycji Mayday- na imprezie zawsze były sprzedawane papierosy.
pozdrawiam
trzeba było tu zapytać, to samo byśmy Ci powiedzieli
Nie zawracaj im głowy duperelami równie dobrze możesz im zadać pytanie "czemu ogórek nie śpiewa?" bądz "czemu niebo jest niebieskie" ;| masakra jakaś o kondomy było jeszcze zapytać
grany :
pozdrawiam
Mejdej srejdej kuwa zaś się upierdolę... ehhh life is brutal...
Sie widzimy gdzies na lodowisku:))))))))))))) Niech podeszwy bedą zdarte!!
pierwszy raz na końcu nie ma kogo posłuchać
didabomba :
gutek gra po Tracidzie przecież.
didabomba :
W ogóle to denerwuje mnie to, że ta impreza trwa tylko do godz.8:00
grany :
W tamtym roku zabrali mi dwie paczki gum mimo, że były oryginalnie zamknięte i baba mnie uświadamiała, że wcale nie można ich wnosić i nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytanie "dlaczego??!" Miałam w tym roku już je kitrać, to w końcu można czy nie można ?
nel :
grany :
W tamtym roku zabrali mi dwie paczki gum mimo, że były oryginalnie zamknięte i baba mnie uświadamiała, że wcale nie można ich wnosić i nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytanie "dlaczego??!" Miałam w tym roku już je kitrać, to w końcu można czy nie można ?
zależy jaki smak miała ta guma
trafnie powiedziane 'posluchac'!
didabomba :
miniboy :
nel :
grany :
zależy jaki smak miała ta guma
zdecydowanie jej ulubiony
9 razy bylem na md ale w tym roku lineup jest naprawde mizerny
poza 4 artystami nie ma przy czym porzadnie sie wydensic
ps szuka ktos noclegu w kato?
mam do odstapienia apartament dla 8 osob w apart hotel na 2 doby za 800 calosc
rezerwowalem ale wyszlo niestety jak wyszlo
kontakt pw
Xavery OGROMNE SORY za zamieszanie, ale już jest OK ...
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ciekawe który artysta nam to zagra
Liczba :
9 razy bylem na md ale w tym roku lineup jest naprawde mizerny
poza 4 artystami nie ma przy czym porzadnie sie wydensic
No już drugi rok się szykuje bez Srejdej, a pamiętam jak mówiłem że jak przestane tam jeździć to będzie znak że się zestarzałem... ups!