AMERICAN GRIZZLY :
a se wpadne
Lepiej nie wpadaj, przyjdź
Maglite :
oszczedza bo na samolot nie starczy
no sam samolot kosztuje mnie okolo 1000$ na chwile obecna
"Jeżeli ktoś z Was po zakończonym Mayday Poland będzie miał ochotę na więcej…mamy dla Was dobrą informację.
Wraz z jednym z katowickich klubów- zorganizujemy dla Was oficjalne Afterparty.
Więcej informacji wkrótce."
Pomarańcza o/
byle zeby bylo tuz po a nie czekanie do wieczora:P
Manyac :
Susanna :
Pomarańcza o/
ty sie cieszysz z tej "Pomarańczy" ? czy to ironia ?
Ej, a ktoś by się cieszył z Pomarańczy?
Susanna :
Pomarańcza o/
jupi
maro :
dor_ :
Byc23k :
Dj Rush @ Aquasella Festival 2012 ( Asturias /Spain)
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
jak tak słucham to dochodzę do wniosku, że trzeba się na majorze jednak pojawićJa słuchając tego seta uważam wręcz przeciwnie.
to już nie ten sam rasz ;/
Rush przed rokiem 2003 gral m.in techno jak dzis. Wiec to jest dokladnie ten sam Dj Rush.
Tomek 47 @ CLR ADE Party 20.10.2012
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
maro :
dor_ :
Byc23k :
Dj Rush @ Aquasella Festival 2012 ( Asturias /Spain)
jak tak słucham to dochodzę do wniosku, że trzeba się na majorze jednak pojawićJa słuchając tego seta uważam wręcz przeciwnie.
to już nie ten sam rasz ;/ bardziej wole jego granie sprzed kilku lat
to samo! kiedyś umiał dojebać do pieca jak pan Adolf!
Na fanpage'u muno.pl ruszył konkurs, w którym do zgarnięcia jest 10 wejściówek na Mayday!
'
Matik :
Na fanpage'u muno.pl ruszył konkurs, w którym do zgarnięcia jest 10 wejściówek na Mayday!
'
10??
wow!
Matik :
'
no to probujemy..
zabamen8519 :
co tam lasery ważne ,że ludziska nie będą marznąć w kolejce po piwo
to raz a dwa
nie uśmiecha mi sie kuźwa pchać na lodowisko z 15 min żeby dymać znów na około i to kuźwa po szczochy na piździwawicy w plastiku ...
Modle się tylko aby nie było calsberga bo dla mnie to nie piwo i jak będzie to nawet go nie kupie niech się nim wypchają ... jak dopie**ola piwo 3,5 % to nawet tego nie będę pić bo będę latał do kibla jak kot z pęcheżem
Trzy
jak jest możliwość ściągnięcia asortymentu razem ze sprzętem (wizualizacje 3D, poprosze jak w 2004 roku 1 000 000 jeden MILION VAT; leserki jak na Lutzenkirchen MAyday 2008, jak nie bedzię trumien opuszczanych to mogą być te projektory opuszczane jak w 2005;
może być mniej świateł same laserki i stroboskopy w zupełności wystarczą jak rok temu na arenie niech będa wszędziegłównie Lodowisko i Arena.
Muszę pochwalić Całą grupe pracyjacą nad wystrojem i zrobieniem w 3D całej sceny!!!!!!!! mam nadzieję, że w tym roku za daleko nie odbiegniecie od zeszłorocznej konwencji... to zostawiam na niespodziankę mam nadzieje że się nie zawiodę.
Marzą mi sie jak na MAYDAY DE 2009 autentyczne trzęsienie ziemi na lodowisku chodzi o to że kiepsko wam to coś wychodzi tam wszystko drży od basu i
takie wielkie wiatraki z olejkami eterycznymi ughmmm ale było by pięknie wchodzę na lodowisko o 4 i czuje kojącą inhalacje, która może nas rozweselić, uspokoić, pobudzić, a przy tym pięknie pachnieć.....
Co do tego sprzętu poniosły mnie wodze fantazji ale jak EKIPA MAYDAY sie postarasz to my wiemy że możecie Wszystko dla nas zrobic co do tego transportu z DE
to chodziło mi napoje Mixery, Desperados, zdziwiony byłem bo jakoś breezer przestał się pojawiać a bardzo smakował ....
co do piwa jakieś regionalne może Piast ?? Lesio ja nieee
JA jako jednostka Osobiście preferowałbym ŻYWCA czy Heinekena ...
a wy jak myślicie... Bądź jak zaczniecie myśleć to pomyślcie nad tym
Z góry Dziękuje
PS. POzdrawiam
Ostatnio edytowany przez smok34ever (2012-10-23 02:27:27)
Wiec chcialbym oficjalnie oglosic ze w tym roku po 3 latach nie obecnosci bede mogl znowu z wami razem konkretnie zabalowac 10 Listopada w Spodku : )
Bilet zakupiony i lece z US.
Wudzitsuuuuuuu i ogien z dupy jak za dawnych czasow !!!!!!!!!!!!!
zabamen8519 :
co tam lasery ważne ,że ludziska nie będą marznąć w kolejce po piwo
to raz a dwa
nie uśmiecha mi sie kuźwa pchać na lodowisko z 15 min żeby dymać znów na około i to kuźwa po szczochy na piździwawicy w plastiku ...
nie zmarzniesz. będzie specjalna strefa gastro, wewnątrz spodka (poziom +1), w nowym, zamkniętym pomieszczeniu, specjalnie przygotowanym i udostępnionym na mayday. w środku bedą telebimy z transmisja z gali bokserskiej. co do marki browaru i - to co tu dużo dyskutować. ile ludzi, tyle gustów. natomiast poza piwem będą również inne trunki, w puszkach.
maydayboy :
Wiec chcialbym oficjalnie oglosic ze w tym roku po 3 latach nie obecnosci bede mogl znowu z wami razem konkretnie zabalowac 10 Listopada w Spodku : )
mistrz! ha ha
maydayboy :
!!!
maydayboy :
A to nie byla czasem cytrynówka???
Sphinx is back !!!
Ostatnio edytowany przez kermitt (2012-10-23 11:09:59)
To była cytrynówka najwyższych lotów
swiat sie konczy Rush gra plumki