Emill :
maydayboy :
Czyli mam rozumiec ze w tym roku ten PSYK- konski taniec bedzie tanczony na Mayday ??
po "Barbrze Streisand" chyba u Uhrmahera na jednej z ostatnich edycji, wcale by mnie to nie zdziwilo
STREISAND (nie oryginał) grana była przez MARTENA HORGERA nie TILLMANNA.
Edwin :
Emill :
maydayboy :
Czyli mam rozumiec ze w tym roku ten PSYK- konski taniec bedzie tanczony na Mayday ??
po "Barbrze Streisand" chyba u Uhrmahera na jednej z ostatnich edycji, wcale by mnie to nie zdziwilo
STREISAND (nie oryginał) grana była przez MARTENA HORGERA nie TILLMANNA.
nie wiem, nie przezylem na zywo (dzieki Bogu), znam z opowiesci ![]()

Emill :
Edwin :
Emill :
po "Barbrze Streisand" chyba u Uhrmahera na jednej z ostatnich edycji, wcale by mnie to nie zdziwiloSTREISAND (nie oryginał) grana była przez MARTENA HORGERA nie TILLMANNA.
nie wiem, nie przezylem na zywo (dzieki Bogu), znam z opowiesci
Ja wpadłem na chwilę wychodząc z imprezy i akurat się nadziałem stąd tak dobrze to zapamiętałem
btw. Ten MAYDAY był wtedy EPIC! Ballroom <3

Napiszcie coś o biletach vipowskich.
Cena i co w zamian zajebistego :F
tylko się nie zdziwcie, wysiadając na nowym dworcu w Katowicach:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
p.s. ...w końcu ![]()

gutek81 :
p.s. ...w końcu
PKP... Na szczęście mi i moim ludziom nie grozi ta niebywała nieprzyjemność ![]()
Tym razem wwa-kato-wwa za 15pln polskimbusem
Orientujecie się gdzie będzie w tym roku gastro strefa? Bo skoro i tym razem będą 3 sceny to jakoś nie potrafię skojarzyć miejsca gdzie chcą to wcisnąć.
REKLAMA
'
PO REKLAMIE ![]()
gutek81 :
p.s. ...w końcu
jako ze sie wogóle nie interesowałem tym co powstanie w tej wielkiej dziurze w ziemi jaką widziałem w zeszłym roku to jestem mile zaskoczony. szczególnie tym ze są betonowe "kielichy" o które była taka wojna. od dzieciaka zostały mi w pamięci i zawsze robiły na mnie ogromne wrazenie. fajna sprawa ze symbol tamtego dworca został wkomponowany w obecny budynek
Ibiza_Driver :
Orientujecie się gdzie będzie w tym roku gastro strefa? Bo skoro i tym razem będą 3 sceny to jakoś nie potrafię skojarzyć miejsca gdzie chcą to wcisnąć.
w nowym miejscu.
jest dodatkowe pomieszczenie, ktore do tej pory nie było używane i zostanie specjalnie na ten cel udostępnione.
znajduje się pomiedzy lodowiskiem a salą gimnastyczna.
dla kolekcjonerów:
będa sety ze wszystkich edycji MAYDAY:'

Maglite :
jako ze sie wogóle nie interesowałem tym co powstanie w tej wielkiej dziurze w ziemi jaką widziałem w zeszłym roku to jestem mile zaskoczony. szczególnie tym ze są betonowe "kielichy" o które była taka wojna. od dzieciaka zostały mi w pamięci i zawsze robiły na mnie ogromne wrazenie. fajna sprawa ze symbol tamtego dworca został wkomponowany w obecny budynek
a to ciekawe ![]()
dla zwyklego mieszkanca Kce tak na dobra sprawe ta cala afera o kielichy o byly jaja...kazdy chcial zeby w koncu cos z tym syfem sie ruszylo a tu nagle kilka osob oburzylo sie o te kielichy ze to ewenement,ze juz zabytek
prawda taka ze przez to co zrobiono z tym dworcem, do jakiego go stanu doprowadzono kazdy mial go dosyc...strach tam bylo przejsc, nie mowiac o oczekiwaniu na pociag...wielu mieszkancow chcialo poprostu nowego dworca i tyle,kielichy do szczescia nie byly potrzebne i jestem podobnego zdania - zadne nawiazanie do starego bylo tu zbedne...nie bylo za czym tesknic i co wspominac....dwa - dworzec ma byc polaczony z nowym C.H i z tego co czytam na biezaco to te dwie budowle ktore mialy tworzyc calosc jakos do siebie nie pasuja, wlasnie z racji tych kielichow...
gutek81 :
p.s. ...w końcu
syf byl jak na kazdym dworcu w kraju,taka prawda ale do czasu trwania realizacji inwestycji niespecjalnie mozna sie dowalic

Maglite :
Byc23k :
pewnie bede tak najebany, że nawet na ten dworzec uwagi nie zwrócę
biletu nie zapomnij wziąc
![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw kawalek z pierwszego mayday w polsce
Susanna :
Maglite :
Byc23k :
pewnie bede tak najebany, że nawet na ten dworzec uwagi nie zwrócę
biletu nie zapomnij wziąc
kupię na miejscu żeby niespodzianek nie było ![]()
Sprzedam oryginalną koszulkę Mayday - Made in Germany:
'

Kevin Saunderson'

pewnie dopiero wieczorem będzie

Niewiem co ten spodek ma w sobie, ale jak co roku ciągnie mnie by się tam pojawić. Brakuje mi trochę nietuźinkowych nazwisk. Fajnie jakby ktoś zajebał dobrym setem high-tech minimalowym, czyli typowymi śrubami.
Chiałbym usłyszeć Borisa Brejche, Glittera, Popofa (coś w ten deseń) no ale co się nie ma to trza lubić.. ![]()
dostał ktoś do skrzynki na listy książeczkę z mayday?
na poczatku dostałem jedną, pare dni pozniej nastepną. z zamówionymi biletami dostałem kolejne 4 a dzis jeszcze jedną. zamiast ciągle wysyłac to samo to jakies gadzety by mogli dac. no nie wiem. gwizdek czy maseczke przeciwpyłową. no cokolwiek zamiast sterty makulatury ![]()
Maglite :
dostał ktoś do skrzynki na listy książeczkę z mayday?
na poczatku dostałem jedną, pare dni pozniej nastepną. z zamówionymi biletami dostałem kolejne 4 a dzis jeszcze jedną. zamiast ciągle wysyłac to samo to jakies gadzety by mogli dac. no nie wiem. gwizdek czy maseczke przeciwpyłową. no cokolwiek zamiast sterty makulatury
to samo mam:) To sie nazywa marketing, indywidualne podejscie do klienta ![]()