didabomba :
Łazan :
mam nadzieje, ze lienup sie nieco powiekszy, dla Adama i Extraweltów tyle szmalu dawac to jednak troche dużawo
no jeszcze 10 nazwisk bedzie
ja chciałabym się doczekać wreszcie Jasona Fernandesa...!!
doterra :
didabomba :
Łazan :
mam nadzieje, ze lienup sie nieco powiekszy, dla Adama i Extraweltów tyle szmalu dawac to jednak troche dużawo
no jeszcze 10 nazwisk bedzie
ja chciałabym się doczekać wreszcie Jasona Fernandesa...!!
nie ziąąąąą
Byc23k :
doterra :
didabomba :
no jeszcze 10 nazwisk bedzieja chciałabym się doczekać wreszcie Jasona Fernandesa...!!
nie ziąąąąą
czemu?
doterra :
Byc23k :
doterra :
ja chciałabym się doczekać wreszcie Jasona Fernandesa...!!nie ziąąąąą
czemu?
Bo najpierw niech dadzą Moleona.
doterra :
Byc23k :
doterra :
ja chciałabym się doczekać wreszcie Jasona Fernandesa...!!nie ziąąąąą
czemu?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw on będzie lepiej pasował na main o/
Byc23k :
doterra :
Byc23k :
nie ziąąąąączemu?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw on będzie lepiej pasował na main o/
oby nie pokrył się z T47 !
+ nowa scena obok spodka na piasku! to chyba namiot minusa o/
Lewy77 :
+ nowa scena obok spodka na piasku! to chyba namiot minusa o/
kaktusa
doterra :
Byc23k :
doterra :
czemu?'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw on będzie lepiej pasował na main o/oby nie pokrył się z T47 !
a jaha
ale i tak bym nie mial dylematu kogo wybrac:) hazel <3
"Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich fanów sportów walki.
10.11 podczas tegorocznego Mayday Poland w ogródkach piwnych na terenie Hali Spodek, zorganizujemy strefę kibica a w niej na kilku monitorach plazmowych będziemy wspólnie oglądać walkę Kliczko-Wach. Więcej informacji wkrótce."
didabomba :
10.11 podczas tegorocznego Mayday Poland w ogródkach piwnych na terenie Hali Spodek, zorganizujemy strefę kibica a w niej na kilku monitorach plazmowych będziemy wspólnie oglądać walkę Kliczko-Wach. Więcej informacji wkrótce."
ja bym ta walke na wizualach zapuscil
Djemba :
didabomba :
10.11 podczas tegorocznego Mayday Poland w ogródkach piwnych na terenie Hali Spodek, zorganizujemy strefę kibica a w niej na kilku monitorach plazmowych będziemy wspólnie oglądać walkę Kliczko-Wach. Więcej informacji wkrótce."ja bym ta walke na wizualach zapuscil
Git pomysł
ujowy pomysł albo muza albo walka
taaa puśćcie tą walkę na wizualach i głos dajcie komentatora
niech robia co chca i tak nic mnie nie wyciagnie z lodowiska, dobry pomysł dla fanów boksu
Sven_84 :
niech robia co chca i tak nic mnie nie wyciagnie z lodowiska, dobry pomysł dla fanów boksu
to niech zrobią na lodowisku tą walkę i miłego siedzenia :-)
cykoelektryko :
Sven_84 :
lodowisko jest smaczniejsze w swoim normalnym wydaniu
Sven_84 :
cykoelektryko :
Sven_84 :
lodowisko jest smaczniejsze w swoim normalnym wydaniu
to lyzwy zabierz ze soba
didabomba :
Bardzo dobry pomysl. Chwila odpoczynku podczas imprezy, a potem swietowanie wygranej Wacha przez KO :PPP
Klepka :
Sven_84 :
cykoelektryko :
to niech zrobią na lodowisku tą walkę i miłego siedzenia :-)lodowisko jest smaczniejsze w swoim normalnym wydaniu
to lyzwy zabierz ze soba
wole gwizdek i białe rekawiczki
didabomba :
a tam walka...wyśle się 1 osobę i potem opowie kto wygrał ja tam będę szorować na lodowisku!!
biwer :
Djemba :
didabomba :
10.11 podczas tegorocznego Mayday Poland w ogródkach piwnych na terenie Hali Spodek, zorganizujemy strefę kibica a w niej na kilku monitorach plazmowych będziemy wspólnie oglądać walkę Kliczko-Wach. Więcej informacji wkrótce."ja bym ta walke na wizualach zapuscil
Git pomysł
będzie nokaut...
Pet Duo o 20:00 według ich Tour Dates.