ARVE :
ARVE :
DANGER
"Czarny koniem i niebywałym odkryciem Audioriver 2012 był z całą pewnością Danger. Francuski DJ w moich oczach wyrósł na jedną z najciekawszych postaci młodej sceny electro. Chłopak ma na swoim koncie zaledwie trzy EP-ki, ale klasa, z jaką zagrał w Płocku każe go porównywać do największych. Zamaskowany niczym ninja, z dwoma latarkami zamiast oczu oraz genialnymi krwistymi wizualizacjami w stylu gier komputerowych z wczesnych lat 90. urządził najlepszą i najbardziej klimatyczną imprezę tego festiwalu. Napędzaną tłustym bitem electro, który bił po uszach i płucach z taką siłą, że nie można było się nie ruszać. Niebezpiecznie hedonistyczna rzecz, wyobraźcie sobie "Mrocznego rycerza" sceny electro – dostaniecie Dangera.
To był nie tylko najlepszy występ tego dnia, ale chyba w ogóle całej imprezy. Inne gwiazdy sobotniego wieczoru, dały solidne, miejscami naprawdę porywające koncerty, ale lata świetlne dzieliły je od Dangera."
dużo wystepów się pokrywało ale nastepnym razem wybiorę go ![]()

Carl Craig:
Loco Dice - Definition
Reboot - Daddy

To moje pierwsze Audio i powiem Wam, że dla mnie kosmos! Mega klimat, mega ludzie! Czułem się jak gówniarz na swoim podwórku ![]()
nie będę opisywał co było gównianie, a co zajebiste - najważniejsze, że to co chciałem usłyszeć to usłyszałem i doznałem kilku potężnych audioorgazmów ![]()
miałem przyjemność pocisnąć na ten bibsztyl z pokręconą ekipą w pokręconym ALDOBUSIE
dzięki wszystkim za udany trip na bardzo wysokim poziomie!
po tym Audio zacząłem tak naprawdę żałować, że w ubiegłym roku mnie tam zabrakło
ale teraz już wiem, że w przyszłym roku któryś z wcześniakowych segmentów będzie mój zaklepany już od stycznia, a nie dzień przed wyjazdem ![]()
ps. potrzebny kawałek, który Sojka gra od 8minuty seta !

carl na pewno zagrał
Paperclip People - Throw (Slam's RTM Remix)
Joris Voorn - Goodbye Fly
Mark Broom - Sq18 (Rave Mix)
Tom Trago - Use Me Again (Carl Craig Remix)
ktoś grał slam - metus

Schranzkurva :
Pozdro dla koleżanki w sanglasach w rogu za poczęstunek dżonym łejlkerem w cyrku.. ![]()
Ostatnio edytowany przez Luk (2012-07-30 20:40:37)

mlody89 :
Carl wygrał! Pozamiatał ładnie
a przy Adamie Porcie był ładny ogień!
tak na szybko co pamiętam z jego seta:
Adam Port - Black Noise
Kevin Saunderson feat. Inner City - Future (Kenny Larkin Tension Mix)
Jeff Mills - The Bells
Joris Voorn - Spank the Maid na 90%albo może to było Goodbye Fly ale kręcił to jeszcze z jakimś inny wałkiem
ZoLw :
carl na pewno zagrał
Paperclip People - Throw (Slam's RTM Remix)
Joris Voorn - Goodbye Fly
Mark Broom - Sq18 (Rave Mix)
Lewy77 :
Carl Craig:
Loco Dice - Definition
Reboot - Daddy
+ Faze Action - In The Trees (Carl Craig Remix) no i the bells
kolejne udane audio ![]()
piątek na plus Modeselektor, Ricardo i ATOL (chociaż samą końcówkę słyszałam)
sobota Sebastian (bo w sumie tylko jego słyszałam
)
ale i tak wygrały Harty @ Rusałkę
chcę jeszcze ![]()
pozdro dla wszystkich spotkanych i nie spotkanych ![]()

RedGirl :
ale i tak wygrały Harty @ Rusałkę
chcę jeszcze
1nf1n1t3 :
To moje pierwsze Audio i powiem Wam, że dla mnie kosmos! Mega klimat, mega ludzie! Czułem się jak gówniarz na swoim podwórku
nie będę opisywał co było gównianie, a co zajebiste - najważniejsze, że to co chciałem usłyszeć to usłyszałem i doznałem kilku potężnych audioorgazmów
miałem przyjemność pocisnąć na ten bibsztyl z pokręconą ekipą w pokręconym ALDOBUSIEdzięki wszystkim za udany trip na bardzo wysokim poziomie!
po tym Audio zacząłem tak naprawdę żałować, że w ubiegłym roku mnie tam zabrakłoale teraz już wiem, że w przyszłym roku któryś z wcześniakowych segmentów będzie mój zaklepany już od stycznia, a nie dzień przed wyjazdem
ps. potrzebny kawałek, który Sojka gra od 8minuty seta !
W tym roku to i tak aldobus był wyjątkowo spokojny. Chociaż monologi Mikroelementa w drodze powrotnej + Kermit w poszukiwaniu basu utrzymały poziom ![]()
Mix played before Floex, Plaid, Martyn, Bueno Bros from 9 pm to 10;15 pm. wide stage was serious, big-room techno. listed minimized detroit/berlin/ambient/classical 01h15min mix. cheers
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

aLd :
1nf1n1t3 :
To moje pierwsze Audio i powiem Wam, że dla mnie kosmos! Mega klimat, mega ludzie! Czułem się jak gówniarz na swoim podwórku
nie będę opisywał co było gównianie, a co zajebiste - najważniejsze, że to co chciałem usłyszeć to usłyszałem i doznałem kilku potężnych audioorgazmów
miałem przyjemność pocisnąć na ten bibsztyl z pokręconą ekipą w pokręconym ALDOBUSIEdzięki wszystkim za udany trip na bardzo wysokim poziomie!
po tym Audio zacząłem tak naprawdę żałować, że w ubiegłym roku mnie tam zabrakłoale teraz już wiem, że w przyszłym roku któryś z wcześniakowych segmentów będzie mój zaklepany już od stycznia, a nie dzień przed wyjazdem
ps. potrzebny kawałek, który Sojka gra od 8minuty seta !W tym roku to i tak aldobus był wyjątkowo spokojny. Chociaż monologi Mikroelementa w drodze powrotnej + Kermit w poszukiwaniu basu utrzymały poziom
hahaha żeby tylko basu - Kermit wytwarzał jakiekolwiek dźwięki bo za cicho było ![]()
SSimonSS :
Lewy77 :
w piątek ATOL wyniszczył wszytkich
sobota od T47 do samego końca miazga
około 00:30 w sobote jakis huj biegał na waleta pod sceną
'
będzie duzo więcej filmów z taką jakością dźwiękumasz na myśli tego w ciemnej koszuli w paski
?
co to był za wynalazek ?? niby sponsor audio
mial plakiete
Ragi :
tym mnie zniszczył TOMMY'
dojebal z archiwum pieknie bylo ![]()

Jak dla mnie szalu nie bylo. pokoj 302 to ostatni krag piekla
Pozdro dla nowo poznanych i dla tych ktorych nie spotkalem
Za rok mnie juz nie bedzie :F

Tommy Four Seven set imprezy, dziękuję

Luk :
Schranzkurva :
Pozdro dla koleżanki w sanglasach w rogu za poczęstunek dżonym łejlkerem w cyrku..
Damn it, jestem na jutube i najlepsze że tego nie pamiętam!!

Mike303s :
Tommy Four Seven set imprezy, dziękuję
Markus Suckut - False wykurw wał o/ Anja też tym jechała
'
'
Rozpozna ktoś ?

kepayew :
Mix played before Floex, Plaid, Martyn, Bueno Bros from 9 pm to 10;15 pm. wide stage was serious, big-room techno. listed minimized detroit/berlin/ambient/classical 01h15min mix. cheers
'
WOW!
rodman :
Domin87 :
Chyba o mój pokój chodzi
Na szczęście nie siedziałem w nim za długo, bo AR skończyłoby mi się wyjątkowo szybko
parapetówa u ciebie Domin była zajebista
Nie co dłuższy pobyt by zakończył mój udział w pierwszym dniu AR
za chuja Cię nie pamiętam ![]()
el_radwano :
Jak dla mnie szalu nie bylo. pokoj 302 to ostatni krag piekla
![]()
Pozdro dla nowo poznanych i dla tych ktorych nie spotkalem![]()
Za rok mnie juz nie bedzie :F
No na pewno Ciebie nie będzie
Za rok wystawię tabliczkę w czwartek jak zajedziemy przed wcześniak gdzie człowiek wódka jest usytuowany żeby było wiadomo gdzie będzie można zdobyć czarny pas w starodawnej sztuce VUJITSU ![]()
Ostatnio edytowany przez Byc23k (2012-07-31 00:21:20)
Rozpoznaje ktoś nute może?
dawid :
Luk :
Schranzkurva :
Pozdro dla koleżanki w sanglasach w rogu za poczęstunek dżonym łejlkerem w cyrku..
Damn it, jestem na jutube i najlepsze że tego nie pamiętam!!
ahahahha :F