Sprzedam karnet za 150, odbiór dzis,jutro lub w piatek w Warszawie.
nieaktualne
Ostatnio edytowany przez ania (2012-07-25 14:01:50)

mospin :
"Trwają zapisy"... coś nieaktualne info mają redaktorzyny
Rav bedziemy płynąć taką łajbą jak na fotce tam?
Będzie ciasno na zewnątrz w tej Ruchałce.

RomeY, a my się może po latach zobaczymy ponownie ![]()

hej jedzie ktoś z Wrocław -Płock- Wrocław?? bo moje opcje padły , i nici dalej nie mam noclegu ehhhhhh ![]()

mospin :
http://plock.gazeta.pl/plock/1,35681,12186322,Plaza_zaczyna_zyc_festiwalem_Audioriver__FOTO_.html
Które foto pokazuje Wide Stage, jeśli w ogóle pokazuje?

1923 :
mospin :
http://plock.gazeta.pl/plock/1,35681,12186322,Plaza_zaczyna_zyc_festiwalem_Audioriver__FOTO_.html
Które foto pokazuje Wide Stage, jeśli w ogóle pokazuje?
jeszcze ni ma chyba...

Fakty, których nie znacie o Audioriver:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

6. Najdłuższe, udane negocjacje z artystą prowadzone były z Richiem Hawtinem.Trwały 3 lata. Tyle zajęło namawianie go do przyjazdu.
7. Najkrótsze negocjacje z artystą prowadzone były z… Richiem Hawtinem. Tuż po swoim występie w Circus Tent oznajmił, że koniecznie chce przyjechać na Audioriver z projektem Plastikman live.
I to jest właśnie to... mozesz wmawiac komuś jak jest szałowo klimatycznie zajebiście, a ktoś będzie kręcił nosem a jak już się zdecyduje to traci głowę i serce mu pęka z wrażenia.
Ja jestem ciekaw ilu dj`i którzy odmawiali bookingu gdziekolwiek na imprezie ze względu na "nie chce mi się", żałowało tego później, gdy wychodził materiał wspominkowy.

ważne, że poszło w świat jak jest fajnie i już nikogo nie trzeba namawiać ![]()

To ja też ciekawostkę:
Carl Craig wystąpił w 2003 roku na Astigmatic. Swojego seta (na dodatek krótszego, niż w time-table) musiał grać z pożyczonych cd-ków, bowiem jego winyle nie dotarły na czas, zostając na którymś z przelotowych lotnisk.
Drugim problemem był wówczas namiot Lecha, który przed występem Carla zapodał własną muzykę, robiąc chwilowo własną ''imprezę'', co nachodziło na dźwięki z Main Stage.

Sprzedam karnet / 140zł / odbiór w Płocku ![]()

Funkybaki :
Sprzedam karnet / 140zł / odbiór w Płocku
biorę

aLd :
Znajomy z Krakowa szuka transportu, ktoś coś?
Ewentualnie z Katowic też spoko jakby ktoś miał miejsce.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
z bielska przez katowice, sam się zabieram z nimi ![]()

aLd :
Gdize to tam jest bo nie widzę
Hej. Jedziemy do Płocka w czwartek rano (tj. 26) z Bielska-Białej (przez Katowice). Mamy 2-3 miejsca wolne. Kontakt: 507031660
RomeY :
mospin :
"Trwają zapisy"... coś nieaktualne info mają redaktorzyny
Rav bedziemy płynąć taką łajbą jak na fotce tam?Będzie ciasno na zewnątrz w tej Ruchałce.
tak, to ta lajba, ale jakies lipne ujecie ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw - tu lepiej'
Edwin :
6. Najdłuższe, udane negocjacje z artystą prowadzone były z Richiem Hawtinem.Trwały 3 lata. Tyle zajęło namawianie go do przyjazdu.
7. Najkrótsze negocjacje z artystą prowadzone były z… Richiem Hawtinem. Tuż po swoim występie w Circus Tent oznajmił, że koniecznie chce przyjechać na Audioriver z projektem Plastikman live.
I to jest właśnie to... mozesz wmawiac komuś jak jest szałowo klimatycznie zajebiście, a ktoś będzie kręcił nosem a jak już się zdecyduje to traci głowę i serce mu pęka z wrażenia.
Ja jestem ciekaw ilu dj`i którzy odmawiali bookingu gdziekolwiek na imprezie ze względu na "nie chce mi się", żałowało tego później, gdy wychodził materiał wspominkowy.
Wg mnie ponowny występ Hawtina był spowodowany problemami technicznymi podczas pierwszego występu i chciał się zrehabilitować. Akurat miałem okazję po występie z nim krótko rozmawiać i całą sprawę zawalił realizator dźwięku Hawtina, któremu nie można było zwrócić uwagi na to, że głośniki podczas jego występu pierdziały jak stare dętki bo nie chciał z nikim rozmawiać ![]()

poszukuję noclegu dla dwóch osób, może komuś coś się zwolniło.

Miejsce w wygodnym samochodzie na trasie Katowice - Płock w czwartek
Wiecej info na carpooling'

skąd startują te rejsy ruchałką?
2 miejsca wolne w aucie ze Szczecina lub Gorzowa i Poznania - w zależności skąd się chętni znajdą. Wyjazd w czwartek w godzinach rannych ok 10, powrót w niedzielę ok 14.
Info na PW.