cykoelektryko :
lol właśnie spojrzałem ile czasu dali temu hmmm artyście na granie, trzeba było booknąć jeszcze Dominika Mullera do cyrku i obciąć mu z godzinę minimum w ten piątek
![]()
o kim mowa ?
Addicted :
No i stało się to czego najbardziej się obawiałem, Byetone gra w tym samym czasie co Royksopp
no niech to chuj!
Wszystkiego nie da rady przesluchac. Przykre jest to, ze Nico i ATOL sie pokrywaja

Wojtazz :
Addicted :
No i stało się to czego najbardziej się obawiałem, Byetone gra w tym samym czasie co Royksopp
no niech to chuj!
Wszystkiego nie da rady przesluchac. Przykre jest to, ze Nico i ATOL sie pokrywaja
Ja pierdole ale Wy macie problem jakiś, którego nie rozumiem zupełnie. Trzeba zapierdalać po scenach, jak ja dam radę to Wy też! (kilka osób chyba wie o czym mówię bo jestem ograniczony ruchowo). Choćby by nie wiem jak TT ułożyć zawsze znajdzie się ktoś komu się nie spodoba i koliduje z innym grajkiem. Zjebanie grają to się spierdala na inną scenę! Dobrze grają na drugiej to się tam zostaje!! To jest festiwal! ... . A scen jest kilka. Proste ?
Ostatnio edytowany przez lopez (2012-07-24 20:53:07)

dropski :
cykoelektryko :
lol właśnie spojrzałem ile czasu dali temu hmmm artyście na granie, trzeba było booknąć jeszcze Dominika Mullera do cyrku i obciąć mu z godzinę minimum w ten piątek
![]()
o kim mowa ?
a komu dali 3,5 h ?
Mayday meets Audioriver
teraz to dopiero będzie zlot gałganów z wyrośniętymi karkami
kurwa rynek niezalezny z mayday poland
po za tym anja schenider + vilalobos na koniec piątku i soboty ? nie stać organizatorow na kogos pokroju Jamesa Holdena ? np Apparat dj set by był b dobrym wyborem ..
Manyac :
Mayday meets Audioriver
teraz to dopiero będzie zlot gałganów z wyrośniętymi karkami
kurwa rynek niezalezny z mayday poland
w ten weekend też jest Kołobrzeg więc spokojnie, nie będzie źle ![]()
cykoelektryko :
dropski :
cykoelektryko :
![]()
o kim mowa ?
a komu dali 3,5 h ?
aaa temu spoconemu narkomanowi ![]()

Manyac :
po za tym anja schenider + vilalobos na koniec piątku i soboty ? nie stać organizatorow na kogos pokroju Jamesa Holdena ? np Apparat dj set by był b dobrym wyborem ..
no anja, villa i carola mogliby grać wszyscy w piątek natomiast atol zgrabnie wypełniłby czas między 47 a Craigiem którzy oczywiście powinni grać w odwrotnej kolejności :-)
lopez :
Wojtazz :
Addicted :
no niech to chuj!
Ja pierdole ale Wy macie problem jakiś, którego nie rozumiem zupełnie. Trzeba zapierdalać po scenach, jak ja dam radę to Wy też! Choćby by nie wiem jak TT ułożyć zawsze znajdzie się ktoś komu się nie spodoba i koliduje z innym grajkiem. Zjebanie grają to się spierdala na inną scenę, dobrze grają na drugiej to się zostaje. To jest festiwal! ... . A scen jest kilka. Proste ?
Nie, to wcale nie jest proste, to jak oglądanie filmu albo czytanie książki od połowy - całkowicie pozbawione sensu.
cykoelektryko :
Manyac :
47 a Craigiem którzy oczywiście powinni grać w odwrotnej kolejności :-)
+1

tym którzy narzekają polecam sety z lodowiska

Supermeyer i Pan Poty

"Uczestnicy Audioriver od piątku do niedzieli będą mogli zobaczyć zbiory Muzeum Mazowieckiego w jego macierzystym budynku przy Tumskiej 8, w NovymKinie Przedwiośnie i Spichlerzu przy ul. Kazimierza Wielkiego. Warunkiem jest posiadanie festiwalowej opaski."
Za darmo oczywiście
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ANJA @ LOVEPARADE
jak zagra podobnie bedzie godnie ![]()
2 miejsca wolne w aucie ze Szczecina lub Gorzowa - w zależności skąd się chętni znajdą. Wyjazd w czwartek w godzinach rannych ok 10, powrót w niedzielę ok 14.
Info na PW.

Potrzebuje noclegu we wcześniaku dla jednej osoby ![]()
Addicted :
lopez :
Wojtazz :
Wszystkiego nie da rady przesluchac. Przykre jest to, ze Nico i ATOL sie pokrywajaJa pierdole ale Wy macie problem jakiś, którego nie rozumiem zupełnie. Trzeba zapierdalać po scenach, jak ja dam radę to Wy też! Choćby by nie wiem jak TT ułożyć zawsze znajdzie się ktoś komu się nie spodoba i koliduje z innym grajkiem. Zjebanie grają to się spierdala na inną scenę, dobrze grają na drugiej to się zostaje. To jest festiwal! ... . A scen jest kilka. Proste ?
Nie, to wcale nie jest proste, to jak oglądanie filmu albo czytanie książki od połowy - całkowicie pozbawione sensu.
Jak organizują festiwale, gdzie jest jedna scena i można każdego zobaczyć to wszyscy narzekają, że chujnia bo skąpy line up. Jak jest duży line up to narzekają, że za duży bo się artyści pokrywają ![]()

Ma kto jaki fajny trailer, żeby można wrzucić na fejsia i sie polansować że się jedzie?

sprzedam 2 karnety 150 zł szt. narolnarol@gmail.com

Domin87 :
Ma kto jaki fajny trailer, żeby można wrzucić na fejsia i sie polansować że się jedzie?

Addicted :
lopez :
Wojtazz :
Wszystkiego nie da rady przesluchac. Przykre jest to, ze Nico i ATOL sie pokrywajaJa pierdole ale Wy macie problem jakiś, którego nie rozumiem zupełnie. Trzeba zapierdalać po scenach, jak ja dam radę to Wy też! Choćby by nie wiem jak TT ułożyć zawsze znajdzie się ktoś komu się nie spodoba i koliduje z innym grajkiem. Zjebanie grają to się spierdala na inną scenę, dobrze grają na drugiej to się zostaje. To jest festiwal! ... . A scen jest kilka. Proste ?
otoz to!!!
jak mozna oceniac po chwili sluchania caly wystep? a bieganie po scenach kojarzy mi sie z powiedzeniem "wszystko i nic"!

Schranzkurva :
Domin87 :
![]()