konop :
dechomenon :
Czy wszyscy się cieszą z faktu, że Maceo odwołał występ ? Wypisywać miasta. Mało tego za faceta będzie baba --jak jest z jajami to może być...ale Maceo to hałsiarz - taki na czasie. Brak Maceo to dla mnie o wiele większa porach niż brak Luciano...Anka będzie musiała się napracować, aby mi tę stratę wynagrodzić...
Co łączy reprezentację Polski z jądrami?

Zysky :
A teraz z ogłoszeń parafialnych :
ci którzy Będą jechać od Płońska wlot do miasta jest zamknięty z powodu remontu
ci którzy będą jechać od starego mostu w stronę wcześniaka od czwartku do niedzieli ma być zamknięta ulica Sienkiewicza od ulicy Tumskiej do ulicy Ostatni i trochę może utrudnić życie
A jak wyglada trasa nr 10 od A1 przez Lipno, wlot Dobrzyńską. Żadnych utrudnień?

dawać TT!
ps. chyba pierwszy rok jak nie ma paniki i pierdolenia o powodzi ![]()

Wojtazz :
Pogoda poprawia sie w calym kraju. Nie bedzie padalo, ale i tez upalow nie bedzie, czyli jest ok!
upały majo być!

RomeY :
Zysky :
A teraz z ogłoszeń parafialnych :
ci którzy Będą jechać od Płońska wlot do miasta jest zamknięty z powodu remontu
ci którzy będą jechać od starego mostu w stronę wcześniaka od czwartku do niedzieli ma być zamknięta ulica Sienkiewicza od ulicy Tumskiej do ulicy Ostatni i trochę może utrudnić życieA jak wyglada trasa nr 10 od A1 przez Lipno, wlot Dobrzyńską. Żadnych utrudnień?
Bez żądnych utrudnień
Te dwa które wymieniłem będą remontowane w czasie festiwalu
Hah! Pięknie kurwa ![]()
"Witaj. Własnie wygrałeś karnet na Audio River w konkursie AWESOME MUSIC PLACE. proszę skontaktuj się ze mną w celu uzyskania informacji potrzebnych do przekazania karnetu. Prosiłbym również o napisanie czegoś pod wynikiem konkursu i udostępnienie info o wygranej na swojej tablicy. Tyle od nas. Życzymy udanej imprezy! AWESOME MUSIC PLACE."
Jak nikt ze znajomych nie bedzie chciał to bede miał do ojebania karneta za 120.

dawid :
Oferuję przejazd Żory - Katowice - Płock w czwartek.
Więcej info:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Lista zamknięta.

winetu :
A gdzie Time Table ??
Przecie już poniedzialek
jutro będzie ![]()

marcin_r4 :
sprzedam karnet za 150
Sprzedany.
Mam jeszcze jeden za 120, odbiór w Warszawie.
nieaktualne
Ostatnio edytowany przez marcin_r4 (2012-07-23 11:27:13)
teraz dopiero zobaczyłem, że Anja Schneider za Maceo Plex będzie, dobra rekompensata za Maceo
CLR Podcast w jej wykonaniu
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez Byc23k (2012-07-23 10:37:34)

Byc23k :
mospin :
Jak nikt ze znajomych nie bedzie chciał to bede miał do ojebania karneta za 120.
biorę

dropski :
ok 30 st ma byc
rezerwuję miejsce w fontannie drugiego dnia ![]()

dodatkowy nabór:
Transport autem dla 2 osób Gdańsk-Płock-Gdańsk piątek niedziela plus nocleg dla 2 osób akademik Wcześniak, kto pierwszy, ten lepszy, najlepiej w pakiecie. Kontakt priv.
Osoby chętne na sam nocleg, też proszę się zgłaszać.
Ostatnio edytowany przez RomeY (2012-07-23 12:55:24)

jedzie ktos tylko na sobote z okolic krk ??