Maglite :
*paTiTa* :
Maglite :
techna?
ty tu mi nie techuj , tylko dupe szykuj
:*
fuck yeah
mhrrrrrr
lubisz to suko! ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw polecam zobaczyć jej bookingi ![]()

"Z przyczyn od nas niezależnych, Maceo Plex postanowił odwołać swój występ na tegorocznym Audioriver. Dwa dni temu poinformował nas o tym fakcie agent artysty i od tamtego momentu robiliśmy wszystko, aby znaleźć należyte zastępstwo. Jesteśmy bardzo wdzięczni Anji Schneider, bo dzięki niej jesteśmy pewni, że nasz festiwal na tej zmianie w żaden sposób nie ucierpi. Do zobaczenia za niecały tydzień!"
Tomo :
http://www.mobilee-records.de/artists/anja-schneider polecam zobaczyć jej bookingi
w ten sam dzien jest tez w holandii, wpadnie moze na kapiel w fontannie ![]()
juz wiadomo Ania gra za Plexa , troche szkoda oby dała popis
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez teem (2012-07-21 12:14:06)

Żaba :
nocleg niedaleko imprezy dla 3 osob (+ możliwa dostawaka za mniejsze pieniadze) - 80zł/doba za osobe.
jak ktos chce to podaje nr 502 686 322
Proponowałbym abys ktoś sie zabrał potrzebne 3 osoby na nocleg ja bym sie na to pisał ponieważ mogą być pewne problemy z campingiem namiotowym , jeszcze 2 osoby ktoś chętny ?????

maro :
"Z przyczyn od nas niezależnych, Maceo Plex postanowił odwołać swój występ na tegorocznym Audioriver. Dwa dni temu poinformował nas o tym fakcie agent artysty i od tamtego momentu robiliśmy wszystko, aby znaleźć należyte zastępstwo. Jesteśmy bardzo wdzięczni Anji Schneider, bo dzięki niej jesteśmy pewni, że nasz festiwal na tej zmianie w żaden sposób nie ucierpi. Do zobaczenia za niecały tydzień!"
Rzeczniku Napora, z jakich przyczyn odwołał?

bez Maetrika to już nie to samo !!!! to była moja największa gwiazda... aleś zjebał Maceo!!!

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
już drugi raz nam to robi! !@##@%
RomeY :
maro :
kurwa jaka padaka....
mój osobisty top3 co chciałem posłuchać w Płocku i wysad ... kurwa

szkoda Maceo, Anja jest ok, ale jakos mi to nie rekompensuje straty Maceo.
Anje można usłyszeć w każdym klubie, natomiast cena za Maceo jest taka, że pozostaja tylko festiwale.

winetu :
RomeY :
maro :
kurwa jaka padaka....
mój osobisty top3 co chciałem posłuchać w Płocku i wysad ... kurwa
kurwa u mnie też w pierwszej trójce
Najpierw Luciano teraz Plex.

teraz karnet powinien stanieć o połowę ![]()

Anja Schneider to żeński / niemiecki odpowiednik Johna Digweeda..
tylko analfabeta muzyczny narzekać może na taką roszadę..

nawet lepiej że jest Anja

Do sprzedania transport samochodowy z Gdańska piątek, powrót niedziela.
Plus do sprzedania bilet na AR w cenie 120zł. Kontakt: 795 622 427 - Dagmara.
W pakiecie lub osobno.
Ostatnio edytowany przez RomeY (2012-07-21 13:52:12)
*paTiTa* :
Maglite :
*paTiTa* :
ty tu mi nie techuj , tylko dupe szykuj:*
fuck yeah
mhrrrrrrlubisz to suko!
luuuubie tooooo
drap mnie, gryz mnie.krzycz do mnie po niemiecku ![]()

Przestali byście marudzić , można to robić przez 362 dni w roku , cieszcie sie z tego co jest. ![]()

bob idealista :
tylko analfabeta muzyczny narzekać może na taką roszadę..
to żeś zabłysnął

Borys123 :
Żaba :
nocleg niedaleko imprezy dla 3 osob (+ możliwa dostawaka za mniejsze pieniadze) - 80zł/doba za osobe.
jak ktos chce to podaje nr 502 686 322Proponowałbym abys ktoś sie zabrał potrzebne 3 osoby na nocleg ja bym sie na to pisał ponieważ mogą być pewne problemy z campingiem namiotowym , jeszcze 2 osoby ktoś chętny ?????
ok mamy 2 osoby jeżeli zdecydują sie jeszcze 2 to za nocleg płacili byśmy po 50zł dajcie znac trzeba to zarezerwować i wpłacając 30% spinajcie dupska
miejscówka jest ok 5 km na festiwal ,a przystanek od miejsca pobytu 300m , a taxa 20-25zł

Addicted :
dobra tam...
tydzień do festiwalu, a gdzie timetable?
W poniedziałek, już na 100% ![]()

karnet potrzebuje !!! ratunku!!!