fafkulec :
Jak tam wszyscy w czwartek przyjedziecie to w piątek nawet nie zaparkuję
smiglowcem lec. na pewno bedzie wolne lądowisko.
ze tez ludzie nie maja innych zmartwien ![]()

zydek :
BoxSter :
Colmi :
dobra ludzie, kto będzie już w czwartek, bo trzeba uskutecznic melanż we wczesniaku
?
o/ WLKP NAKURWIA!
M&M nakurwiają o/
Ck nakurwia też
Ale chyba dopiero w piątek ![]()

@Maglite:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Na całe szczęście "ludzie" nie mają innych zmartwień.

Domin87 :
zydek :
BoxSter :
o/ WLKP NAKURWIA!M&M nakurwiają o/
Ck nakurwia też
Ale chyba dopiero w piątek
ja też nakurwiam
o/

winetu :
Skurwysyństwo ??
Na całym świecie przy każdej imprezie ,evencie... kwitnie handel wejściówkami i czymkolwiek a koników zawsze od chuja... i to było jest i będzie i chuj wam do tego. Jak ktoś płacze ,że bilety były tańsze to niech kupuję w pierwszej puli ..każdy miał do tego taki sam dostęp a na Bilet możnabyło cały rok zbierać a nie budzić się 2 tygodnie przed... podobnie z noclegami. A ,że to tam towar deficytowy i poszukiwany jak złoto to nikt społecznie Ci tego nie odda za darmo . Mało z was kupowało bilet na EURO2012 z najtańszej puli a pozniej po 500 EUR sprzedawało turystom...a jak już chodzi o Audioriver to kurwa konfidenci , na Policje zgłaszają.. wyzywają od złodziei, kurew...jescze do TVN24 nieh jeden z drugim ze skargą zadzwoni. Macie problem ,że ktoś jest cwany i przedsiębiorczy ? Ludzi , litości...
z dupy porownanie handel rezerwcja noclegu do handlu biletami ?
bilet mozesz kupic kiedy chcesz za jaka cene chcesz, praktycznie nieograniczona ilosc itp,
a rezerwacja nie kazdemu byla dana nawet jak dzwonil luty/marzec ?
jest roznica?!

Funkybaki :
http://www.facebook.com/events/198022790314972/
ktoś tym rusza?
jeśli nie ogarnę jakiegoś transportu to pewnie ja

dropski :
mitchel :
jest roznica?!
nie ma
jezeli nie widac roznicy to po co przeplacac ?
a tak na powaznie to kazdy to odbiera jak chce, dla mnie ta akcja jest nie do zaakceptowania i koniec! a porownywanie do kupie taniej sprzedam drozej jest nietrafione chocby dlatego, ze nie angazujesz wlasnych srodkow.
jestem ciekaw jak jeden z drugim zareagowaliby na sytuacje gdyby ktos wykupil wszystkie bilety w przedsprzedazy i trzeba by je bylo kupowac na czarnym rynku? nie wiem czy to w ogole mozliwe, ale chodzi mi o fakt postawienia sie w sytuacji kogos bezposrednio zainteresowanego, bo nie od dzis wiadomo ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Ostatnio edytowany przez mitchel (2012-07-19 19:51:27)
wie ktoś może czy w Gdańsku są jeszcze bilety w empiku?

ha ![]()

mitchel :
dropski :
mitchel :
jest roznica?!
nie ma
jezeli nie widac roznicy to po co przeplacac ?
a tak na powaznie to kazdy to odbiera jak chce, dla mnie ta akcja jest nie do zaakceptowania i koniec! a porownywanie do kupie taniej sprzedam drozej jest nietrafione chocby dlatego, ze nie angazujesz wlasnych srodkow.
jestem ciekaw jak jeden z drugim zareagowaliby na sytuacje gdyby ktos wykupil wszystkie bilety w przedsprzedazy i trzeba by je bylo kupowac na czarnym rynku? nie wiem czy to w ogole mozliwe, ale chodzi mi o fakt postawienia sie w sytuacji kogos bezposrednio zainteresowanego, bo nie od dzis wiadomo ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
tu masz rację. nic gościa nie kosztowało tylko wykorzystał dla mnie głupią zasadę - darmowej rezerwacji. gdyby była do zaryzykowania kasa, że wykupi i jest możliwość że jej nie odzyska zastanowiłby się.
Funkybaki :
we czwartek, z katowic, krakowa bądź bielska - poszukiwane jedno wolne miejsce!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ktoś tym rusza?
Hehe pozazdrościli aLdobusom, które już piaty raz wyruszą z Wrocławia ![]()
*[edit]dobra bo jakiś flejm pójdzie*

jajko267 :
Siemka , jeżeli ktoś jest zainteresowany to mam jeden bilet do sprzedania z pierwszej puli za 120 zl. Dwa bilety z mojego konta juz były sprzedawane. Ekipa nam się rozpadła no i nie ma sensu jechać w dwie osoby, a szkoda bo w tamtym roku było nas z 10 osób i było zajebiście, ale trudno za rok może będzie dane, a jak nie to jakoś się to odbije w inny sposób, chociaż taki festiwal to piękna rzecz i ciężko to zastąpić
, no ale dość tego pisania , jeżeli ktoś jest zaineteresowany to proszę pisać.
Lepiej usuń wiadomości, bo nie da sie nic wysłać ![]()

już przeczyściłem skrzynkę , dzięki ![]()

2 miejsca w pokoju 4 osobowym w hostelu w samym centrum plocka, 100os/noc, od piątku
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
502283199
Oxide :
LASZLO :
Colmi :
dobra ludzie, kto będzie już w czwartek, bo trzeba uskutecznic melanż we wczesniaku
?
ja skurwielu
nie zapisałes mojego nr kom u siebie w SE? czy masz zablok. poł. wych.?
to swiezy nius :*

2 bilety na sell i 2 miejsca w pokoju 9 osobowym ze mną i moją ekipą na sell
nocleg 100 zł za noc od osoby, więcej info na priv.

Dwa miejsca wolne w aucie z Lublina. Jak coś PW.