nigelfrost :
Czy po za naszymi granicami w sprawie takowych imprez tez odpierdala sie taką hucpe?
Jak dla mnie to ta impreza jest jak - w pierwszych słowach hasła głownego GSZ "Inicjatywa od ludzi dla ludzi..."
Rozumiem żądze pieniądza,ale aż tak...

ma ktoś domek w Grabinie?

Ricardo pewnie zażądał w kontrakcie koksiwo, blanty i zimną Wybororą tylko Napora ugryzł się w język. ![]()

Lewy77 :
Pewnie śp. Hanka Mostowiak albo jej mąż Marek. ![]()
btw. zawsze jadąc do Płocka na AR zastanawiam sie czy to ta filmowa Grabina. <hmm>

czyli jak ktoś przyjedzie na toi toi camp ok 18/19 w piątek to nie ma co liczyć na miejsce? w tym roku lipa z noclegiem i trzeba kombinować
1923 :
winetu :
ja tam sam nie nocuję...ale jak Camp to tylko na dziko to jest to !!!
A mnie to zawsze ciekawi - nie ma obaw, że wam coś podpierdolą?
mnie też ciekawi ![]()
kiedyś jeszcze z tego co kojarzę jakaś szkoła udostępniała sale gimnastyczną coś wiadomo w tym roku?

kamil.kas :
czyli jak ktoś przyjedzie na toi toi camp ok 18/19 w piątek to nie ma co liczyć na miejsce? w tym roku lipa z noclegiem i trzeba kombinować
![]()
1923 :
winetu :
ja tam sam nie nocuję...ale jak Camp to tylko na dziko to jest to !!!
A mnie to zawsze ciekawi - nie ma obaw, że wam coś podpierdolą?
mnie też ciekawi
kiedyś jeszcze z tego co kojarzę jakaś szkoła udostępniała sale gimnastyczną coś wiadomo w tym roku?
Ogolnie rzecz biorac my mamy taki system ze wszytko co wartosciowsze, czyli miedzy innymi jak sie okazalo we wczesniejszych latach rowniez ubrania zamykamy w samochodzie a namiot stoi pusty, no moze poza materacami i takimi pierdołami.
szkal90 :
Ogolnie rzecz biorac my mamy taki system ze wszytko co wartosciowsze, czyli miedzy innymi jak sie okazalo we wczesniejszych latach rowniez ubrania zamykamy w samochodzie a namiot stoi pusty, no moze poza materacami i takimi pierdołami.
też tak zrobiliśmy!
i jebnęli nam fure z parkingu pod audio ![]()
p.s. w tym miejscu pozdrawiam raz jescze alexx'a ![]()

Liczba :
pomix :
czy we wczesniaku mozna sie meldowac poznym wieczorem ?
co za problem? możesz sobie zadzwonic o której będziesz
btw
ma ktoś jedno miejsce z okolic katowic?
dla mnie żaden.napisałem,bo nie chce mi sie dzwonic i czekać, aż ktoś łaskawie odbierze

szkal90 :
Lewy77 :
Pewnie śp. Hanka Mostowiak albo jej mąż Marek.
btw. zawsze jadąc do Płocka na AR zastanawiam sie czy to ta filmowa Grabina. <hmm>
nie ta Grabina ,ale Pani z óśrodka miła jak Basia a nawet Lucjan ![]()
rozchodzi sie o Ośrodek Wodnik

kamil.kas :
W ubiegłym roku kolejka była już dość spora w okolicy 16. W tym mam zamiar przyjechać dużo wcześniej, żeby spokojnie miejsce sobie zająć (w ubiegłym musiałem się dostawiać pomiędzy zbyt szeroko rozstawionymi namiotami). Znajomy z ekipą kolejny raz będzie się rozbijał na dziko i moczył dupę w stawie, ja wybrałem opcję bardziej luksusową - ogrodzoną i z prysznicem (chociaż w zeszłym roku nawet na terenie ToiCampa przez moment wody nie było).

gutek81 :
też tak zrobiliśmy!
i jebnęli nam fure z parkingu pod audio
p.s. w tym miejscu pozdrawiam raz jescze alexx'a
U nas w zeszlym roku kumpel wracał tylko w spodenkach i koszulce ktore mial na sobie. Nawet mu buty zwineli. ![]()

Ragi :
JEST URLOP JEST IMPREZA
qrwa a ja jeszcze musze jebnac 6 nadgodzin zeby sobie odebrac dzien wolnego, bo urlop na 2012 wykorzystany ![]()

gutek81 :
szkal90 :
też tak zrobiliśmy!
i jebnęli nam fure z parkingu pod audio
p.s. w tym miejscu pozdrawiam raz jescze alexx'a
a znowu my w 2008 idac schować wszystkie wartosciowe rzeczy do auta , zresetowani zostawilismy kluczyki wsadzone w bagaznik.
Stalo sobie tak grzecznie 3 godziny i nic sie nie stao
Tera to chołota na tym audio nie to co kiedys:F

Koti :
słup
:F o/

Parasit :
no, a jak ja tak mówię to się zwalają do mnie różne typy i mówią do mnie per "wielki undergroundowcu" ![]()

cykoelektryko :
Parasit :
no, a jak ja tak mówię to się zwalają do mnie różne typy i mówią do mnie per "wielki undergroundowcu"
masz racje wielki undergrandowcu ![]()

cykoelektryko :
no, a jak ja tak mówię to się zwalają do mnie różne typy i mówią do mnie per "wielki undergroundowcu" emo
bo ty źle spółgłoski wymawiasz
proponuje zmianę nazwy festiwalu na "Alkoriver".
jeśli będzie więcej osób za taka nazwa to może wystąpimy z postulatem do pana napory ![]()

w 2010 było dopal river ![]()

Lewy77 :
w 2010 było dopal river
true ![]()

TETRAO :
Ragi :
JEST URLOP JEST IMPREZA
qrwa a ja jeszcze musze jebnac 6 nadgodzin zeby sobie odebrac dzien wolnego, bo urlop na 2012 wykorzystany
no to nakurwiaj!!!!!! ![]()

cykoelektryko :
Parasit :
no, a jak ja tak mówię to się zwalają do mnie różne typy i mówią do mnie per "wielki undergroundowcu"
huehue
PS. kupie bilet w cenie 120 pln ![]()

kolejny "przedsiebiorczy"' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
jak tak to ja też zebiere ze dwa po stodwadziescia ![]()