el_radwano :
Zysky :
DZIADEK :
o zaczyna się, rezerwacje wcześniaka za 3 stówki
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwByłem dziś osobiście w tej sprawie we wcześniaku zgłosić ten fakt
mają coś z tym zrobić... wskazówką jest to ze ten ktoś ma 6 miejsc to raz.}
a dwa będą zwracać uwagę na to to zarezerwował a nie będzie spał.
Może złapią skurczybykakonfident. na psy jeszcze zadzwon i do abw
Było napisać ''Może złapią skurwysyna'' ! ![]()

Zysky :
DZIADEK :
o zaczyna się, rezerwacje wcześniaka za 3 stówki
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwByłem dziś osobiście w tej sprawie we wcześniaku zgłosić ten fakt
mają coś z tym zrobić... wskazówką jest to ze ten ktoś ma 6 miejsc to raz.}
a dwa będą zwracać uwagę na to to zarezerwował a nie będzie spał.
Może złapią skurczybyka
![]()

dobrze, tępić spekulantów

kolega z Płocka obiecywał mi nocleg podczas audio u siebie,ale wtedy był pijany i mówił po angielsku...ja też ![]()

Możecie mnie nazywać jak chcecie ma na to wyjebane
Zrobiłem to bo uważam za skurwysyństwo zarabianie na rezerwacjach. Nie można dopuścić tego zeby było to robinie na skalę masową. a co gdy za rok wszyscy będą rezerwować miejsca tylko dla kasy? Będziecie stękać ze w Płocku mieszkają same chuje co podczas festiwalu podnoszą ceny o 100 albo i więcej procent ? Doskonale znam Kierownictwo we wcześniaku bo organizuję tam miejsca od 5 lat dla moich znajomych. pomyślcie czasami 2 razy matoły anim kogoś obrazicie ![]()

Zysky :
Zrobiłem to bo uważam za skurwysyństwo zarabianie na rezerwacjach. Nie można dopuścić tego zeby było to robinie na skalę masową. a co gdy za rok wszyscy będą rezerwować miejsca tylko dla kasy? Będziecie stękać ze w Płocku mieszkają same chuje co podczas festiwalu podnoszą ceny o 100 albo i więcej procent ?
Prawdziwa prawda. Ale jak widać, polaczkowe cwaniactwo ceni się nawet tutaj, przykre.

gutek81 :
pamiętacie od której godziny w piątek można się meldować do Wcześniaka?
myślę, że jak masz rezerwację od czwartku, to możesz i w czwartek ![]()
ale doba chyba od 14. - 12. była?
Oxide :
gutek81 :
o każdej porze dnia i nocy
z tego co pamiętam...
no właśnie nie jestem pewny, zawsze już przyjeżdzałem %%.
pamiętam że rok temu staliśmy w kolejce przeszło 1,5h !!! żeby się zameldować i dostać klucze!!

bo wieczorem w pt wiele osob przyjezdza na ostatnia chwile i babki w recepcji nie wyrabiaja
Ostatnio edytowany przez zidar (2012-07-14 23:00:48)
Zysky :
Zrobiłem to bo uważam za skurwysyństwo zarabianie na rezerwacjach. Nie można dopuścić tego zeby było to robinie na skalę masową. a co gdy za rok wszyscy będą rezerwować miejsca tylko dla kasy? Będziecie stękać ze w Płocku mieszkają same chuje co podczas festiwalu podnoszą ceny o 100 albo i więcej procent ? Doskonale znam Kierownictwo we wcześniaku bo organizuję tam miejsca od 5 lat dla moich znajomych. pomyślcie czasami 2 razy matoły anim kogoś obrazicie
+100!!
Za rok będą wszyscy płakać bo kilka pizd zabukuje 90% wcześniaka i będą potem opierdalać rezerwacje po 200zł od głowy

Zysky :
Zrobiłem to bo uważam za skurwysyństwo zarabianie na rezerwacjach. Nie można dopuścić tego zeby było to robinie na skalę masową. a co gdy za rok wszyscy będą rezerwować miejsca tylko dla kasy? Będziecie stękać ze w Płocku mieszkają same chuje co podczas festiwalu podnoszą ceny o 100 albo i więcej procent ? Doskonale znam Kierownictwo we wcześniaku bo organizuję tam miejsca od 5 lat dla moich znajomych. pomyślcie czasami 2 razy matoły anim kogoś obrazicie
Cwaniactwo zawsze powinno być tępione. ![]()

3 miejscowki mnie potrzebne
ktos cos ? ![]()

ORS :
ktos cos ?
allegro ![]()

ORS :
ktos cos ?
Namiot ![]()

Dla ludków z Trójmiasta i okolic z innego forum:
"Witam,
mam 2, ewentualnie 3 wolne miejsca w aucie wyjazd ok godziny 10 ( Gdynia ) powrót niedziela (godzina do ustalenia) koszt:
przy 2 osobach ok 100/osoba
przy 3 os. ok 80zł/osoba
kontakt 504 905 391 - Tomek"

gutek81 :
Oxide :
gutek81 :
o każdej porze dnia i nocy
z tego co pamiętam...
pamiętam że rok temu staliśmy w kolejce przeszło 1,5h !!! żeby się zameldować i dostać klucze!!
bo była 18:00 oraz piatek
mysle, ze Łukaszek ma racje!
barbasia :
gutek81 :
Oxide :
o każdej porze dnia i nocyz tego co pamiętam...
pamiętam że rok temu staliśmy w kolejce przeszło 1,5h !!! żeby się zameldować i dostać klucze!!bo była 18:00 oraz piatek
wystarczy poprostu przybyć w godzinach obiadowych ![]()

RomeY :
Dla ludków z Trójmiasta i okolic z innego forum:
"Witam,
mam 2, ewentualnie 3 wolne miejsca w aucie wyjazd ok godziny 10 ( Gdynia ) powrót niedziela (godzina do ustalenia) koszt:
przy 2 osobach ok 100/osoba
przy 3 os. ok 80zł/osoba
kontakt 504 905 391 - Tomek"
już opanowane ![]()
Oxide :
barbasia :
gutek81 :
pamiętam że rok temu staliśmy w kolejce przeszło 1,5h !!! żeby się zameldować i dostać klucze!!bo była 18:00 oraz piatek
wystarczy poprostu przybyć w godzinach obiadowych
i tak też w tym roku uczynimy, mam zamiar tam byc na 15.

gutek81 :
Oxide :
barbasia :
bo była 18:00 oraz piatekmysle, ze Łukaszek ma racje!
wystarczy poprostu przybyć w godzinach obiadowych
i tak też w tym roku uczynimy, mam zamiar tam byc na 15.
to ja z Tobo c'nie? ![]()