ale mam łeb, ałaaaa
później napiszę więcej.
Chyba mi się lekko film urwał, a jak dzisiaj zobaczyłem buty i ciuchy to się zastanowiłem, czy ja w basenie wylądowałem.
Teraz patrzÄ…c na te fotki widzÄ™ gdzie ![]()

schranzohol :
Klimat śląska mnie przerósł, piękna wiksa! ale czemu się dziwić MPT nie ma nic wspólnego z dobrymi imprezami już od paru ładnych lat, wręcz aż rzuca się na myśl żeby stworzyć nowe określenie na to gówno jakim częstują ludzi. pseudotechnofestyny? nie to i tak słabe na to co tam się dzieje. Jestem zdania że gdyby biedronka się zabrała za organizowanie takich imprezek to wyglądałyby one milion razy lepiej i do tego za 3/4 ceny. Pojechałem na krzycha czekałem godzine w piorunach i deszczu, godzine żeby przed 20 min zanim się rozpogodziło usłyszeć od ochroniarza że musimy stąd iść bo ROBI się niebezpiecznie. Kurwa po godzinie ? nagle się zrobiło niebezpiecznie
Gdzie organizator miał alternatywę? a jakby się tak zesrało o 4 ?to co mieli oprócz wzmianki w biletach że nie odpowiadają za takie akcje ?
o tym samym gadalem wczoraj z dawidem i mertem...w tamtym roku tydzien przed silesia w tym samym miejscu byl festyn organizowany przez goscia niedzielnego i lepiej sie to wszystko prezentowalo

ej przyznać się, kto mi zajebał kasę i pół telefonu ![]()

rain man

Lena :
Susanna :
woj.kozi :
I te grzmoty podrywajÄ…ce publikÄ™...
grzmoty aż przerażały, błyskawice nie mniej, a tłum pod sceną na każdy grzmot i błysk reagował ochoczym "łuuuuuuuuuuuu!!!!!!!" ...
oszołomy! myśleli, że są fajni... inna sprawa gdyby w samym deszczu skakali, ale w burzy z takimi piorunami to tylko bezmózgi się bawią
może zdecydowanie lepiej było siedzieć pod drzewem podczas burzy ... ? Czepiasz się.

z fb:

woj.kozi :
Czepiasz siÄ™.
Pewnie ![]()

Ale mocnoo było szkoda krzysia bo na niego głównie jechałem a tak wogóle to zniszczony jestem w hojj haha ![]()

Pierwsze pool party zaliczone ![]()
Nie wiem tylko, kto sfrajerzył - czy Ci, co stali pod czymkolwiek, co osłaniało przed deszczem, czy Ci, co dawali na całego w kręgu
Sam jestem w drugiej grupie i patrząc na własną komórkę, to chyba nie było warto
Z drugiej strony...tego siÄ™ nie zapomni.

dobrze było, tylko żal Krzysia, na którego pewnie większość z nas specjalnie ujeżdżała przez Polskę, ale co tam, miłe wspomnienie
towarzystwo w większości zwiksowane
, ale chyba do tego zdążyliśmy się już przyzwyczaić na tego rodzaju imprezach.... tak samo jak do wiecznych opóźnień pociągów, przez które dojechaliśmy 3 h później
i z Chorzowa dotarliśmy tochę opóźnieni,ale co tam warto było...tylko zastanawia mnie dlaczego czekaliśmy godzinę w burzy żeby w chwili jej ustępowania usłyszeć od ochroniarza że musimy stąd iść bo jest niebezpiecznie, dziwna sprawa. Ale usłyszeć Liebinga i Gawlas w blasku błyskawic wspomnienie bezcenne ![]()
Ostatnio edytowany przez kielbj (2012-07-09 13:50:07)

bibka całkiem przyjemna no ale pogoda to nam sprawiła psikusa... kurwaaaaaaaa a tak zajebiście Liebing zaczął ![]()

kupię telefon komórkowy ![]()
moje fotki:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Liebing miotał piorunami !
szkoda, że musiał przedwcześnie skończyć no ale cóż... moim zdaniem warto było jechać tyle kilometrów
Niereich jak dla mnie bomba !

Bardzo mi się podobało
Dobre sety, pełne słońce, pozytywny klimat, a na koniec jeszcze niespodziewajka w postaci mega burzy sprawiły, że impreza była niezapomniana. Ciężkie techno i taniec w strugach deszczu, ciekawe doznanie, czułam jak wzbierają we mnie jakieś pierwotne instynkty ![]()
Szkoda, że Liebing chociaż godziny nie pocisnął, ale nawet ten kwadrans był wspaniały.
Niektórzy niech marudzą, że festyn, że wiksiarze, a w toj-toju śmierdzi, wg mnie było zacnie, nie zapomnę Silesia in Rain i chce już kolejną edycję, ale może bez aż takich efektów specjalnych ![]()

dokładnie
było dobrze:)

zawsze można oddać tylko 5 bonów ?

AMERICAN GRIZZLY :
gdzieś boł !? no 5 i to za okazaniem biletu jeszcze...

no ale skoro impreza skończona była wcześniej to ten limit nie powinien obowiązywać. Sam nakupiłem bonów żeby mieć do końca imprezy i w końcu o 20tej na koniec zostało mi ich 12 i nic nie mogłem zrobić
W takiej sytuacji nie powinno być tego limitu, skoro impreza skończyła się wcześniej.

a nagłośnienie jak?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
obczajcie akcje od 4:06 ![]()

didabomba :
AMERICAN GRIZZLY :
tam kaj Ty
.. hujowo bo zostało mi w ciul tego

AMERICAN GRIZZLY :
didabomba :
AMERICAN GRIZZLY :
tam kaj Ty
.. hujowo bo zostało mi w ciul tego
nie jestes sam hehe ![]()