dali by rade ale w dalszym ciagu slabo ... ![]()

Villalobos niech kończy w takim razie w pt a na sb poprosiłbym visionquest

Manyac :
na konieć garnier z dj setem .. nic innego
z ładną prośbą w kontrakcie by nie grał oklepanych numerów

cykoelektryko :
Manyac :
na konieć garnier z dj setem .. nic innego
z ładną prośbą w kontrakcie by nie grał oklepanych numerów
![]()
Żaba :
na koniec musi być melodyjnie np. w stylu Holdena czy Rothera a nie coś pierdzacego czy przewracającego bebechy
czytając to przypomniały mi się Nowe Horyzonty w 2009 jak po Cobblestone Jazz grał Venetian Snares

Moshic ale na main przy wschodzie słońca ![]()
Oxide :
Jdkr :
tak na dobrą sprawę, to moim zdaniem brakuje chyba jeszcze nazwiska które mogłoby zakończyć w circusie tegoroczną edycję
obstawiam ze Modeselektory. w tym roku karza ludziom zakopac sie w piasku:F
black block i dziekuje dobranoc ![]()

wiero :
Żaba :
na koniec musi być melodyjnie np. w stylu Holdena czy Rothera a nie coś pierdzacego czy przewracającego bebechy
czytając to przypomniały mi się Nowe Horyzonty w 2009 jak po Cobblestone Jazz grał Venetian Snares
ale byl ogień !
Antonio :
wiero :
Żaba :
ale byl ogień !
ale by mi się morda ucieszyła na taki booking ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
@ szzz miazga z dziecka! że też zapomniałem o tym wałku ;|
winetu :
Parasit :
cena biletów w punktach sprzedaży wynosi 120 czy doliczna jest jakaś marża?
Równe 120 . Tyle płaciłem w Sobotę w Empiku.
Dostałeś bilet czy "wydruk z ebilet"?
Wczoraj nie mogłem kupic w empik na Warszawskiej w kielcach,poprostu nie było biletów w "systemie" ![]()

Susanna :
Moshic ale na main przy wschodzie słońca
Musi Ci wystarczyć Andżelo Majk ![]()

k_mill :
Susanna :
Moshic ale na main przy wschodzie słońca
Musi Ci wystarczyć Andżelo Majk
nie wystarczy, ale jak się nie ma, co się lubi, to niech się Andżelo postara ![]()
ja od wczoraj mam bilet o/ bezproblemowo

I ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką biletów !!! W empiku w Poznaniu juz była praktycznie końcówka karnetów. Jakby ktos jeszcze nie miał to czas najwyższy!

icey5 :
I ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką biletów !!! W empiku w Poznaniu juz była praktycznie końcówka karnetów. Jakby ktos jeszcze nie miał to czas najwyższy!
jaka końcówka karnetów ?? przecież bilety powinny być w systemie w cenie 120zł do 10 czerwca włącznie
jaro :
winetu :
Parasit :
cena biletów w punktach sprzedaży wynosi 120 czy doliczna jest jakaś marża?
Wczoraj nie mogłem kupic w empik na Warszawskiej w kielcach,poprostu nie było biletów w "systemie"
Wydruk z Ebilet . Ja miałem podobny problem , Tępa pracownica Empiku wmawiała mi ,że nie ma takiego baletu bo zamiast ustawić se filtrowanie na miasta czy coś to by znalazła a tak musialem smartfona wlaczac i jej pokazac ze maja to w sprzedazy. A podalem nazwe , date , miejsce .... cyrk i żenada.

dawać Cari Lekebusch ![]()

winetu :
jaro :
winetu :
Wczoraj nie mogłem kupic w empik na Warszawskiej w kielcach,poprostu nie było biletów w "systemie"Wydruk z Ebilet . Ja miałem podobny problem , Tępa pracownica Empiku wmawiała mi ,że nie ma takiego baletu bo zamiast ustawić se filtrowanie na miasta czy coś to by znalazła a tak musialem smartfona wlaczac i jej pokazac ze maja to w sprzedazy. A podalem nazwe , date , miejsce .... cyrk i żenada.
dokładnie tak jak piszesz. Jak powiedziałem, na co chce bilet to też zrobiła wielkie oczy i mówi że chyba nie mają. A że rihana w PL bedzie to jebana pewnie nawet godzinę rozpoczęcia zna.

rihana dobry dj