mitchel :
gutek81 :
bez przesady, nie rezerwowali bez znanego powszechnie terminu
i teraz bys reki nie mial,
rezerwowali na 1 weekend sierpnia, a potem wszystko przebookowali
może mnie nie lubią, ale dzwoniłem w każdy tydzień od początku stycznia i ciągle słyszałem odpowiedź: nie rezerwujemy, nie wiemy jeszcze ile pokoi będzie dostępnych, nie wiemy jakie beda ceny, kierownictwo nie podjęło jeszcze zadnych decyzji, proszę zadzwonić za jakiś czas.
a jak pojawil sie termin, to bez problemu z samego rana tego samego dnia pani klepnela mi 2 pokoje.
Szukam i dzwonie i kurwa niektórzy ludzie są tak nieogarnięci że oni sami jeszcze nie wiedzą czy bedą wynajmować, czy bedą mieli miejsca i wogóle baba mi krzyczy do słuchawki olaboga jakbym jej huj wie co zrobił...
Znalazłem pokój 7-osobowy po 70 zeta od łebka np.
Myśle że są jeszcze miejsca ale trzeba szukać...

KOMEDIA!
SĘPY!
ZŁODZIEJE! ![]()

Ja mam wcześniak, zatwierdzony w styczniu
Przypominam o akcji autokar Wrocław - Płock - Wrocław. Zbieram wstępne zapisy (wysyłajcie na PW). Kilka stron wcześniej jest dokładny opis co i jak.
Autokar jedzie Wro - Ostrów Wlkp - Kalisz - Konin - Płock i tak samo wraca.

kancik :
jak nie bedzie nathana fakea to pierdole nie jade
!

będzie ale nie doleci

Parasit :
będzie ale nie doleci
![]()
to może Villalobos? będzie ale zaśpisz ![]()

koko spoko, trompetą mnie obudził jak budzikiem:D

szukam noclegu! ![]()
hotel w którym rok temu płaciłem 100 za dwie doby ze śniadaniem, żąda ode mnie teraz 300! ![]()

aLd :
Przypominam o akcji autokar Wrocław - Płock - Wrocław. Zbieram wstępne zapisy (wysyłajcie na PW). Kilka stron wcześniej jest dokładny opis co i jak.
Autokar jedzie Wro - Ostrów Wlkp - Kalisz - Konin - Płock i tak samo wraca.
znajdę nocleg, ustalę wszystko z dziewczyną i jedziemy! ![]()
Znalazłem własnie nam pokój na 5 osób po 60 zeta za łebka przez biuro obrotu nieruchomościami "Rezydencja"... + 200 dla nich za pośrednictwo (sick!)
Razem za 2 doby wyjdzie po 160 zeta na łebka - dużo/nie dużo ale chyba nic innego juz sie nei znajdzie ![]()
BoxSter :
miałby ktoś jakieś miejsca we wcześniaku? chyba że w tym roku wielki powrót na pole namiotowe
możemy wspólnymi siłami zorganizować jakiś wesoły kącik na polu ![]()
Teraz znalazłem 6-cio osobowy po 40 zeta od łebka ![]()
Są jeszcze pokoje ale w cenach że tak powiem delikatnie nieprzystępnych...
Niech dają ten ostatni strzał LU bo to juz koniec maja!
Ostatnio edytowany przez mospin (2012-05-28 11:43:47)
Póki co jest 27 osób chętnych na autokar Wro - Płock - Wro. Jeśli do 08.06 nie uzbiera nam się min. 40 osób to w tym roku odpuszczam organizację autokaru. Także jakby co to dawajcie znać znajomym, że jak co roku od czterech lat, jest opcja busa ![]()

BoxSter :
chyba że w tym roku wielki powrót na pole namiotowe
tylko pole
4 rok z rzedu o/

aLd :
Póki co jest 27 osób chętnych na autokar Wro - Płock - Wro. Jeśli do 08.06 nie uzbiera nam się min. 40 osób to w tym roku odpuszczam organizację autokaru. Także jakby co to dawajcie znać znajomym, że jak co roku od czterech lat, jest opcja busa
nie ma co panikować, komplet murowany !
a na clubbing.wroc dałeś info? bo coś nie widziałam.

didabomba :
BoxSter :
chyba że w tym roku wielki powrót na pole namiotowe
tylko pole
4 rok z rzedu o/
!
Audioriver Festival@facebook :
Nie dość, że zagrał w Panorama Bar, to jeszcze Freude Am Tanzen wydało ten występ w formie oficjalnego Podcastu. Na kilka dni przed poznaniem kolejnych gwiazd festiwalu zachęcamy do wysłuchania live actu Gathaspara, który specjalnie na Audioriver szykuje premierowy materiał!

Takkyu__ :
Nie dość, że zagrał w Panorama Bar, to jeszcze Freude Am Tanzen wydało ten występ w formie oficjalnego Podcastu. Na kilka dni przed poznaniem kolejnych gwiazd festiwalu zachęcamy do wysłuchania live actu Gathaspara, który specjalnie na Audioriver szykuje premierowy materiał!
zajebiste ! wlasnie slucham ..

jest kozak ![]()

Fritz Kalkbrenner ma puste okienko tour dates w weekend Audioriver, ja ciągle liczę na jego występ w Płocku ![]()