Chmura :
No i co ja mam robić, bo już sama nie wiem....
nie jedź, będzie więcej miejsca

jaki lament o 31 zł ![]()

olo2oo1 :
jaki lament o 31 zł
![]()
RomeY :
89zł 1 pula rok temu, złodzieje jebane, żydy są wszędzie! Procentowo spora podwyżka.
a w 2008 roku było za 35 zł a wcześniej za darmo.. i co z tego, AR jest warte swojej ceny, dwudniowy festiwal kosztuje mniej czy tam tyle samo jak jednodniowy Mayday np.
zresztą jebać sam festiwal , otoczka jest zajebista ![]()
No w chuj drogie. Ja pierdole, co za naród. 30euro za bilet na 2 dniowy festiwal z dobrym lajnapem to faktycznie, drogo, że o ja pierdole w głowie mi się nie mieści! Jedźcie se na debiuty do Opola albo na top trendy.

Szkoda że taka podwyżka ceny, ale man nadzieję, że mają w zanadrzu jakąś techno-petardę.

aLd :
No w chuj drogie. Ja pierdole, co za naród. 30euro za bilet na 2 dniowy festiwal z dobrym lajnapem to faktycznie, drogo, że o ja pierdole w głowie mi się nie mieści! Jedźcie se na debiuty do Opola albo na top trendy.
ja nie zarabiam w euro
Colmi :
aLd :
ja nie zarabiam w euro
Tobie też w kartoflach płacą? ![]()

konop :
Colmi :
aLd :
ja nie zarabiam w euro
Tobie też w kartoflach płacą?
w konserwach, bedziesz je wpierdalał w namiocie ![]()

Mam filozoficzną rozkminę. Z racji tego, że mogę pojawić się ino w sobotę, to rozkmina się tyczy tego, czy kupić karnet (przez co w sobotę wchodzę za 60 zł), czy olać i kupić w dniu za stówę ![]()
Colmi :
konop :
Colmi :
ja nie zarabiam w euroTobie też w kartoflach płacą?
w konserwach, bedziesz je wpierdalał w namiocie
a będzie turystyczna i paprykarz szczeciński?

paprykarz napewno a z tuystyczna gorzej bo coraz wiecej fejkow na rynku ;/
lol problem złodziejstwa skurwysynstwa i drogich biletow na ar ...
a na mejdej jeden z drugim zapierdala słuchac alexa morpha i wodego wan ejdena za 130 zł ...
skurwysynstwo !

1923 :
Mam filozoficzną rozkminę. Z racji tego, że mogę pojawić się ino w sobotę, to rozkmina się tyczy tego, czy kupić karnet (przez co w sobotę wchodzę za 60 zł), czy olać i kupić w dniu za stówę
nie rozumiem, nad czym tu się zastanawiać, chyba lepiej zapłacić mniej, prawda? ![]()

cykoelektryko :
Taisio :
póki co jak na taką cenę biletów to szału z line up nie ma
może jeszcze ktoś z BC dojdzie :F
James Holden – Bahrein, Unique Community (2012.05.11)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Manyac :
Bo w zeszłym roku za teraźniejszą cenę kupowało się karneta i porządną flaszeczkę, a teraz tylko karneta. Wcale to takie polaczkowe myślenie nie jest ![]()
takie pitu pitu pierdolenie. cena nie jest jakas tragiczna za cały festiwal. 120 zł to jest zajebista cena w porównaniu do gównianego sensejszyn łajt pe el gdzie za bilet zaplaciłem 180 pln za jedną noc imprezowania gdzie bylo chujowo i to chyba moje najwieksze rozczarowanie w zyciu jesli chodzi o imprezy i to za taką kwote.
AR to nie tylko muzyka noca ale (dla mnie) przede wszystkim spedzenie 2,3 a czasem i 4 dni w towarzystwie ryjów z całego kraju z którymi moge, pogadac, wypić zapalić, pośmiac sie i wyluzowac. 120zł za te kilka dni to smieszna cena. a Ci co marudzą na przyszłość niech pomyslą zeby odłożyc te 20pln/m-c zaczynając od nowego roku a na bilet sie uzbiera bez problemów i nie bedzie zaskoczenia ze taaaakie drooogie bilety/ olaboga/ tragedyja. wszystko drozeje, więc dlaczego, bilety nie mają podrożec?. jak ktos wie ze bedzie jechał na AR to niech mysli o tym wczesniej. proste.
Zreszta sytuacja poruszana chyba najczesciej w temacie Mayday jesli chodzi o cene i ze nie ma kasy bla bla bla
pozdro pińcet
A ja myślę ,że ostatni rzut to będzie konkretne pierdolnięcie ale jak go podadzą to będziecie kupować wtedy bilety w droższej puli bo jak były po 120 to się wachaliście bo narazie słabo ale się skończyło ![]()
Jak się nie podoba Cena to zawsze jest UMF ![]()
1923 :
Manyac :
Bo w zeszłym roku za teraźniejszą cenę kupowało się karneta i porządną flaszeczkę, a teraz tylko karneta. Wcale to takie polaczkowe myślenie nie jest
no akurat to jest kurwa skandal
flaszka [*]

1923 :
Mam filozoficzną rozkminę. Z racji tego, że mogę pojawić się ino w sobotę, to rozkmina się tyczy tego, czy kupić karnet (przez co w sobotę wchodzę za 60 zł), czy olać i kupić w dniu za stówę
jakie ino?Ze Stomporkowa jesteś?

jeszcze bedą artysci ogloszeni czy to wsio, bo nie sledze tematu?

Jeszcze jeden rzut ma być.
Colmi :
aLd :
ja nie zarabiam w euro
true story, porownanie cen w euro do naszych realiow jest bardzo nie na miejscu (chociaz z drugiej strony ceny mamy takie jak bysmy zarabiali w euro
) ... a cena biletu jak cena biletu, w sumie za 2 dni to nie duzo a ciezko wymagac od organizatorow zeby trzymali sie caly czas tej samej ceny podnoszac poziom artystyczny