piątek w luzztrach
youANDme (Cocoon, Rekids, Compost, 2020Vision)
support : T2P x BEACHBOYS x REZI.DANCE
w ogóle, w piątek naprawdę sporo się dzieje
będzie troche biegania
diggin' deep: Smolny (Pets / Play It Down) @ luzztro
time_24-10
tax_10-24
date_19-05
place_luzztro
smolny (pets / play it down / ldz)
cyryl (metro / b-stok)
easy audio (blckshp / zuzuzi)
pitti schmitti (fiasko)
warsaw calling (1500m2)
adam sadam (zuzuzi)
Ostatnio edytowany przez ania19 (2012-05-14 23:34:13)
A przed luzztrem po piątkowych wojażach zapraszam na WIELKIE OTWARCIE OGRÓDKA ZNAJOMI ZNAJOMYCH
dobra szama i driny,
malowanie muralu,
oraz muzyka w wykonaniu:
Kuba Sojka,
600sto900,
QBS,
Cyryl,
Imidi,
Ola Teks;
więcej szczegółów:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Zapraszam i w dzień do Znajomych i nocą do Luzzter
ania19 :
diggin' deep: Smolny (Pets / Play It Down) @ luzztro
time_24-10
tax_10-24
date_19-05
place_luzztro
smolny (pets / play it down / ldz)
cyryl (metro / b-stok)
easy audio (blckshp / zuzuzi)
pitti schmitti (fiasko)
warsaw calling (1500m2)
adam sadam (zuzuzi)
ania19 :
Głębokie pasmo prez.: PIERRE LX (Initial Cuts/ FR) + uro Kacpra i Sixy + AFTER PARTY !!
19.05.2012 g.21
wstęp:
free!
miejsce:
Miasto Cypel'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ul. Zaruskiego 6
Warszawa
Głębokie Pasmo prezentuje:
Pierre LX (Initial Cuts/ FR)
+ urodziny Kacpra i Sixy
... support:
Pol_On (Get Physical, Freerange, Pets Rec.)
SLG (Trapez, Level, Pets Rec.)
Chmara Winter (Pets Rec.)
Mia Twin (Twice Dice)
Hadrian + Jan Piotr Szatan (Głębokie pasmo)
Już 19 maja, w warszawską noc muzeów, potrójna okazja do porządnego rozpuszczenia warkoczy! Po pierwsze, po raz pierwszy w Polsce, na ogólnodostępnej imprezie, wystąpi jeden z rezydentów legendarnego londyńskiego klubu Fabric, reprezentant francuskiej wytwórni Initial Cuts - Pierre LX. Po drugie, swoje któreś już z rzędu 18. urodziny obchodzić będzią doskonale wszystkim znani Kacper Bogacz, połowa naszego duetu eksportowego Pol_On oraz Sixa, połowa duetu Chmara Winter. Po trzecie, ale w ciągu nocy okaże się zapewne, że nie ostatnie, impreza ma miejsce w nowootwartym przybytku uciech i rozkoszy, mieszczącym się na jednej z najbardziej legendarnych warszawskich miejscówek - Mieście Cypel. Miejscu, które w cudowny sposób łączy klimat wielkiego open air'owego spędu z domową atmosferą ciasnych, stołecznych klubów...
Zapraszamy!
krótkie promo + mój set zapowiadający imprezę z Pierrem (19.05, info powyżej)
i Gerrym Readem (2.06 w piątkach), którego dwa tracki znalazły się tlce'
pozdr & zapr!
co wy sie tak uparliscie na tego 19....
smolin :
haha dokladnie,nocy nie starczy zeby zajrzec wszedzie gdzie by sie chcialo
Osobiscie wybieram 1500 i luzztro,chociaz Miasta Cypel mi bardzo szkoda.
no 19. i 20. pęka w Polsce w szwach
smolin :
w waw to noc muzeów + początek warsaw music week
= tysiąąąące ludzi na mieście :-)
aż dziw ,że nikt o tym nie napisał...
Interfusion :
aż dziw ,że nikt o tym nie napisał...
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Było info kilka stron wczesniej
To jak idziemy?
czeski :
Pe :
chociaż tam dotrzyj :F
:F
zdrowia źyczę o/
witam wszystkich (ponownie)
może byłby ktoś chętny pokazać mi trochę klubowej Wawy?? stawiam piwo
dla ułatwienia dodam, że nie jestem tu z przypadku, mieszkałam w Szczecinie, jezdzilo sie na różne eventy w DE, u nas Mayday, Toxi,itd...oczywiście BoomBar, znam też część ekipy GSz i paru DJ'ów a konto musiałam założyc od nowa, bo nie moglam się zalogować
a od niedawna mieszkam w Wawie i brakuje mi dobrej muzy
eXtazka :
dla ułatwienia dodam, że nie jestem tu z przypadku, mieszkałam w Szczecinie, jezdzilo sie na różne eventy w DE, u nas Mayday, Toxi,itd...oczywiście BoomBar, znam też część ekipy GSz i paru DJ'ówa konto musiałam założyc od nowa, bo nie moglam się zalogować
poka fote
eXtazka :
dla ułatwienia dodam, że nie jestem tu z przypadku, mieszkałam w Szczecinie, jezdzilo sie na różne eventy w DE, u nas Mayday, Toxi,itd...oczywiście BoomBar, znam też część ekipy GSz i paru DJ'ówa konto musiałam założyc od nowa, bo nie moglam się zalogować
poka poka
Extazka!zapodaj fotą,albo powiedz chociaż jaki nick miałaś wcześniej ino!
Wiosna w pełni, lato coraz bliżej, mamy więcej słońca oraz zdecydowanie więcej powodów do radości i zabawy. Dzień dziecka jest dniem szczególnym, i dla młodszych i dla starszych, dlatego po szaleństwach ze słodkościami i zabawkami warto wybrać się na imprezę w dobrym klimacie, z muzyką do pogibania i fajnymi ludźmi. Gwarantuję - to wszystko i wiele innych znajdziecie w Jedynym Wyjściu!
Projekt UV (Maciej Głębocki i Daniel Sowik) po hucznym debiucie z gościnnym udziałem Łukasza Napory w stołecznym Luzztrze powraca na elektroniczną mapę Warszawy właśnie 1 czerwca. Sezon klubowy powoli się już kończy, dlatego chcemy pożegnać go z uśmiechem wraz z Wami, a lepszej okazji, niż Dzień Dziecka chyba nie będzie.
O dobre plumkanie zadbają nasi młodzi przyjaciele.
Erdal Mauff, człowiek wciąż pochłonięty światem pokemonów, po godzinach produkuje i wydaje w VIVa Music Steve'a Lawlera, jest remixowany przez Johna Tejadę, bywa supportowany przez Guya J oraz Maceo Plexa, no i plumka czasami, dzieląc scenę chociażby z Marcinem Czubalą.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
Adam Mansell podobno nadal nie potrafi poradzić sobie ze zrobieniem kanapki, nadrabia za to doświadczeniem producenckim i djskim. Był supportowany - między innymi - przez Richiego Hawtina i Dubfire'a. Nie, to nie żart. Adam miał również okazję grać z Marcinem Czubalą i Kacprem i Michałem z Pol_On. Słabo?
'
Under B, czyli młody talent z Płocka. Poza spędzaniem czasu w piaskownicy grywał już na wielu imprezach niszcząc parkiet swoją tech house'ową mieszanką, od niedawna stawia również pierwsze kroki producenckie. Uwierzcie, warto zobaczyć i usłyszeć jego występ - Bartek lubi częstować alkoholem zza djki.
'
Maciej Głębocki, który na szczęście nie musi korzystać już z nocnika (podobno), od niedawna współtworzy projekt UV, a od dwóch lat ukazują się jego publikacje w znanych portalach muzycznych i nie tylko. Masa przesłuchanych i zrecenzowanych płyt gwarantuje twardą, Maćkową selekcję. 1 czerwca będzie to mocno parkietowa mieszanka deep/ tech house'owa.
'
Lepszej opcji na dzień dziecka nie ma! A każdy z was, jak każde dziecko tego dnia, dostanie miły prezent!
Link do wydarzenia na FB: '
---------------------------------------------------
Start: 22:00
Wejście - 10 zł
eXtazka :
no to zapraszamy do Luzztra w sobotę - to najstarsze klubowe miejsce w stolicy
cyryl :
eXtazka :
Potwierdzam, a wczśniej zajrzyj do 1500-obecnie najciekawsze miejsce w W-wie.
dzięki bardzo, haha wiedziałam xD widzę ostra selekcja, bez foty mam sie nie pokazywać
wcześniej nick miałam podobny, ale się nie udzielałam
A dużo masz znajomych na fejsbuku?
eXtazka :
a do muzeum nie chcesz iść? (noc muzeów)
ania19 :
cyryl :
eXtazka :
Potwierdzam, a wczśniej zajrzyj do 1500-obecnie najciekawsze miejsce w W-wie.
Do 1500 już lepiej wybrać się dzień wcześniej a w Luztrach kradną telefony - prawda Paulina?
nie wiem co to ma do rzeczy, ale nie mam duzo znajomych, bo nie przyjmuje ludzi, ktorych nie znam
na noc muzeów się wybieram, fajna sprawa i pozwiedzam troche wawki
echh, to juz nie wiem która impreza lepsza piatek czy sobota??