'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sprzedam ESI MAYA 44 PCi, używana, hasa w 100% jak należy z ceną mogę ponegocjować
hah temat z winylami a cała strona zajechana postami o ni i innych podobnych...
Kilka vinyli dnb, ceny na pw
1.Bungle - Move On / State Of Mind - Floor 14 (Bungle Rmx)
2.Counterstrike - The Power To Distort / Motherfucking Skulls
3.Brainfuzz - High Tension / Privelege
4.Dj Fresh - Heavyweight / Fantasia
5.Ram Trilogy - Screamer EP
6.SPL - Denied / Nihil
7.Bcee - Glitter Balls (Redeyes & Lenzman Remix) / Cinematic - Colourblind
8.Katharsys - Scraper / Insideinfo - Skyhook
9.Ed Rush & Optical - Kerbkrawler / Capsule
10.Facs - The Prophet EP
11.Task Horizon - Ghost in the Shell / Voodoo Chant
12.Trinity/Afro Kid - Chronic EP
13.Morebeat - Kung Fu / Chasing Dream
14.Break - Submerged(Calyx & Teebee Remix) / Calyx & Teebee - The Quest (Break remix)
15.The Upbeats - Big Skeleton EP
16.Masheen - Resin (Nphonix Remix) / Nphonix & Paperclip - Phasm
17.Body & Soul vs Fourward - Authority / Carnage
Ostatnio edytowany przez Beezon (2012-04-18 16:34:45)
Sprzedam monitory Jamo Studio 110!
Kontroler !
'
Sprzedam system ORTOFON OM PRO cena 95zł kontakt PW
2 szt. Xone 1D do sprzedania. Cena 800 zł z przesyłką
Siema! Kupię placki techno (chętnie z minimalową nutą) z ostatnich lat, powiedzmy od 2008r. Coś pod kolor nowszych CLRów... Beardmany, Figury, Drumcody, Electric Delux, Apoteki, Blueprinty czy lepsze Ben Klockowe Ostguty;). Piszcie na pw albo jakkolwiek..
Pozdrawiam.
Witam, co mysliscie o takim zestawiku dla poczatkujacego do pogrywania w domu????
lub nowe :
'
?? Bardzo prosze o pomoc i porade
jasne , placki to sprzet docelowy ale najpierw chce zaczac od czegos taniego zeby sie podstaw nauczyc . A co z tym pierwszym uzywanym zestawem?
aLLy :
jasne , placki to sprzet docelowy ale najpierw chce zaczac od czegos taniego zeby sie podstaw nauczyc . A co z tym pierwszym uzywanym zestawem?
placki = plyty winylowe
aLLy :
generalnie nie mam przekonania do stantona, z numarkami mialem duzo do czynienia i ogolnie nie ma zle natomiast ze stantonem prawi wcale. Jednak za ta cene kupisz juz jakies tansze gramofony i wg mnie patrzac pod katem tego ze tez kupilem tanie playery na poczatku - moglem brac od razu gramofony, moja kolekcja winyli byla by na pewno teraz troche bogatsza :F
a jak sie nauczysz grac na plackofonach ze slabszym uciagiem to potem przesiadka na techniole czy cos w tej klasie nie bedzie problemem a wrecz przyjemnoscia
Ostatnio edytowany przez Rascal (2012-05-03 18:58:02)
LSDj , zdaje sobie sprawe z tego co to sa placki Chodzi o to ze w obecnej chwili nie chce wydawac na sprzet wiecej niz to 1200 zl wychodze z zalozenia ze nie zabawie raczej bardzo dlugo z tym sprzetem bo docelowo chce przejsc na technicsy i ewentualnie do tego serato dlatego zastanaiwam sie czy nie lepiej kupic teraz najtansza opcje. Z drugie strony roznica 500 zl tez nie jest kolosalna a tu bede mial pewnosc ze sprzet jest sprawny..... Przyu okazji wrzuce Wam mojego pierwszego seta, dopiero raczkuje..
'
sprzadam gramofony Reloop rp 4000
mało używane jedynie do odsłuchu w domu, kolor srebrny, dowód zakupu z dj-shop,
'
Ostatnio edytowany przez Porter (2012-05-04 21:00:15)
aLLy :
LSDj , zdaje sobie sprawe z tego co to sa placki
Chodzi o to ze w obecnej chwili nie chce wydawac na sprzet wiecej niz to 1200 zl wychodze z zalozenia ze nie zabawie raczej bardzo dlugo z tym sprzetem bo docelowo chce przejsc na technicsy i ewentualnie do tego serato dlatego zastanaiwam sie czy nie lepiej kupic teraz najtansza opcje. Z drugie strony roznica 500 zl tez nie jest kolosalna a tu bede mial pewnosc ze sprzet jest sprawny..... Przyu okazji wrzuce Wam mojego pierwszego seta, dopiero raczkuje..
'
dobry ten set...
Milo slyszec dzieki, pierwszy secik w zyciu nie obylo sie oczywiscie bez duzych wpadek.. Co z tymi stantonami?
Panowie moze lepiej zakupic uzywany ale sprawdzony sprzet?
'
Ktos zna ten model?
wiekowy juz, te pionki wyszly w 1997. kup sobie kontroler lepiej
lukas1990 :
wiekowy juz, te pionki wyszly w 1997. kup sobie kontroler lepiej
a co do tych pionow toraczej nie polecam, wez tamte numarki jak tak chcesz playery, ale mowie Ci, lepiej od razu za placki sie wziac
Lepiej lepiej od plackow zaczac wiadomo , na plackach z reszta stawialem pierwsze kroki i wiem ze to calkiem inna zabawa ale na razie mam inne sprawy na glowie a grac sie chce wiec na sprzet chce poki co wydac max 1000 zl . Niestety o tych numarkach czytam nie za dobre opinie... moze lepiej uzywane pionki 100?
Daj sobie na wstrzymanie i dozbieraj do lepszego sprzętu.