aha, Łąkowa i wszystko jasne ![]()

28.04 otwarcie nowego klubu w Sopocie na Monte Cassino 60 o nijakiej nazwie 'Stereo' z pierwszym w PL systemem nagłośniającym Funktion One. Swą rezydenturę sprawować tam będzie min Łukasz Napora a cykl będzie nosił nazwę, - Naporama.
Byc23k :
mam nadzieje, że te Stereo nie będzie lanserką i bananownią w stylu versalka..
bardziej mnie cieszy info z tą łąkową
wierzysz w to ze w sopotkowie zrobią cos, co nie bedzie spod znaku Chiquity? ![]()
temat Łąkowej ciekawy ale z drugiej strony ulicą ma swoją"sławę" i to mnie martwi ze sie tam pojawią autochtoni i bedzie jakz mojego scenariusza ![]()

Wojtazz :
29 kwietnia swoje otwarcie zapowiada Gdanska Fabryka Karabinow na lakowej. Przynoscie alko we wlasnym zakresie,poniewaz baru tam nie ma. Miejscowka bedzie stricte industrialna. Taki secret place dla kumatych. Wejscie 10 pln. Co tyg beda tam biby robione
czekam na info o bibach
mam nadzieje ze kwasik się pojawi hard house itd ![]()

Maglite :
Byc23k :
bardziej mnie cieszy info z tą łąkowąwierzysz w to ze w sopotkowie zrobią cos, co nie bedzie spod znaku Chiquity?
Prawdopodobnie będzie to lokal w stylu Soho patrząc na rozpiskę, ale na Nermala można iść.

Maglite :
Mike303s :
jakieś konkrety?
idziesz na impreze, placisz dyche za wjazd. niesiesz wlasne alko. dostajesz w łeb. zabierają ci alko a imprezy nie ma i nie było. czuj sie wyjebany na 10 pln i alko. proste, nie ?
![]()
nie takie konkrety, no ale chuj ![]()
Stereo raczej mierzy w inny target, wjazd od 21 lat, imprezy spod znaku house/techouse i okolice. Szefuje temu Fresh, a poza rzeczonym Naporą swoje imprezy organizować tam będą m.in. Misty Riva, Ros, Glasse, jeszcze parę innych osób i ja. ze swojej strony: 26.05 pojawią się Pol_ony, 14.07 Kuba Sojka (z nowym naprawdę wypierdalaącym z butów livem)... O innych rzeczach możecie poczytać na stronie FB' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

cięższe granie przewidywane techno/minimal?

no na pewno cięższe od hałsów :F i nie chodzi tu tylko o bpm :F
Maglite :
Byc23k :
bardziej mnie cieszy info z tą łąkowąwierzysz w to ze w sopotkowie zrobią cos, co nie bedzie spod znaku Chiquity?
temat Łąkowej ciekawy ale z drugiej strony ulicą ma swoją"sławę" i to mnie martwi ze sie tam pojawią autochtoni i bedzie jakz mojego scenariusza
Wszystko ma swoje plusy i minusy. Wiadomo,ze ta dzielnica odstrasza swoja pataologia. Ja mysle,ze dzieki selekcji obedzie sie bez buractwa, patologii. Co do miejscowki, to jestem przekonany,ze Wam sie spodoba. Naglosnienie lepsze niz w Buffecie:) W pt 1 impreza,zaraz po wystawie fotografii. Start 22.30.
jakieś info co, kto itp?
Susanna :
mi nigdy nie chodzi o bpm, ale jeśli minimal jest "ciężki" to ja podziękuję :F
co innego jeżeli wpadłoby trochę techna ![]()
zuzanna wiesz ze ja pierwszy chetny na techno, ale zobaczymy... chciialbym przetestowac miejsce zeby nie wystraszyc publiki
w 3m od lat techno ma się nie najlepiej jak wiadomo.
btw nowy live kuby jest bardzo techno (choc bardziej funky niz dark)
Byc23k :
jakieś info co, kto itp?
Susanna :
mi nigdy nie chodzi o bpm, ale jeśli minimal jest "ciężki" to ja podziękuję :F
co innego jeżeli wpadłoby trochę techna
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
lokalni grajkowie
Detroity,chicago housy

Fiasko Majówka feat. Sacha Robotti (Klasse Recordings / Dirtybird / Berlin)
4 maja o 21:00 – 5 maja o 12:00
Klub Stereo ul. Bohaterów Monte Cassino 60
Start: 21:00
Wjazd: Karty klubowe 10 pln / bez kart 20 pln
selekcja / wstęp od 21 lat
Majówka tuż tuż a ekipa Fiasko od dłuższego czasu planowała urlop na plaży. Jeśli plaża to koniecznie w Sopocie bo tylko tu, poza beztroskim wylegiwaniem się w ciągu dnia, po zachodzie słońca można poszaleć w klubie. Nie byle jakim lecz nowo otwartym i profesjonalnie przygotowanym Klubie Stereo. Tak się składa, że imprezy to właśnie to, co robimy najlepiej (i lubimy najbardziej) więc postanowiliśmy połączyć siłę nagłośnienia funktion one z berlińsko-warszawsko-sopockim line up'em, który gwarantuje zabawę bez opamiętania do bliżej nieokreślonej godziny dnia następnego.
Gwiazą wieczoru będzie pochodzący z Berlina Sacha Robotti, młody utalentowany producent oraz bardzo skuteczny didżej o czym będziecie mogli przekonać się wpadając na naszą balangę.
Wraz z Sachą, ze stolicy techno przyjedzie nasz człowiek Scheme, z Warszawy Pitti Schmitti & Sovinsky a dzieła zniszczenia dopełnią rezydenci Misty Riva oraz Fresh.
Zapewniamy spontaniczne pląsy bez hamulców oraz doznania muzyczne na takim poziomie by niewiasty okryły się rumieńcem a panowie...
całą noc, cały poranek aż do pory lunchowej. Fiasko styl.
Wystąpią:
SACHA ROBOTTI (Klasse Recordings / Dirtybird / Berlin)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
Scheme (Fiasko / Berlin)'
Pitti Schmitti (Fiasko / Warsaw)'
Sovinsky (Fiasko / WAYMM / Warsaw)'
Misty Riva (Stereo / Lick the... sound / Sopot)'
Fresh (Stereo / Sopot)
ania19 :
Zapewniamy spontaniczne pląsy bez hamulców oraz doznania muzyczne na takim poziomie by niewiasty okryły się rumieńcem a panowie...
całą noc, cały poranek aż do pory lunchowej. Fiasko styl.
faktycznie. pląsy i tańce bez hamulców - szczególnie jak Cie nie wpuszczą

Maglite :
ania19 :
całą noc, cały poranek aż do pory lunchowej. Fiasko styl.faktycznie. pląsy i tańce bez hamulców - szczególnie jak Cie nie wpuszczą
![]()
Ale co by nie bylo gra zacna ekipa,wiec zapowiada sie ładnie ![]()

ano wjazdowe mogą być problemem dla nie jednej rządnej wizytacji w tym klubie klaberki.
ciekawe jak długo polityka selekcyjna od 21l tam wytrzyma, Versalka też poszła w tym kierunku i każdy zainteresowany wie jak się potoczyły dalsze losy lokalu. Choć akurat zapewne nie to miało względny i decydujący wpływ, lecz też mocno rozpoczęli (Milton Jackson, Fixmer)

przydałaby się techno nora , w Gdyni jest dobre miejsce po kinie atlantic ..pomarzyć można

Daniel :
przydałaby się techno nora , w Gdyni jest dobre miejsce po kinie atlantic ..pomarzyć można
no no techno nora jak najbardziej ! ![]()

Gancher & Ruin 4 maja w sfinie, jakby ktoś nie wiedział
Pol_On x Głębokie Pasmo w Stereo
26.05.2012
Klub Stereo
ul. Boh. Monte Cassino 60 Sopot
godz. 22
djs:
Mike P & Kacper Bogacz aka POL_ON (Freerange/Pets/Kolour - Wwa)
Essence (Głębokie Pasmo/Technosoul - 3m/Wwa)
+ goście
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Głębokie Pasmo jest projektem imprezowym bez ścisłych ram, bez czystości formy, a jednocześnie spójnym od strony koncepcyjnej. Zapoczątkowany pod koniec 2011 roku gdzieś w Warszawie przez grupę przyjaciół, których od wielu lat łączy miłość do muzyki różnorodnej i niebanalnej: od techno, house'u i garage'u przez IDM i electro aż po industrial i disco, ale i wieloletnie doświadczenie na scenie klubowej (jako kluberzy, dj-e i promotorzy), W ramach imprez Głebokiego Pasma w warszawskim 1500 m2 pojawili się m.in. legenda muzyki house Move D i ikona brytyjskiej sceny bassowej - Peverelist.
Pierwszą imprezę sygnowaną szyldem GP w klubie Stereo uświetni wizyta stołecznego duetu Pol_On, który na przestrzeni ostatnich kilku lat dał się poznać jako jeden z najbardziej uznanych projektów na polskiej scenie klubowej. Pol_On tworzą Kacper Bogacz i Michał Piotrowski. Pierwszy z nich może się pochwalić dyplomem Jazzowej Akademii Muzycznej w Katowicach, drugi uchodzi za jednego z czołowych polskich didżejów i od lat związany jest z warszawską sceną klubową. Drogi obydwu panów zeszły się w 2007 roku, w ciągu czterech lat udało im się nagrać kawałki dla takich wytwórni jak Channel, Freerange, Pets, Systematic oraz Kolour, a także remiksować utwory artystów z katalogu m.in. Compost Records, Dirt Crew, oraz Plastic City. W chwili obecnej Pol_On pracują nad autorskim albumem. Muzyka, którą serwują w trakcie swoich porywających występów na żywo to połączenie głębokiego house'u, disco, techouse'u... i wszystkiego tego co w muzyce najsmaczniejsze. O dj-skim kunszcie Kacpra i Michałamiała okazję przekonać się publiczność klubów całej Europy, która entuzjastycznie przyjęła ich występy m.in. na Ibizie, we Francji, Niemczech czy Szwajcarii. 26go maja wsparcia udzieli im gospodarz wieczoru - Essence, który tego wieczoru zaserwuje mieszankę house'u, disco i techno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WJAZD :
Karty klubowe 5pln
Bez kart 10pln
Selekcja - wjazd od 21 lat