Na Sonisphere na pewno nie będzie tłumów za to wspaniała publiczność , rodzinna atmosfera , + 23 stopnie,bezchmurne niebo i szampańska zabawa
![]()

Wavejumper :
Jak nie będzie kogoś naprawdę mocnego z Detroit to ja nawet nie spojżę na tą bydlęcą potańcówe. Dziękuję za to jak bym miał jeszcze raz kłębić się w tym tłumie, na deszczu i zimnie i ze zjebanym logistycznie polem namiotowym na które nie szło się wbić.
![]()

Jdkr :
Wavejumper :
Jak nie będzie kogoś naprawdę mocnego z Detroit to ja nawet nie spojżę na tą bydlęcą potańcówe. Dziękuję za to jak bym miał jeszcze raz kłębić się w tym tłumie, na deszczu i zimnie i ze zjebanym logistycznie polem namiotowym na które nie szło się wbić.
Zapraszamy do Tychów 22 i 23 czerwca tam na pewno będzie sporo Detroit ![]()
jako hymn imprezy proponuję -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Wavejumper :
nie marudź, przybywaj, lata Cię nie widziałam ![]()

Chałup :
RomeY :
Chałup :
na taką bombe nie liczyłem, aczkolwiek można było to przewidzieć...z tym projektem występują w najważniejszych dla Modeselektor miejscach, a AR takim dla nich jest. dla mnie headliner biby, ale i tak czekam na więcejuwaga -HIT! Wojtech i Occultowa moze mnie zajebia ze to pisze, ale smiac mi sie chce do dzisiaj. Przed wyjazdem na Melt 11' myslelismy, ze ATOL to gitarowy band(!!!). a na samym miejscu, jak dostalismy rozkladowke, to wycielismy do blanta tipa akurat z miejsca, w ktorym wyjasnione bylo, kim jest ATOL wahahahah. nagle wojtech kupuje koszulke z line-upem, tak patrzymy i nagle SHED - myslimy, co jest kurwa?! co on tu robi?! hahahah nie ma to jak tuptać na Boratto w czasie ATOL :DDDDDDD
E! e! e! ja nic sobie o zadnych gitarach nie myslalam, ale nie myslalam tez ze omija Nas tak wspaniałe zestawienie.Niestety bylismy zbyt oszołomieni wszystkim by wszystkiego pilnowac :F Ale jednak ! co sie odwlecze to nie uciecze
Wspaniała wiadomosc !
ATOL, Modeselector, gdzies tam chyba Plaid widziałam
mega mega sie zapowiada, chociaz tak jak dla Ciebie Chałupinko tak i dla mnie ATOL jest tu headlinerem
Trzeba sie chyba bedzie gruuuuubo zastanowic nad tym spędem
Audioriver rosnie w sile ![]()

A może Kino Oko?
Bardzo dziękujemy za tak liczne uczestnictwo w II Konferencji Muzycznej Audioriver oraz After Party! Zapraszamy do galerii zdjęć z UAM-u i przedstawiamy kolejne gwiazdy Audioriver ogłoszone w klubie SQ: Nicolas Jaar Live In Concert, NZ Shapeshifter live, Kavinsky, ATOL, Modeselektor live, Plaid live oraz Guillaume Coutu Dumonts & The Side Effects live!
Więcej info i galeria:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

mathew :
Takkyu__ :
kaziu :
A może Kino Oko?
byłbym
tysz
jak najbardziej

Gorecki :
Bardzo dziękujemy za tak liczne uczestnictwo w II Konferencji Muzycznej Audioriver oraz After Party! Zapraszamy do galerii zdjęć z UAM-u i przedstawiamy kolejne gwiazdy Audioriver ogłoszone w klubie SQ: Nicolas Jaar Live In Concert, NZ Shapeshifter live, Kavinsky, ATOL, Modeselektor live, Plaid live oraz Guillaume Coutu Dumonts & The Side Effects live!
Więcej info i galeria:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pierwszy post byś przyedytował ![]()

Wojtek :
k_mill :
scena eksperymentalna
Lubię te słowo prawie tak jak "Komercja"
ja btm do tego jeszcze pare dorzucil
key :
Gorecki :
Więcej info i galeria:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwpierwszy post byś przyedytował
ju;)

4osobowy pokoj mam do odstąpienia jak ktos chce

Będzie The Prodigy, będę i ja ![]()

PTN :
Będzie The Prodigy, będę i ja
to w Warszawie ![]()

Susanna :
PTN :
Będzie The Prodigy, będę i ja
to w Warszawie
w tym czasie czeka mnie ważny egzamin : < dodatkowa przeszkoda, to brak chętnych znajomych na wyjazd do Wa-wy w tym czasie, a jak wiadomo: w grupie siła ![]()