winetu :
BaBeLo :
winetu :
Albo byłem pijany albo usłyszałem wczoraj też o Jamiroquai za grube talary
a moze radiohead ?Nie śmiej się dopóki nie ogłoszą lineupu . Kwoty nie podam
btw nie trawie jego tworczosci, jego glosu, jego designu. drazni mnie od lat nieustannie ![]()
Djemba :
winetu :
BaBeLo :
a moze radiohead ?Nie śmiej się dopóki nie ogłoszą lineupu . Kwoty nie podam
btw nie trawie jego tworczosci, jego glosu, jego designu. drazni mnie od lat nieustannie
ale kto jamiroquai czy thom yorke ?
Manyac :
Djemba :
winetu :
Nie śmiej się dopóki nie ogłoszą lineupu . Kwoty nie podambtw nie trawie jego tworczosci, jego glosu, jego designu. drazni mnie od lat nieustannie
ale kto jamiroquai czy thom yorke ?
jamiroquai

Wczoraj w SQ ogłosili liste artystów
jak dla mnie szału nie robi, w porównaniu z rokiem ubiegłym ( no chyba, że to lineup'u dojdą jeszcze jakieś nazwiska )

eeeeeeeee kto mial takiego gifa w sygnaturze, brokatowy napis; audiorzeka czeka? zawsze mi humor poprawiala ![]()

ARVE? ![]()
Matush87 :
jak dla mnie szału nie robi, w porównaniu z rokiem ubiegłym ( no chyba, że to lineup'u dojdą jeszcze jakieś nazwiska )
nazwiska! ![]()

Susanna :
ARVE?
Matush87 :
jak dla mnie szału nie robi, w porównaniu z rokiem ubiegłym ( no chyba, że to lineup'u dojdą jeszcze jakieś nazwiska )nazwiska!
Modselektor
i jeszcze raz on w jakimś teamie z kimś... i jakieś jesszcze nazwiska aleee
no ciężko mi teraz powiedzieć boo melanż mnie poniósł ![]()
ogólnie szału nie było ( jak dla mnie )

Matush87 :
dokładnie ![]()

uuu, narzekania na AR, toż to niebywała rzecz!
spokojnie myślę jeszcze 10 kart jest do odkrycia. Nie wiem czy skład będzie lepszy niż przed rokiem, ale dla mnie już teraz jest ciekawiej i jednak chyba kolejny raz nie uda się zrobić przerwy od plaży ![]()
czeski :
Nikośśś

Matush87 :
Modselektor
i jeszcze raz on w jakimś teamie z kimś..
Moderat?? ![]()
ee chyba nie, źle przeczytałam. buu ![]()

Pierwszy raz na AR, scena eksperymentalna. Póki co:
Plaid (Warp)
Byetone (Raster Noton)![]()
Nicolas Jaar live in concert
Shapeshifter live
Kavinsky
ATOL (Modeselektor + Shed + Marcel Dettmann)
Modeselektor live
Plaid live
Guillaume & the Coutu Dumonts live

wooo Kavinsky
zawitam na "nightcall" ![]()
Chałup :
Byc23k :
Dettmann fajnie ale liczyłem na b2b z Klockiem
gdzieś tam w wywiadzie ktorys z nich mowil, ze raczej beda odchodzic od wspolnych b2b, nie zbyt dobrze wplywa to na ich solowe kariery, coraz bardziej poirytowani sa, ze ich nazwiska + Berghain znajduja sie w jednym koszyku. chetnie zagraja ze soba na bibie, ale w oddzielnych setach. chyba tylko dla awakenings w tym roku robią wyjątek.
szkoda, bo jeszcze na żywo ich nie słyszałem a miałem nadzieje, że się pojawią na AR właśnie w b2b bo to była najbardziej prawdopodobna impreza na której mogli pocisnąć

k_mill :
Plaid (Warp)
Byetone (Raster Noton)
jestem dobrej myśli, oby scena wypaliła organizacyjnie.

Colmi :
k_mill :
Plaid (Warp)
Byetone (Raster Noton)jestem dobrej myśli, oby scena wypaliła organizacyjnie.
oby miała odbiorców

k_mill :
Plaid (Warp)
Byetone (Raster Noton)
pięknie o/

Jak nie będzie kogoś naprawdę mocnego z Detroit to ja nawet nie spojżę na tą bydlęcą potańcówe. Dziękuję za to jak bym miał jeszcze raz kłębić się w tym tłumie, na deszczu i zimnie i ze zjebanym logistycznie polem namiotowym na które nie szło się wbić.

Wavejumper :
Jak nie będzie kogoś naprawdę mocnego z Detroit to ja nawet nie spojżę na tą bydlęcą potańcówe. Dziękuję za to jak bym miał jeszcze raz kłębić się w tym tłumie, na deszczu i zimnie i ze zjebanym logistycznie polem namiotowym na które nie szło się wbić.
![]()

Michael Mayer solo i Raresh do odkrycia ![]()
![]()

Hubertus :
Wavejumper :
Proponuję zostać w domu,tłumów nie będzie ![]()

Dawać Metallicę, Slayera, Vadera i Behemotha! Nie będziemy się tu rozdrabniać jakimś Detroit tylko.