zbliża sie fala ![]()

ja pierdole. powodz.. to po audio..;(
1923 :
Quentin :
Woda zabrała trochę piasku z plaży. Powierzchnia się zmniejszyła.
Można zobaczyć tu:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówA to nie standard po zimie na każdej rzece?
no raczej , w temacie sprzed roku te same rozkminy były ![]()

kiepski ten after movie
Zapraszamy na krótkie podsumowanie wydarzeń, na które złożyła szósta edycja Audioriver! Tegoroczny festiwal rozpoczyna się już 14 kwietnia, a to za sprawą II Konferencji Muzycznej i After Party z Benoit & Sergio, które w tę sobotę odbędą się w Poznaniu. Do zobaczenia!'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
konferencje srencje, co siÄ™ dzieje z organizatorami? rok temu o tej porze znalismy 3/4 skladu i ceny biletow!!! hoooop hooooop obudzcie sie!!!
michal_b :
konferencje srencje, co siÄ™ dzieje z organizatorami? rok temu o tej porze znalismy 3/4 skladu i ceny biletow!!! hoooop hooooop obudzcie sie!!!
są za bardzo pochłonięci
miejmy nadzieje, że to "trzymanie w napięciu" zostanie Nam wynagrodzone...
karnety z powrotem po 35? :F ![]()

25 kiedyś płaciłem ![]()
w zeszłym roku jeśli mnie pamięć nie myli sprzedaż biletów rozpoczęła się ok. 11 maja
wtedy do lineupu doszło też 9 kolejnych artystów, a nie był to koniec ![]()
całość zagranicznych gwiazd była ogłaszana na koniec sprzedaży 1 promocyjnej puli biletów ![]()

to se ne vrati pane havranek ![]()
maniek_ :
Oxide :
key :
25 kiedyś płaciłem
nie przesadzaj - VAT podnieśli
moze powrót do korzeni i biba za free
miło wtedy było
ankiete trza bylo wypelnic ![]()
otm :
kiepski ten after movie
Też mi nie podeszło. Mało samej imprezy a już jak jest to z jednej perspektywy.. żadnych dodatkowych, scen widoku na plaże z górki i wogóle a przedewszystkim na epickie pole namiotowe, mało wykorzystany potencjał... ale czy to ważne.....

1923 :
A to gdzie to zmieszczą? Większa powierzchnia w tym roku czy jak?
Trzeba pamiętać ze zaraz obok jest amfiteatr który należy do płockiego ośrodka kultury i sztuki. tam jest opcja . tak to plaża jest za mała .Do tego molo zmieniło trochę prąd rzeki i zaczyna podmywać plażę.

A czy aby ten amfiteatr nie znajduje siÄ™ kapkÄ™ za daleko od obecnego terenu imprezy?
Djemba :
nie no kufa masakra, 3 miesiace do biby a wy stan wody sprawdzacie :F
co roku to samo, tak wyglądała plaża na 2 dni przez ar11...
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

każdy musi troche paniki wprowadzić, taki urok festu ![]()
Zysky :
1923 :
Trzeba pamiętać ze zaraz obok jest amfiteatr który należy do płockiego ośrodka kultury i sztuki. tam jest opcja . tak to plaża jest za mała .Do tego molo zmieniło trochę prąd rzeki i zaczyna podmywać plażę.
Sunrise Audioriver ![]()

Klock&Dettmann śniło mi się

Byc23k :
Zysky :
1923 :
Sunrise Audioriver
oo to tam w 2008 był polsat na tvn ![]()

Mikro- Sny sprawdzają się na odwrót, owszem bedą - w niemcowni