1923 :
Nie wyobrażam sobie dźwięków z "Symety" od Byetone na Audio.
ja uważam że powinni zaprosić większą liczbę takich artystów
otm :
1923 :
Nie wyobrażam sobie dźwięków z "Symety" od Byetone na Audio.
ja uważam że powinni zaprosić większą liczbę takich artystów
podpisuje się, chciałbym jak najwięcej właśnie artystów, nie puszczaczy,
zaprosiliby panów od a:rpia:r
lubelskie19 :
n3rv :
lubelskie19 :
Raresh,Rhadoo,Pedro na rano i dziękuje! to byłby strzał w dziesiątkę! Z resztą z roku na rok ich wyczekuje. Nerwu, Ty byłeś na ansałdzie jak tanialiśmy na Pedro ? Max 10 os może było, a grał wyśmienicie.
Colmi :
Raresh,Rhadoo,Pedro
w taki zestaw uwierzyłbym 3-4 lata temu.... teraz nie ma co liczyć.. a zakonczenie nimi imprezy to ybloby cos pieknego
Helmut Geier / Ascet :
w taki zestaw uwierzyłbym 3-4 lata temu.... teraz nie ma co liczyć.. a zakonczenie nimi imprezy to ybloby cos pieknego
wiecej optymizmu panowie, co nie odwlecze to nie uciecze jak mówi przysłowie. W każdym bądź razie narazie nikt nie podejmuje ruchu żeby ich do nas zdjąć. A szkoda.
Dla tych co jeszcze nie sÅ‚uchali' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Colmi :
n3rv :
lubelskie19 :
Raresh,Rhadoo,Pedro na rano i dziękuje! to byłby strzał w dziesiątkę! Z resztą z roku na rok ich wyczekuje. Nerwu, Ty byłeś na ansałdzie jak tanialiśmy na Pedro ?
Max 10 os może było, a grał wyśmienicie.
no bylem. ludzie sie chyba bali bo tam oswietlenia zadnego nie bylo na tej sali
n3rv :
Colmi :
n3rv :
Raresh,Rhadoo,Pedro na rano i dziękuje! to byłby strzał w dziesiątkę! Z resztą z roku na rok ich wyczekuje. Nerwu, Ty byłeś na ansałdzie jak tanialiśmy na Pedro ?
kto grał na drugiej sali w tym czasie? bo być może i ja tam byłem
cykoelektryko :
n3rv :
Colmi :
kto grał na drugiej sali w tym czasie? bo być może i ja tam byłem
Hall / Huckaby, o ile dobrze pamiętam
lubelskie19 :
Helmut Geier / Ascet :
wiecej optymizmu panowie, co nie odwlecze to nie uciecze jak mówi przysłowie. W każdym bądź razie narazie nikt nie podejmuje ruchu żeby ich do nas zdjąć. A szkoda.
Dla tych co jeszcze nie sÅ‚uchali' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
masz cos jeszcze nowego od owych panów..
1923 :
Dla mnie to Circus jest sceną główną, a Main sceną poboczną, przejściową.
Na Festiwalu jest masa osób dla ,których obie twoje sceny są poboczne a przyjeżdzają tylko na DnB.
LASZLO :
jakiego konia z Echocord by dali i tez by bylo...
dobrze prawisz wujek
jucca :
http://img204.imageshack.us/img204/9943/dsc50591.jpg
może ktoś ma większe?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
1261x710
Helmut Geier / Ascet :
lubelskie19 :
Helmut Geier / Ascet :
Dla tych co jeszcze nie sÅ‚uchali' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówmasz cos jeszcze nowego od owych panów..
staaary, na dysku mam sporo secików Raresha, jeśli Cię interesuje to moge podrzucić Ci
Ostatnio edytowany przez lubelskie19 (2012-04-09 19:52:35)
k_mill :
cykoelektryko :
n3rv :
no bylem. ludzie sie chyba bali bo tam oswietlenia zadnego nie bylo na tej salikto grał na drugiej sali w tym czasie? bo być może i ja tam byłem
Hall / Huckaby, o ile dobrze pamiętam
strzelam że jednak go zahaczyłem
lubelskie19 :
Helmut Geier / Ascet :
lubelskie19 :
Dla tych co jeszcze nie sÅ‚uchali' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówmasz cos jeszcze nowego od owych panów..
staaary, na dysku mam sporo secików Raresha, jeśli Cię interesuje to moge podrzucić Ci
posciagalem troche z soundclud...
dawać Perca !!!
Na chwilę obecną pod względem artystów to tylko Röyksopp, Luciano i Tommy Four Seven mnie tam ciągną, ale doskonale wiem, że organizatorzy nie odkryli jeszcze wszystkich asów Dlatego czekam z niecierpliwością na tę chwilę.
Jest Coma Live z Kompakt reszta to już tylko dodatek
Liczę, że czas będą mieli z Royskopp i będzie luźno
Wczoraj Napora w Miastosferze powiedział że będzie 5 scena, czyli dodatkowo 6 zagranicznych artystów. I na tej scenie zaprezentuje się właśnie Byetone!
A to gdzie to zmieszczą? Większa powierzchnia w tym roku czy jak?
1923 :
A to gdzie to zmieszczą? Większa powierzchnia w tym roku czy jak?
Może postawią jedną scenę na wodzie jak kiedyś na Astigmatic? Woda zabrała trochę piasku z plaży. Powierzchnia się zmniejszyła.
Można zobaczyć tu:'
Quentin :
Woda zabrała trochę piasku z plaży. Powierzchnia się zmniejszyła.
Można zobaczyć tu:'
A to nie standard po zimie na każdej rzece?