Podobno hotele Tumski i Willa całe zarezerwowane w tym terminie dla organizatorów.
Więc data pewna
Susanna i zabamen dzięki. Mam rezerwację na 4 osoby. jade z dziewczyna wiec jeszcze dwie osoby mogą się dołączyć. Więc zapraszam, cena 30 złotych za osobę od jednej nocki. Płeć bez znaczenia. Pierwszeństwo mają osoby z Opola. W następnej kolejności, osoby mające do dyspozycji auto oraz chcące tym autem jechać no i zabrać naszą dwójkę ze sobą
Ostatnio edytowany przez Edwin (2012-01-27 15:21:15)
Susanna :
W Internacie na Norbertańskiej 11 było spoko kiedyś, zanim wszyscy się rzucili na Wcześniak
nadal jest hehe ja na norbertanskiej 4 raz będę
zabamen8519 :
Susanna :
W Internacie na Norbertańskiej 11 było spoko kiedyś, zanim wszyscy się rzucili na Wcześniak
nadal jest hehe
ja na norbertanskiej 4 raz będę
Ja byłam tylko za pierwszym razem, ale spoko było może poza prysznicami
Maglite :
ja nie narzekałem :F
hahah ale ja troszkę jak zawsze zresztą
Jest kilka internatów w Płocku. Ktoś się może wypowiedzieć gdzie najlepsze warunki?
I jak jest z wprowadzaniem gości z zewnątrz?
Czeski69 :
Jest kilka internatów w Płocku. Ktoś się może wypowiedzieć gdzie najlepsze warunki?
I jak jest z wprowadzaniem gości z zewnątrz?
co chcesz mieć w pakiecie za 30-35 zł ?? jest dach nad głową ,jakieś tam łóżko ,pościel ,kibelek ,prysznic ,wrzaski i krzyki radości towarzyszące piciu wódki i niedobitki o poranku
zabamen8519 :
Czeski69 :
I jak jest z wprowadzaniem gości z zewnątrz?co chcesz mieć w pakiecie za 30-35 zł ?? jest dach nad głową ,jakieś tam łóżko ,pościel ,kibelek ,prysznic ,wrzaski i krzyki radości towarzyszące piciu wódki i niedobitki o poranku
np. miejsce może być przed remontem lub po,
chodzi mi jeszcze o takie wygody jak: pokoje w aneksie z osobną łazienką/prysznicem, jest szansa na coś takiego? w akademiku jest
w akademiku Ekonomika PW tak jest na Nowowiejskiego 6
Wszyscy się rzucili na wcześniak bo tam najlepszy melanż nie ma co sie oszukiwać!
Susanna :
Maglite :
hahah ale ja troszkę
jak zawsze zresztą
![]()
ja tylko pamiętam, że tam w ogóle wódki nie piliśmy :F
gutek81 :
TAM JEST WOJNA!!
i jak na wojnie są straty w ludziach, w sprzęcie i we flocie!!
Lubię to!
Byc23k :
Susanna :
Maglite :
hahah ale ja troszkę
jak zawsze zresztą
![]()
ja tylko pamiętam, że tam w ogóle wódki nie piliśmy :F!
jak nie?! a na skarpie nad Amfiteatrem?
Dobra, dawać już line-up i ceny a w poniedziałek tt.
Susanna :
Byc23k :
Susanna :
hahah ale ja troszkę
jak zawsze zresztą
![]()
true
Interfusion :
Susanna :
Byc23k :
true
ale mi chodzi o ten akademik czy tam internat
gutek81 :
potwierdzam, nie ma już wolnych pokoi.
niewazne gdzie bedzie nasza ekipa spac.
i tak to my mamy goscia ktory wszedl w circus'ie na slup
ja tam nie rozumiem tej paniki z tymi noclegami, jeszcze nigdy nie rezerwowalem miejscówek wczesniej jak 3 tygodnie przed AR , zawsze jakies miejsca sie zwalniały we wcześniaku, a jak nie to i tak tam sie znajdywałem :F
Ja też tego nie rozumiem, nawet data nie jest oficjalna...
winetu :
Spanikowali tylko Ci co chcieli być w tym osławionym wcześniaku tylko ,że wszędzie śpi i pije wódkę się tak samo dobrze
ale tylko tam jest stężenie w liczbie 3.67 znajomego ryja na metr kwadratowy
ja od zawsze kiedy jezdze nocuje we wczesniaku i sie przyzwyczailem, prysznic na wylacznosc, lozko wygodne, spokojnie mozna sie zregenerowac przed nastepnym dniem, a i afterek jakis zorganizowac i nie wyganiaja np o 12 w niedziele, wszystko mi tam odpowiada wrecz idealnie!!! a cena, biorac pod uwage warunki, powala na kolana!!!
takze kurwa oddajcie mi moj pokoj