BÄ™dzie dziÅ› Frankfurt w promocji, choć niby tylko okres 01.02.2012 – 15.03.2012.'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

gutek81 :
- 2 rozne transporty autokarowe
Jeden to ten o ktorym pisze Mospin.. a drugi?

Flavio :
gutek81 :
- 2 rozne transporty autokarowe
Jeden to ten o ktorym pisze Mospin.. a drugi?

RomeY :
BÄ™dzie dziÅ› Frankfurt w promocji, choć niby tylko okres 01.02.2012 – 15.03.2012.'
![]()
Susanna :
RomeY :
Ale to ich tylko przewidywania , na loterze nie pamiętam co pisali ale o 18:00 obowiązkowo wchodzić na stronę LOT-u ![]()
Dżaguś :
my też zabukowaliśmy opcję lotem na trasie wro-fra-wro, bo rok temu było idealnie
na ktory dzien? jestem ciekaw czy lecimy razem?! ![]()
winetu :
Jak masz nadwyżkę euro w portfelu i chęci na piątkowy befor we Frankfurcie (Cocoony- Warm UP , Robert Johnson etc ) albo CLR (W Ludwigshafen ?) to lecisz dzień przed. W przeciwnym razie szkoda zachodu ,chyba ,że na zwiedzanie smile
polecam Robert Johnson - 30.03 na pewno bedzie grala Magda i Marc Houle, kto wie kto jeszcze, moze Pierce?
ciezko sie dostac, ale jak wejdziesz to jest istny szatan!
mospin :
A wiadomo ile tych nazwisk jeszcze dojdzie czy tego nie wie nikt?
byc moze dojda jeszcze 2 nazwiska... potwierdzi sie niebawem...
Dominik :
Jak chcesz mam bilety po 50 euro. Możliwość płacenia w pln po aktualnym kursie NBP.
Susanna :
Rav będzie niepocieszony.
dla mnie to nie ma znaczenia... jak pewnie zauwazyliscie - nie zarabiam na biletach. sprzedaje je taniej niz organizator na swojej oficjalnej stronie. w tym roku beda kosztowaly 62 EUR lub rownowartosc tej kwoty. dystrybucja rozpocznie sie niebawem.
mam jednak dystans do takich ofert, gdyz organizator sprzedawal bilety za 55 EUR w przedsprzedazy (early bird tickets), wiec pytanie o pochodzenie biletow? Nie neguje jednak, moze ktos ma dostep do jeszcze tanszej puli...
gutek81 :
A na tych biletach można za darmo jezdzic komunikacja miejska pociagami czy tylko na twardych ticketach ?
w zeszlym rou tylko imienne print-tickety umozliwialy jazde za free komunikacja... w tym roku ma byc inaczej. tez czekam na potwierdzenie.
my jak zawsze bedziemy chcieli dystrybuowac twarde bilety.
Flavio :
A co do biletów to sprawdzonym i pewnym dystrybutorem jest' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
dzieki ![]()
zapraszam tu po najswiezsze informacje zanim powstanie polska strona eventu:'
BILETY, PAKIETY "BILET + NOCLEG (W HOTELU B&B MIESZCZACYM SIE KOLO IMPREZY) ORAZ BILETY NA PRZEJAZDY - NIEBAWEM W SPRZEDAZY. W DRUGIEJ POLOWIE STYCZNIA WSZYSTKO BEDZIE DZIALAC JAK NALEZY.
JAK ZAWSZE POWSTANIE TEZ POLSKA STRONA POSIWECONA EVENTOWI, GDZIE BEDZIEMY WRZUCAC WSZELAKIE INFORMACJE.
BEDE WAS INFORMOWAL NA BIEZACO!

ni ma promocji ![]()

Rav, a Ty jak lecisz? może wylot 30.03 08:00 powrót 01.04 20:05 ?
Chałup :
wylot 30.03 o 8:00
powrót 02.04 o 10:50
wracam w poniedzialek, bo chce isc na after po TW ![]()
Rav :
w tym roku beda kosztowaly 62 EUR lub rownowartosc tej kwoty
Bilety na impreze droższe od samolotui , do czego to doszło :F co za czasy ![]()

Rav :
Chałup :
wracam w poniedzialek, bo chce isc na after po TW
to lecimy razem
after po Robercie i Time Warp?! Niech Cie pioruny!
winetu :
Bilety na impreze droższe od samolotui , do czego to doszło :F co za czasy big_smile
zgadza sie
aczkolwiek organizator sprzedaje bilet na swojej oficjalnej stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników za 64 EUR ![]()
niestety, z roku na rok drozej. choc patrzac na line-up, przynajmniej wiesz za co placisz.
Chałup :
Rav :
Chałup :
wracam w poniedzialek, bo chce isc na after po TWto lecimy razem
niech NAS pioruny... odezwij sie w sprawie afteru jesli faktycznie zostajesz do poniedzialku ![]()

samolot w czwartek jednak odpada,jedzie ktoś w już w piątek do Franka?? Szukam transportu
Rav :
winetu :
Bilety na impreze droższe od samolotui , do czego to doszło :F co za czasy big_smile
zgadza sie
aczkolwiek organizator sprzedaje bilet na swojej oficjalnej stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników za 64 EUR
niestety, z roku na rok drozej. choc patrzac na line-up, przynajmniej wiesz za co placisz.
Co prawda to prawda ale od tego dobrobytu nawet 25% lineupu nie chwycę ,chyba ,że się sklonuje.. ![]()

Rav :
Chałup :
Rav :
wracam w poniedzialek, bo chce isc na after po TWto lecimy razem
niech NAS pioruny... odezwij sie w sprawie afteru jesli faktycznie zostajesz do poniedzialku
nie nie, lecimy tylko razem z Wrocka, ja mam powrót w niedziele o 20
wystarczy mi ![]()

Rav dawaj te bilety bo wyprzedaże są i zaraz całą kasę wydam
![]()

Rav :
Dżaguś :
my też zabukowaliśmy opcję lotem na trasie wro-fra-wro, bo rok temu było idealnie
na ktory dzien? jestem ciekaw czy lecimy razem?!
rav -> niestety tym razem siÄ™ mijamy
my wylatujemy 31.03 a wracamy z chałupem
Mikroelement :
samolot w czwartek jednak odpada,jedzie ktoś w już w piątek do Franka?? Szukam transportu
zbierz jeszcze 4 osoby i za 13,50 euro dojedziecie z Görlitz do Franka w piatek.
bielanka :
zbierz jeszcze 4 osoby i za 13,50 euro dojedziecie z Görlitz do Franka w piatek.
oj pinokio, pinokio ![]()
Schönes-Wochenende-Ticket jest ważny w soboty i niedziele od godziny 0.00 do godz. 3.00 kolejnego dnia na dowolną ilość przejazdów.
'

gutek81 :
bielanka :
oj pinokio, pinokio
Schönes-Wochenende-Ticket jest ważny w soboty i niedziele od godziny 0.00 do godz. 3.00 kolejnego dnia na dowolną ilość przejazdów.'
jej nie chodzi o woch panie wszechwiedzÄ…cy
chyba nie sadzisz że Bielanka nie wie kiedy woch obowiązuje
zreszta cena sie nawet nie zgadza
gutek81 :
to jak, na Länderticket??
czy jeszcze jakaÅ› inna opcja?
chętnie sie dowiem
quer-durchs-land-ticket - doczytaj sie lepiej panie wszechwiedzacy
:*

Rav :
Dominik :
Jak chcesz mam bilety po 50 euro. Możliwość płacenia w pln po aktualnym kursie NBP.
Susanna :
Rav będzie niepocieszony.
dla mnie to nie ma znaczenia... jak pewnie zauwazyliscie - nie zarabiam na biletach. sprzedaje je taniej niz organizator na swojej oficjalnej stronie. w tym roku beda kosztowaly 62 EUR lub rownowartosc tej kwoty. dystrybucja rozpocznie sie niebawem.
mam jednak dystans do takich ofert, gdyz organizator sprzedawal bilety za 55 EUR w przedsprzedazy (early bird tickets), wiec pytanie o pochodzenie biletow? Nie neguje jednak, moze ktos ma dostep do jeszcze tanszej puli...
Bilety pochodzą z legalnego źródła. Udało się wynegocjować dobre warunki sprzedaży dlatego taka cena. Ja na tych biletach też nie zarabiam.

bielanka :
Mikroelement :
nakręcam Kłapa,i poważnie myślę nad opcją pociąg ![]()